https://odatv.com/vid_video.php?id=8G6GB
Printable View
Turkey stops importing Iran's oil 'out of respect for US sanctions' - official
https://www.rt.com/newsline/460108-turkey-iran-oil-us/
https://www.reuters.com/article/iran...-idUSL5N22W3GK
Ben kendi ülkem olduğu halde halkının çoğunu sevmiyorum. Yabancı niye sevsin?
Ülkemin bir taşı toprağı havası suyu güzel, bir de insanlarının az bir kısmı.
Bir de diyorlar suriyeliler çoğalacak da ülkeyi ele geçirecek de falan filan.
Ulan zaten bizim yerli arap kırmaları çoktan çoğalıp ülkeyi sarmış, suriyeli çoğalsa dert mi?
Türkiyede doğru düzgün Türk mü kaldı sanki?
Irklar karıştıkça insanımız iyice ortadoğu insanının disiplinsizlik, güvenilmezlik, ve çıkarcılık gibi kötü niteliklerine sahip olmaya başladı.
Ortadoğululaşan halkla ilgili benzer bir mesajım.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post3410382
O donus olur ama ati alan uskudari gecer. Rahibi verdik ama is isten gectikten sonra.
Olay Trump ta bitiyor. Sarisin tehdit etmezse cok bir sey olacagini dusunmuyorum ama olurda tehdit ederse o zaman boku yedik.
Bir de secim oncesi iyice inat eder bizimkiler.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurt içi yerleşikler neden dolar alıyor o zaman bu aralar? Komplo teorisyeni olmak istemiyorum ama birileri birşeylere hazırlanıyor bence...
Mühim olan dönüşün seçimden veya teslim tarihi öncesi Temmuz’dan önce olup olmayışı,
Alenichev’in dediği gibi olursa “late turn back” o zaman benjamin ata değil jet skiye biner gider..
Ayrıca bu s400 olayı İran petrolünden farklı.
İran’a zaten sarı kafa bir şeyler yapıp duruyor.
Putin parasını verdiniz aldınız kullanmayın tamam mı der..
Parasını verdiniz almadınız mı der..
İşin Suriye boyutu var.
Çok karışık işler.
S400’den vazgeçilse de bir füze sisteminin alınması şart.
ya putin ne diycek istersen alma
faiziyle bile parasını öder sana , ne olacak, onun için o para mı be, git bi rusyayada gör, ne polat alemdar lar var, en hakikisinden :-)
sen al burdan yak esas, cebindeki 3 kuruş dövizi düşünüyon emme, daha muhim, beka bu işte beka
https://www.msn.com/tr-tr/haber/duny...ası/ar-AABN1Qs
https://eksisozluk.com/dogu-akdeniz-sorunu--6050658
Putin faiziyle birlikte öder sana, güzel şaka :) :) :) :)
Mesele parası mı Rusya için Türkiye üzerinde Suriye politikalarını genişletmek mi..
Az ne yazdığımı iyi okuyun.
tabi herşeyi parayla ölçümlediğinden belki, şaka gibi geldi de mi?
insanlar birbirine durup dururken vurmaz
önce ortam gerilir elektiriklenir bi küfür sonra çakar tekmeyi, bu devletlerin savaşı içinde böyle. bakma tramp şakacıktan tvit atıyo ama 121 adet ingiliz f35b lightning kısa mesafe kalkış uçağı, tvit değil, msn news haberi. ciddi yani. 300 yıllık sahte ingiliz dostluğunun sonuna geldik, maskeler düşecek keltoşun keli görünücekmi görüceğuk.
he şakaydı ya, parayı öder hemde ama faiziyle.
sende artık o haberdeki şeylere, f35b uçaklarına, ingiliz anahtarı sallarsın. belki çarpar, düşer felan.. olmaz gibi de mi? bak bu da, şaka, burda gülünüyo.gül istersen. arkanla..
İlk önce seviyeni koru.
Ağzınla, elinle nerenle koruyacaksan.
