https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/...niyor-2315143/
Printable View
Bu iktidara çok haksızlık yapıyorsunuz !! Eskiden asgari ücret ve memur maaş artışları en fazla bir hafta konuşulur biterdi. Şimdi takvim , posta benzeri gazetelerde her gün manşet '' memur ve emekliye %.... zam '' ahaber de her hafta mutlaka memur ve emekliye bir şeyler verilir. haliyle iktidara oy verenler bu kadar haber bombardımanı altında maaşlarına sürekli zam yapıldığını sanıyorlar. O yüzden elektrik, gaz vb. zammı sadece muhalif olan , gerçeklerle yaşayanlara dokunuyor.
Bloomberg’deki hanımefendi yıl içinde enflasyon tek haneyi görür diyor.
Haziran enflasyonu eksi gelebilir gibi konuştu.
Dolar için biz de bir yorum yazalım sonra neden yazmadın demesinler. Dolarda yarın bir karar aşaması gibi duruyor daralan üçgen ve aynı zamanda 21gEHO aylar sonra yine 50gEHP geçmek üzere. Yarın olmasa da Cumartesi akşam G20 zirvesinden gelecek yumuşak haberler doların da dizlerinin bağını çözecek gibi. Önce 5.62 ardından 5.58 seviyelerine kadar geri çekilme görebiliriz. Tersi bir durumda ise 6.04 e kadar gidebilecek bir hareket başlamış olacaktır.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...45320d8ec2.png
Okula Başlama Yaşı Yeniden Düzenlendi.Okula Başlama Yaşında Yeni Düzenleme 2019-200 yılından itibaren uygulanmaya başlanacak.
Milli Eğitim Bakanlığı, okula başlama yaşıyla ilgili detayları açıkladı. MEB, yeni düzenlemenin 2019-20 eğitim öğretim yılında uygulanacağını duyurdu.
İşte MEB'İN Okula Başlama Yaşıyla İlgili Düzenlemesinin Ayrıntıları:
69, 70, 71 AYLIK ÇOCUKLAR: İlkokul 1. sınıfa kaydı zorunludur ancak veli isteğiyle 1 yıl erteleme yapılabilecektir.
66, 67, 68 AYLIK ÇOCUKLAR: Okul öncesi eğitim kurumu aday kaydına alınır ancak veli isteğiyle ilkokula 1 yıl erken başlayabilir.
Söz konusu düzenleme, 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı itibariyle uygulanacaktır.
MEVCUT UYGULAMA NASILDI?
Şu anki uygulamada 66 aylık çocuklar otomatik olarak ilkokula kaydediliyor, veliler dilekçe vererek bir yıl erteliyordu.
çocuk dediğin 15 ine kadar aile yuvasından ayrılmamalı .... öğretmenler evlere gitsin ...
aslında espiri yapılacak bi yaş seçmişler. Ancak daha önce yaşı aşşağı çektikleri zaman diğer forumda bu konuya ilşkin 100 e yakın yazı yazmışımdır. bunun vatana ihanet ile eşdeğer olduğunuda yazdım ama bunların en önemli amacı eğitimin kalitesini düşürerek imam hatipli yetiştirmek olduğundan hiç acımadan almışlardı bu kararı
69 aylıkken okula başlatırlar 31 ayda da ilk okulu bitirirlerse şaşırmam
Yakın çevresinde KYK ilk 100 bursu alan öğrenci var mı ? özelden yazarsa bazı sorularım olacak.
Suriyede ortalık karışıyor gibi.Bir askerimiz şehit olmuş:allah rahmet eylesin.Suriye ordusunun 10 nolu gözetleme yerine ateş açtığı söyleniyor.
Haziran enflasyonu eksi gelir. Tek haneyi goremesek bile ekimde aciklanacak eylul enflasyonu ile 10 11 i goruruz ancak gosterge faiz ne kadar dusecek o onemli. Cunku enflasyonu 10 11 de tutmak imkansiz. Iyi ihtimalle yili 14 15 bandinda kapatir
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yandan 130 bin askeri terhis edeceğiz bir yandan s400 alacağız bir yandan Rusya nin yol verdiği esad ordumuzu vuruyor bir yandan abd yaptırım uygulariz tehdidin de bir yandan ihtiyat akçesi bile piyasaya sunuluyor.
Lan nasil bir çıkmaza girdik biz?
Daha doğu akdeniz enerji kaynakları sorunu, yunan ın işgal ettiği adalar sorunu vs falan da var.
Yeminle afakanlar basiyor
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Standart bu topraklardan çıkalı çok oldu.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ah be ahhh baykalların denizi ah ahh... bütün bu işleri başımıza sen açtın... önemsemedin , silinirlir giderler dedin...
Aramizda avukat var mi. Bir sey danisacaktim.
istanbul secimini beka sorunu diye lanse eden yavsaklar (bit yavrusu)
5 milyon suruyilenin beka sorunu olacagını düşünmedi düşünmüyor
sürekli el şeyiyle bir başka memleketin topragına girersen beka sorunu olur
tüm hükümet aylardır bir belediye baskan adayı ile ugrasırken dışarda beka sorunu vs vs
JAPON MEDYASINDAN
Türkler yeniden, daha çok oylarla seçimi
arapçılardan aldılar..1 ay önceki
seçimleri aynı zarfta bulunan 4 oydan
1 tanesinde hile var, 3'ünde yok, çaldılar,
hırsız var diye iptal eden siyasal İslamcı
arapçılar bu yaptıkları haksızlığın
bedelini fena ödediler.
İlk seçimden sonra atanan akparti
valisinin gülerek kurucu lider Atatürk'ün
posterini binadan kaldırıp taşıması
Türklerde öfkeye sebep oldu.
Muhalefeti terörist olmakla suçlayan
iktidar partisinin, PKK liderinin mektubunu yayınlaması şok etti.
Elin japonu deriz ama her şeyi bizden çok daha iyi biliyor..
Bu dolari kim sikistirdi 5,76 / 5,79 bandinda . Ne alabiliyoruz ne satabiliyoruz [emoji857]
Bitcoin altının yükselmesini engellemek icin altına akacak olan parayı sünger gibi çekmek üzere uyarlanmış bir üründür. Hiç bir güvenligi yok 1000 koın gondereyım derken bır rakam yanlış yazsan uctu paracıklar. Ayrıca ılk cıktıgında bu meretı kırmıslardı mılyonlarca koın basmıslardı....Biri cıkar virus yazar coinleri sil dese koin sahipleri oturdu resmen şapa...site kitlendi diye düştü....kıymetli ama dengesiz
Yaşlılara bir çok işlemi yapmıyorlar mesela internet bankacılığı vermiyorlar.Hesapta yaşlılar düzgün karar veremeyeceği için bunu güvenlik nedeniyle yapıyorlar ancak gerçekte yaşlı kişi şubeye gitsin müşteri temsilcisiyle muhatap olsun,MT'de işine geldiği gibi yönlendirip 3-5 puan aşağı faize kandırsın istiyorlar.