Her gün her gün düşmek olmaz ki, arada bir artı kapatta biraz yüzümüz gülsün. Dibin dibi oldun...
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Her gün her gün düşmek olmaz ki, arada bir artı kapatta biraz yüzümüz gülsün. Dibin dibi oldun...
Şirketimizin ödenmiş sermayesi yönetim kurulumuzun 27.09.2018 tarihli toplantısında alınan kararına istinaden ve Sermaye Piyasası Kurulunun 13.12.2018 tarih ve 2018/57 sayılı izni ile 100.000.000,00 TL kayıtlı sermaye tavanı içinde 43.335.930,75 TL olan ödenmiş sermayenin % 130,75539 oranla 56.664.069,25 TL bedelle artırılarak 100.000.000,00 TL'ye çıkarılacaktır. Bedelli sermaye artırımı ile ilgili yeni pay alma hakları 18.12.2018 ile 02.01.2019 tarihleri arasında kullanırılmıştır. Sermaye artırımında ortaklar tarafından Kullanılmayan 24.976.986,385 adet pay 04.01.2019 ile 07.01.2019 tarihlerinde 2 işgünü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere BİAŞ'de birincil piyasada satışa sunulacaktır.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 TASARRUF SAHİPLERİNE SATIŞ DUYURUSU.pdf
sıkıntı bu satış sanırım..bakalım alıcı çıkacak mı bu mala?
salı ola hayrola..
ytd
Ne yapmaya çalışıyorlar.daha aşağı salarlarmı acaba
Daha ne olsun 25 milyon lot malı KY ye geçirecek patron kendisi bile katılmadı bedelli sermaye artırımına Tanser Seramik üzerinden. Spek bu kadar malı almamak ve piyasaya dağıtmamak için 0,99 a getirir malı ya da yüreği yetiyorsa hepsini alır. Bu ortamda 25 milyon lot hisseyi alacakmı ona bakacaz artık.
Hisse eninde sonunda eserini bilir. Korkmayın şirket batmadi,
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kâr ediyor ve su an ki değeri gerçek değerinin çok altında. 1.07 den girdim ve panikle saymaya gerek duymuyorum. Sabırla bekleyen kazanır eninde sonunda
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtada yaşananlar açık bir dolandırıcılıktır. Herkesi Cimer e şikayet etmeye davet ediyoruz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortada hiçbir sebep yokken 16m lot açığa satmak mantıklı yani. Bu lotların nasıl kapatıldığını araştırmak mantıksızken hem de
Ben açığa satışa direkt karşıyım. Hele bu tahtada olduğu gibi piyasadaki toplam hisse sayısının yarısına yakın miktarda açığa satış yapılıyor ve bu açık firma nitelikli ortaklarının katılmadığı sermaye artırımı ile kapatılıyorsa bu bana göre nitelikli dolandırıcılıktır. Aklınıza gelecek en sağlam tahtanın dahi bu ölçüde açığa satışla karşılaşması halinde süreci kayıpsız karşılayacağını düşünemezsiniz. Kaldı ki adamlar o kadar pervasız ki bu açığı tahtadan kapatmaya gerek görmüyor bile.
Anlamadığım bir konu var bu 25 milyon hisse tahtada satilmayacak ki. Bias ta satılacak. Almak isteyen talepte bulunacak ve alacak. Gerçi alacaklar belli acikcilar. Açıklarını 1 TL den kapatmış olacaklar böylece...
Şikayet etseniz ne olacak. Adamlar dolandırıcılığı resmi yoldan yapıyorlar. SPK yaklaşık 1 aydır tahtada olanları incelese zaten gereken yapılırdı şimdiye kadar. 2 sene sonra inceleyip 10 bin ceza keserler. Atı alan Üsküdari çoktan geçmiş olur...
Yav biz şikayet edelim de, ne olacak görelim. Hiçbişey olmazsa başka yola bakarız. Nasılsa bişey olmaz diye diye hırsızı arsızı rahat bıraktık. Sonuç bist oldu kumarhane.
Ben de onu diyorum. Adamlar herşeyi kuralına göre oynuyor. Açık yapmak yasal, 25 milyondan satin alarak açıklarını kapatmak yasal, aciklar için başkasından ödünç hisse almak yasal. Yasal olmayan patron, spek ve acikcilarin oynadığı oyun. Burdan kaç defa paylaştım. 2011-2012-2015 yıllarında bu hissede oynanan oyunları. Belki bilmeyenler vardır ama bir çok kişi de bunlari bile bile hisseye girdi. Zaten 2 haftalık takaslardaki, yapılan açıktan satislara vs. Bakan biri, borsadan anlamasa bile bir şeyler döndüğünü rahatlıkla anlar. Beklemekten başka çare yok. Bekleyeceğiz....
