Eyyyyy spek! Nugyo 5.25'den büyüktür!
Adam ol, çıkart yukarı! Kademe kademe veririz zaten 6.50'den sonra!
Sonra 8 mi yaparsın, 10 mu yaparsın senin bileceğin iş!
Yok küçük hesaplarla uğraşacaksan, bak ben de kv payımla 23 lot arttırdım bugün. :)
Printable View
Ben böyle bir anlayışı kabul edemem spek efendi:)
Galaxy S8+
bugün de olmadı yapacak bir şey yok beklemeye devam:)
Malın zaten çok büyük bölümü toplu. Kaldı ki hisseye girmeye çalışan Galip gibi birisini bile tepelediler. (Ya da diğer gruplar uzak dursun diye öyle gösterildi) Yani hisse full kontrol altında. Yukarı yaptıkça açığa sat, bıkanlardan, sıkılanlardan aşağıdan rahat rahat topla. Her gün %1, ara-sıra hareketli günlerde %2-3 cebe at. Açıkçı kendileri olduğu için ve Galip'i bile çarptıkları için de gelip çizmeye kimsenin cesareti olamayacak. Kafalarına esen zamana kadar bu dümeni tutturacaklar.
Hissedeki taktik bu olabilir mi?
YTD elbette :)
cok guldum yazilanlara )))) dukka dukka hep bunlara cukka. Lan spek... bi kararnameyle bitersin !
Üç bin satayım nasıl olsa 5.15 geri verir dedim sanırım beni yanıltmayacak
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d2190bccb5.png
patlat asagi bozulsun nesemiz yoksa nesemizi bozamazsin spek. Sen kimsiiinnnn... ambargo yapcaaz sana daha dur sennn !
Eyvallah dj.. alalim satalim gebertelim su spegi ! ))))
Mal çok bende parada çok maymuna çeviricem bu iblisi[emoji23][emoji23]
Kusura bakmayın ama bu hissede maymuna çevrilen birileri varsa maalesef bizleriz! Adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor yatırımcılarla!
Sakalasiyoruz biz :) sirket herseye hakim, galipi bile yikti, adam zor kacti. Bilancoya kadar al sat yapcaaz aklimiz yettigince. Sinirler bozuk. Neler neler gitti; ama su var mizrak cuvala sigmiyor yoksa simdiye coktan bayragi asagi kirmis 4.60 lara gitmistik. Onun yerine 5leri dip yapiyor. Bu cok onemli biseydir. 5 ustunde kaldikca bir donem bitmis demektir. Yeni bi sayfanin acilmasi icin sirket galipsiz falan rahatca hisseyi kaldirabilir. Bu hisseyi piyasa fiyatlamiyor. Patron ne diyosa o. Bi de filler var. Patron daha yeni mammouth ezdi fil mil kalmaz zamani gelince. Zil takar dans ederiz. Ama ne zaman ?...
Fil demeyin alınıyorum ama[emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın keynes kafa yapıp zaman geçiriyoruz biz kim hisseyi şebege çevirmek kim ama enazından elimizdekilerin birazıyla al sat yapıyoruzki 15/20 lotta olsa lotumuzu çogaltıyoruz bizimkisi zügürt tesellisi ama zaman daraldı sanki iyi şeyler olacak
Siz de haklısınız. Daha 2 hafta önce akşam %50'sini satıp 0.38'den İhlas almayı kararlaştırıp sabah ise bunu gerçekleştirmeyip bugün de o hisseyi 0.54 görünce insan depresifleşiyor.
Şirket isterse elbet Galip'e filan gerek yok. Hareketlendikçe üst kademeleri şişirmeleri bile milletin geri durmasına yetiyor. Sadece bunu yapmasalar bile hisse rahatlar ama bir planları var ki böyle bir baskı kuruyorlar.
5'i dip yapması konusunda ben o kadar emin değilim. Evet hisse belli bir fiyatın altına düşmüyor ama endeks de neredeyse 1 aydır kırmızı yakmıyor. Yani sağlam bir düşüş gününde ne performans sergiler bilmiyoruz. Endeksin geri dönüşünü ise hiç hesaba katmıyorum.
Hadi artık kır geç şu 5.30'u!
game over sanırım yine ?
bir haber var mı ?
....
şuraya bi "düşcek" yazalım da çıksın :)
şşt, şirket.. okuyo musunuz len ? ))))
hacim çok iyi değil.
yani; bence yeterince yüksek değil.
herkese kolay gelsin.
Yatırım finans ile bgc partners acaba davetsiz misafir mi yoksa yine danışıklı döğüş mü dersiniz????
Şeker tacir ve gedik düşük maliyetli mallarını teslim etmişler güzel bir karla:))) metro neden açığa sattı ki acaba????? Onu yakaladılar da o yüzden mi yukarı sürdüler diyecem de diyemiyorum?????
Metro 4,54 den yatırım ortaklıkları için aldığı 200k dan daha satılmamış olan 128k lotu da satmış.
Aferin metroya güzel güzel çekiyor yukarı tıs tıs[emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/1gBmjj.png yatırım tavsiyesi değildirrr.
plazalar doluda ayvayı yemiştir :(
bugün Cuma, kutumda küçük hissediyorum nedense:)
Ya ykgyo ya bak galip ucuruyor, dzgyo keza oyle.. sirketler degerlerinin artmasini istemezler mi, adam geldi iste hisseni koruyacaksan birak alsin gotursun yapsin 8 sonra koru neyi koruyosan anasini satayim cikip gitmek isteyen gitsin zarardaki ky, ya.. Ne kadar pis bi yerdeyiz anasini satiim ya, bu sirket ne menem bir yer ne kadar... neyse ya.. valla icimden etttigim ... simkafli !
http://fs5.directupload.net/images/170728/epq7wycn.jpg
aylık alan ve satanlar
@cefaks üstadım eline sağlık. Yalnız metronun işlemleri hiç gözükmüyor. Elinde kendi malı olan 10000 lotu ve yatırım ortaklıklarının kalan 128000 lotu da satmıştı en son. Muhtemelen T2 gün muhabbeti oldu. BGC ve yatırım finansın mal aldığı gözüküyor. Yorumlarınızı alabilir miyiz?
Herhalde takas analizinin en son işe yarayacağı hisse budur. Kolayca görülebileceği üzere mal zaten toplu!
http://www.eurovizyon.co.uk/ekonomi/...ti-h49467.html
Artık Lay Lay Lom zamanı geldi galiba. :)
Türkçe meali;
Yazın da gelmesi ile değişik yerleri görmek isteyen yöneticiler Corte de Azur bölgesine çok gittiklerini biraz da İngiltereyi gezmek istediklerini belirttiler. İçlerinden biri halka açık şirket olduklarını söyleyince diğeri tamam o zaman bir seminer düzenleyelim, nasılsa GM'de yok ver elini UK dedi.
KDV sıfırmış tanıtıma bak:) Ye kürküm ye demiyorlar da...