Akape,Cehepe sözcülerinden çok duydum bu anayasa değişmeli laflarını.....
Printable View
RTE, "ABD, PKK İçin Güvenli Bölge İstiyor" diyor. ABD'ye varınca Trump'la bunu konuşacağım diyor ama ABD'ye vardığında Trump kendisiyle görüşmüyor!!
Haydi bakalım, şimdi bu rezillikten bir kahramanlık destanı yaratalım.. Nasıl yaratılacaksa!!
Ama sen ABD ile değil komşularınla birlik olsaydın, o Trump tıpış tıpış uçağa atlar soluğu Ankara'da alırdı.. Herkes adamına göre davranır, bu dünya böyle bir dünya....
Bazı ABD firmaları;
-Johnson
-Pfizer
-Merck
-Bristol
Dua ile her işi çözeceklere ne diyelim.
Başına bir iş gelince kader diyenlere ne diyelim.
Tanrı okuyanı,çalışanı ve aklını kull***** sever.
Anlamışlarmıdır?
güvenli bölge sorununun böyle çözecek...dağ fare doğuracak..
herifler alıştı sağlığın,ilacın,giyimini,yiyecek içeceğin bedavasına..neden gitsin oralara..bunlardan mahrum kalacak..neden toğprakla uğraşşsın..
bir diğer konuda nasıl götüreceksin bunları oralara..zorlamı.
heriflerin bu ihtiyaçlarını orada kim nasıl karşılayacak..yine TC DEVLETİ ise eski tas eski hamam olmayacakmı..
Borsa devamlı yükseliyor,ama dolar olduğu yere çivi çakmış:notr:
Endex 104 üstüne attı...Zaten Ahmet Mergen belirtmişti,çanak,kulp vs ile grafiğinde...110 üstü falan diyordu 94 desteğinin burayı gözteriyor diye,adam makine mühendisi,az biraz finans eğitimi ile oldu borsacı fenomeni !!!
BIST'te 2019 3.çeyrek bilançolarının son gönderme tarihleri belirlendi! Şirketlerin konsolide olmayan bilançoları için son tarih 30 Ekim, konsolide bilançoları için 11 Kasım olacak. Bankalar ise konsolide/konsolide olmayan bilançolarını 19 Kasım gününe kadar gönderebilecek
Tahkim Kurulu, Ali Koç'a verilen 30 günlük hak mahrumiyeti cezasını kaldırdı. Ali Koç derbiyi statta izleyebilecek.
Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener: 5.7 ve artçıların olduğu yer ana fayın kuzeyinde olan depremler. Bundan sonra olan bazı depremlere baktığımızda artçı şokların güneye doğru ilerlediğini görüyoruz
Ttkom : Deprem sürecinde yaşanan sorunlar Sebebiyle tüm Mobil Abonelerimize 2 Ay Boyunca Aylık 5 Gb, Toplam 10 Gb Mobil İnternet Tanımlanacaktır
Endeks yurtdisi piyasalari, ticaret savasini, brexiti falan takmadan soluksuz yukseliyor. Elden alma mi o zaman daha cok yolu var yoksa ele verme mi o zaman tekrar 90 binlerin ust bolgesi potada. ABD endekslerinde yuzde 10 duzeltme bekleyen kurumlar var. Suriye harekati ihtimali. Acaba tek kotumser ben mi kaldim. YTD
AVM YAPILAN DEPREM TOPLANMA ALANLARINDAN BAZILARI
496 deprem toplanma alanından AVM’ye dönüşenlerden bazıları şunları;
Zorlu AVM (Zincirlikuyu)
Starcity Outlet Center (Bahçelievler)
Kapatılan Zaman Gazetesi binası (Bahçelievler)
Ağaoğlu MyCity (Bahçelievler)
Meydan AVM (Bahçelievler)
Sahilpark Veliefendi (Zeytinburnu)
Onaltı Dokuz (Zeytinburnu)
Ora AVM (Bayrampaşa)
Kiptaş Tuzla 2-3 Etap Konutları (Tuzla)
DAP Royal Center (Maltepe)
Kemalpark Evleri (Esenler)
Çınar Olimpia Park Sitesi (Bağcılar)
Ataköy Konakları (Bakırköy)
Capacity AVM (Bakırköy)
Selenium Plaza (Beşiktaş)
Taş Yapı (Kadıköy)
Akasya AVM (Acıbadem)
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...erede-5357210/
gene adana c çoştu YTD.
