8.45e de bisey kalmadi israrla asagi basiyo hala
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
8.45e de bisey kalmadi israrla asagi basiyo hala
Tuttumu bırakmayan cinsinden bizim spek
2020 harbiden cenabet bir yılmış
Bu yıl batanda parayı 3-5 e katlayanda çok olacak gibi [emoji848]
Yokmu bilen biri ne olur daha dusermi ne yapmak lazim su durumda
Mujdat çıkıp korananin ilacını geliştiriyoruz dese şaşırmayın mal satacakya Bi bu kaldi
Yapmadığı duvar arkasıni goren teknoloji söyleyen. 2012 de yaptık dediği 4G tek teknolojisini 2019 da zar zor hayata geçiren.
Teknoloji çağında sermayesinin iki katı zarar eden bir şirketin CEO su için denebilecek şeyler belirlidir.
Hakaret davası açmasın diye ortaya yazıyorum. Kendisine yakışanı alsın musait zamanda musait mekanda istediği gibi kullanabilir.
açıkçası biz ne desek boşuna gibi çinliler memnun gibi 2.büyük ortak silahlı kuvvetler de memnun gibi sonunda kar etse onlar kar payı alacaklar. büyükler memnun ise biz küçükler savrulacağız. aynı alcatel de yaşadıklarımı burada da yaşıyorum. suç benden gibi ironi yaparsam. alcatel de ana ortak Nokia diye güvenip aldım uzun süre bekledim hiç bir açıklama yapmazlardı burada da hem çin hem de silahlı kuvvetler ortak diye aldım. forumun eski sayfalarını da okumadım. başa gelen çekilir misali alcatel deki gibi bekleyeceğim. buradan çıkardığım sonuç ben suçluyum ne diyelim :)
Tüh şimdi bunlar fuarlari gezemiyecekler çok uzuldum
1 haftada tahtanın içine nasıl edilir örneği... Derslerde okutulabilir cinsten...
Olum geçen haftayı 14 den kapatmışsın.., 8 tl nedir..!? Neyin kafasındasın... Kolonyayı içmek için değil dezenfektan olarak kullanacaktın..!
Asıl virüs bunlar mantıksız düşüş yapanlara ceza kesilmeli
Kendi adıma yine stop loss yapmadığıma kızıyorum ne yapayım al sat yaparsam zarar ediyorum
Şimdi bu fiyatlardan alanlar 1 ay sonra yüzde 30 bile kazansa göbek ata ata gidecek bizde dellene dellene onların mesajlarını okuyacağız inanılır gibi değil hangi akla hizmet bmyle bir düşüş olacak şey değil nasılda en başta koşuyor bizim kağıt çıldırmamak elde değil
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aç gozlu spek yer yerde belki gözü doyar
8.45 de oldu ama rahatlamadi hala kafayi yedirdi
Yazik oldu bizehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9808c59b32.jpg
Elinde olsa 8.45 tabanı da delip 8.30 a getirecek tahtayı... Neyse ki onu yapamıyor ucuz yırttık..!
Bu arada 94.890 da endeksteki GAP da kapanmış oluyor.. Gelince.... Daha gelmedi oraya...
taban olduk rahatladık
Önemli olan nerden dönecek.
Umud ederimki daha aşağı basmaz.
Hafta başına kadar Türkiye de korona vakası yok diye açiklama yapanlar. Nasil olduysa 1 tane vakayı öyle bir lanse ettiler ki ülkede salgın var.
Bilim kurulu üyesi bile çıktı. Durum çok abartıldı diyor.
Piyasalar öyle bir halde ki sanirsin Türkiye de Italyadaki gibi ölümlü vaka var. Birileri piyasaları manuple ediyor. SPK sessiz bekliyor.
Eskina sinirinden diyor kinaye sitem
Eline geçirse sever
https://www.yenisafak.com/hayat/bili...verici-3529280
Piyasaları anlamak imkansız.
herkez dokundugu seyı sabunla yıkayarak speki düşünsün :d korona belasını def edelım
8.50 aranizdayim yanlış anlamayinbaşka kağıtlarda zarar çok satıp biraz bundan aldim çok düşmüş diye
Neyse yarın daha az duscez hiç degilse
Turizm yada ulaşım sektörü olsak anlayacağım direk olarak en az etkilenecek olan hisselerden birisi olmamız gerekmiyormu
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a60595517e.jpg
8,39 önemli destek. Kırılırsa aşağıda 6,70 ler gündeme gelir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Direk kirildi bu durumda 6.70e dusermi diyosunuz
Alınan önemler var. Toplam 2 vaka söz konusu bunlarda aynı aile. Ölümlü vaka yok. İnşallah olmaz.
Endeksten çok düşüş yaşadık. Hoş bu gosterge değil Netaşin her zamanki hali. 63 bin lotla tabana kitledi.
Bu gidişle her fiyata inebilir. Bu kadar yıldır Netaştayız birimiz diyebiliyormuyuz. Ederi şu kadar diye.
Alcatel bu havada eksiye döndü. Netaş dengesizi ne yapacak göreceğiz.
kademeler 7.80 kadar düşer diyor...kademeler boş alıcı cıkmaz ise dahada aşagılara çekilir