İngiliz dostumuz ABD en iyi müttefikimiz diyen mi oldu burada?
Bizim pilotların hala eğitim aldığı f35’leri vızır vızır getirirler Kıbrıs’a.
Hadi bunların hepsini sen buradan yazarak düzelt?
Kurtar bekayı.
Herkes işini yapacak, işçisi aşçısı memuru, bürokratı.
Dış politikayı yönetebiliyorsan haydi yönet buradan 3-5 yazınla.
seviye yerinde
seviyeli adamlar herşeye gülmez. gülersede
bizde yazarız böyle
yaran varsa gocunmeyecen bu bir
iki, adam şimdi getirmezsen o s400 ü açıktasın diye rahatça gelir
hoş getirsende 121 adet f35b yi nasıl durdurursun bilmem o zor
ama gene de boş değilsin diye görürler herhalde
ben ne bilem burdan heralde dış politikayı yönetmesemde
s400 gelmeyince dolar tasaruflarından bişey kazanımlanacağını da yönetemem
ya neyse uff ya
şimdi akşam akşam laf yetiştirmekle uğraşamam
tamam sen haklısın
aldırmazlar iptal ederler s400 ü dolar tavan ceker topiktaşlar sevinir ağzı kulağına erer 121 uçak geri döner bişey yapmaz
bizde boşa paranoya yağmışız deriz
o ka ya ne takıyoz
tırsmayın tatbikat sadece saldıracak olsalar ilk ucakları gondermeyecekler
Hala uzatıyorsun.
Yazılanları ya okumuyorsun ya okuduğunu anlamıyorsun.
Son mesajım, yine anlamayacaksın ya neyse :)
Putin faiziyle para mara ödemez.
Bir şey öderse 2 katı taviz alır öyle halleder.
Faiziyle parayı geri verir diyen adama da ancak gülünür...
abi ciddi hakkını helal et
kimseyi rencide edicek bir durum zaten yok
gülünsün diye yazdıysamda yazdım
adamın parayla pulla işi yok onu aşmış onu abartı hicivle dedim (bu belli değilmi )
son yazımıda siliyom - sildim gitti
hadi bana eyvallah
neden yazdığımıda diyim
bu defa herkes aynı gemide (klasik olsada öyle)
https://www.reuters.com/article/us-s...-idUSKCN1SV0FA
Dolaylı olarak Rusya'yla savaşan güçlere silah yardımı sevkiyatı yapmışız dün, Reuters haberine göre. Rusya'yla kuzey suriye konusunda anlaşılamamış masada ardından bu hamle gelmiş bizden.
Olaylar karışık, dikkatli takip etmek lazım gündemi buradan bir S-400 almamaya bahane türetilir mi ileriki günlerde acaba?
İyi akşamlar,
Devlet , döviz 3 kuruş artmasın diye uğraşıyor , kamu bankaları dolar satıyor, bunuda seçim için yapıyor. 31 marttan sonrasında nasıl saldılar gördük, MB viop işlemlerini bile yapmadı bir süre.
Eğer ki seçim öncesi bir karar çıkacak ise (abd'ye göre öyle olacak gibi) o zaman doların 7-8’e çıkmasını istemez sanırım :)
Eğer ki olurda seçimden sonraya kalırsa o zaman ilk etapta kimsenin umrumda olmaz.Yaptırımlar gelir , sonra papaz olayı gibi akıllanırız ama iş işten geçer.
Benim aklımdan geçen S400 iptal olur, RTE seçimleri de iptal eder. Çünkü S400’ü iptal etmek oylarda çok kan kaybettirecek. Doların kafası karışır. Piyasa allak bullak olur. Olumlu mu olumsuz mu fiyatlayayayım diye.
İstanbul’ u bu şartlarda kaybetmek isteyeceğini zannetmiyorum.
Bu yazı dursun bir köşede. Bakalım doğrumu düşünmüşüm.:)
Şahsi düşüncem. ytd.