Halbuki atı yukarılara sürse,
mesela 1.30 - 1.40'lara.
satılmayan hissede kalmayacak.
Bu nasıl bir iş arkadaş..
yatırım tavsiyesi değildir..
Onun da vakti gelecek elbet[emoji41][emoji41][emoji41]
ne adi hisseymiş bu habire bedelli yapmak, yatırımcıya beş kuruş temettü verme, hisse fiyatı 1 tl ne yapmış bu ******** bedelli parasıyla dolandırıcılığın en alası spk önd giden resmi kuruluşu k.y. soyulması için kurulmuş bu borsa.
2000 DE %500
2001 DE %50
2002 DE %70
2003 DE %50
2005 DE %78
2012 DE %200
20018 DE %131
Temettü şirketlerinin yanında bu ******** de bedelli şirketi. Borsadaki yatırımcıdan topladığı parayla adam köşe olmuş ne güzel iş. B.ktan firmayı halka arz et. Sonra 3 5 yılda bir kanını em yatırımcının.
Battimi amk hissesi acaba
O kadar yüzsüz ki adamlar bugün bile 6.6 milyon açık yapmış namisizzzlar. Hacmin neredeyse %40 ona tekabül ediyor. Namisizlar yarın 25 milyondan kapatacaklari için açığın belini kırmıslar. Bakalım yarın ve pazartesi bitince hisse nasıl bir seyir izleyecek[emoji41][emoji41][emoji41]
Ben şikayet edeceğim.Bir şey çıkmaz belki ama herkes şikayet ederse anlamı olacaktır.SPK yı şikayet edeceğim. Cimer e.Ben şirketi aradım gerekli şeyleri söyledim.Adamlar planlı birileriyle bizim cebimizden para çalmak için dalevera yapıyor. Adamlar 10 milyon dolarlık anlaşmadan söz ediliyor hisseye alım değil satış geliyor sonra foyası çıkıyor. 25 MİLYONLUK HİSSE BORSADA SATILACAK.Bunlar planlı bir tuzak. spk yı boyp konusunda uyardım aynı şeyler burada mevcut.Bedelli yapıyor ortaklardan büyük bir kısmı bedelliye katılmıyor.Gruplar var onlarla işbirlikçiler. Ben şikayet edeceğim.Birlik olalım.
İki gün hisseler birincil piyasada işlem görecek. Birincil piyasa 10:30’da açılır 13:00’de kapanır. 1 lira altına vermeyecekler. Hepsini de satmak zorunda değiller. Ne kadar satarlarsa o kadar sermaye girecek. Zaten kağıt olmuş 1 lira. Dibin dibi. Dibin dibinin dibi var mıdır? Olabilir elbette. Koskoca yapı kredi ‘de dibin dibinde mesela.
Sadece söylemek istediğim bu kağıdın kademeleri hiç bu kadar dolu olmadı hiç bu kadar hacim görmedim. Bedelli için 1,5 yapıp bastılar ve şirkete 30 milyona yakın sermaye eklediler. Tamamen spek kağıdı. Kimsenin öngörebileceğini sanmam bundan sonra ne olacağını. Tek tahminim haftaya hacimsiz boş kademelerle eski günlerine döneceği.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazıldığına göre toplam açık 23 milyonu bulmuş.tam da kullanılmayan miktar kadar.adamlar bedelli yaptı ama 30 krş.rüçhan+10 krş açık..bedeli kendilerine 60 krşa geldi..tabi lütfedip alırlarsa.sorun yok.1.70 lere alarm kurup bekleriz.o kadar malı satmak istiyorlarsa oralardan güzel haber göndermeleri lazım..
Ytd
1liraya kadar 8 milyon bekliyor birincil piyasada satmıyor hala. Büyük ihtimalle patronun kendisi koymuştur alışı. Kimse almaz nasıl olsa.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben de adamların operasyonunu söylüyorum.yoksa herkesin kendine göre maliyeti var tabii ki..
bugün A1 yine malı yığmış 01 e..isteyen alsın diyor.1 milyon sattı 1 milyon da rafta duruyor..
O kadar güçlüler ki kimsenin bulaşmayacağını biliyorlar.onlar kadar sağlam bir grup bu oyunu bozabilirdi.ama olmadı.
ytd
Bu oyunlar bakalım nereye kadar.Ben şikayet ettim.Bu son şikayetim.Çözüm olmaz ise spk ve muhatapları Allah bildiği gibi yapsın
Tam bir rezalet... Uzun vade görünümü nasıl ve ne yönde? Bist düşüşüne (de) ayak uydurup 0.90'lara falan inebilir mi?
birincil piyasada 1.02 ort ile 12 milyon mal alınmış.hepsi palanın kullandığı kurumlar tarafından.
Yarısı bitti.kaldı diğer 12 milyon.
ytd