Lafı biraz uzatsa da cesur şeyler söyleyen, "Devlet Bahçeli" kitabı toplatılan, yasaklanan, 62 yaşındaki gazeteci Sabahattin Önkibar youtube'da BAHÇELİ MİT AJANI MI? KASETİ Mİ VAR? >> isimli videosunu yayınlamasından bir hafta sonra, bu akşamüstü plakaları gizlemek ihtiyacı dahi hissetmeyen kişiler tarafından dövülmüş.
https://odatv.com/sabahattin-onkibar...-25051923.html
Bu zorbalığa tepki vermek isteyen youtube kanalına abone olarak destek olabilir >>
Bu da dünkü Ekonomimiz için MORATORYUM Konuşuluyor videosu >>
Abi dün gece dua ederken seni Artemis 'e şikayet ettim . Nasıl Artemis rahibi bu bey abi , hiç dinini yaymak için çalışmıyor dedim . Ölünce ödül ne , ne vaatler var , kaç eş alabiliyoruz, tapınağa bağış yaparken dolarla mi TL yle mi hiç bilgilendirmiyorsun bizi .
Bir de Artemis tapınağına kayıt olsak 100 dolar veriyor musun ?
Bunları anlat bize , aydınlat bizi .
olayları şöyle bir gözden gecirelim
1 reis 400 alırımda alırım kimsenin karışmaya haddi yok diye ısrarlarla dikleniyor onca tehtide ragmen(neye güveniyor)
2 trup hala bukadar reste karşılık neden sessiz kalıyor
3devlet baskanları bile trump la görüşmek için 6 ay önceden rendavu talep ederken damat cat kapı trumpla nasıl görüştü ne görüştü
4bu kadar reste karşılık trup sesini çıkarmıyorsa bunun karşılıgında neyi kabul ettik ne verecegiz
5 iran dan ticareti yaparız (petrol) kimse karışamaz diyen zaat sessiz sedasız petrol ticaretini niye kesti
Dolar ciksinda, Türkiye batsın, zihniyeti , üzülerek izliyorum..
Burada kimsede o yaklaşımı görmedim. Alan ülke battı diyerek alıyor.
Ben cennet ülkeyi soyup soğana çevirip %8 dolar faizine muhtaç eden, 250bin dolara vatandaşlık satıp ülkenin demografisini değiştiren adamlara destek verenlere üzülüyorum.
Hükümet gitse ne olur, bu kitle ülkeyi bitirdi. Ne 2010 referandumunu ne başkanlık anayasasını okudu. Gidip ne söylenirse onu yaptı. Abv
Örtülü ödenek gideri günlük 8 milyon tl
Öte yandan IMF verilerine göre, merkez bankalarındaki dolar rezervinin oranı 2013 yılından bu yana en düşük seviyeye gerilemiş durumda. 2000 yılındaki yüzde 72 olan Dolar’ın toplam rezervlerdeki payı şu anda yüzde 62’ye gerilemiş durumda. Elbette rezervlerde tamamen dolardan vazgeçme söz konusu değil ancak merkez bankalarının Yuan tercih etmeye başladığını görüyoruz ki; rezervlerdeki Yuan artışı beş çeyrektir kesintisiz devam ediyor. Ayrıca Japon Yeni de bir diğer tercih edilen para birimi.
15 yılda devletten 156 milyar dolarlık ballı kaymaklı mega proje ihlalleri alan ve Dünya tarihinde devletten en yüksek ihaleyi alma dalında birinci sıraya oturan yandaş iş adamlarına kahinat lideri REYİZ bi zahmet devletten aldıkları dolarların 0nda birini bozdurun çağrısı yapsa dolar 5.50 altına düşer. hala bu yandaş iş adamları mega köprü projeleri şehir hastaneleri gibi yerlerden hazine garantili dolarları her yıl ceplerine indirmeye devam ederken bu garantileri hala neden TL ye çevirmiyorlar. Türkiye yi batıran zihniyet arıyorsan işte baş zihniyet bu... birazda bu zihniyeti eleştirsen.