Boşuna para harcamayın.
Vakit kaybı olur ÇÖZÜM altta
Nihat Hatipoğlu’nun depremden korunma duası sosyal medyada gündem oldu
İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun bir programda okuduğu depremden ve afettlerden korunma duası, sosyal medyada gündem oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...-oldu-5357746/
Bunların işi hep zübüklük,boşuna millet alay konusu yapmıyor,tabiki bie cahil dümbelek takımları var,işte onları anca inandırır,bolca tvleride var,başta ATV,hep doğrusu bunlar,Uzun adamdan taraf olmayan zaten terörist,cehennemlik...bakalım filmin sonu nasıl bitecek,hiçte sonlarını iyi görmüyorum,Derin Wepte hiçte onlar için iyi şeyler düşünülmüyor.:seyt:
Komediye bak
Son dakika… Başsavcılık: Seçim sonucunu etkileyecek ölçüde usulsüzlük bulunmadı
İstanbul'da 31 Mart yerel seçimlerinin iptal edilmesine neden olan iddialarla ilgili soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı.
Yerel seçimlerde, 11 ilçede kanuna aykırı olarak sandık kurulu görevlendirmeleri yapıldığı iddiasına yönelik YSK’nın yaptığı suç duyurusu üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, İlçe Seçim Kurulu müdürleri ve kurul bünyesinde görevli olan seçim personellerinin aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında takipsizlik kararı verildi.
Kararda, seçim sonucunu etkileyecek ölçüde usulsüzlük bulunmadığının anlaşıldığı kaydedildi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...nmadi-5357960/
Olacağı buydu...RTE ekibi,yalaması,falanı v s herkimse ne varsa bunlar hep böyledir,acımasızca muhalif olanların üstüne suç atar,peşinden gerçekler ortaya çıkınca hık,mıg,gıg,bazen sinirleniyorum,buları yapanları salandıracak ve linç edeceksin...üstelik daha iddianeme yazılmadan doğru dürüst ifadelerini almadan apar topar içeri atıyor yandaş yargı mensupları,pişkincede tepedekiler,yani ülkeyi idare edenler,sen hele bir içeri gir,suçun yoksa sonra çıkarsın diyorlar...valla yaşımızda geçiyor,ölemden bunların feci sonlarını görsek bari:ss:
O biraz zor.
Bunlar bitmez tükenmez bir tayfa. Bu gün gördük ki İSTANBUL belediye başkanın olmadığı bir toplatıda İstanbul a çözüm üretiyorlar,de gidin.
MHP lideri Bahçeli bugün de hastaneye gitti!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu akşam üzeri Ankara Şehir Hastanesi Kardiyoloji bölümüne gitmesi heyecan yarattı. Ancak Bahçeli, kendisinden istenen ileri tetkiklerle ilgili işlemlerden sonra hastaneden ayrıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde Başkent Hastanesi’ne kaldırılması ve hastalığıyla ilgili değişik iddialar gündeme gelmişti. Kendi isteğiyle hastaneden ayrılan ve evinde istirahat eden Bahçeli’yi parti yöneticileri yalnız bırakmadı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...gitti-5358152/
Uzun adam bir ara yoktu,tatile gittiğini söyleyenler vardı,fısıltı haberlerinde karaciğerine sıçrama yapan 2 tümörün alındığını söylüyor,operasyon gizlice yapılmış !!!
Anlaşılan bunların öteye yolculuk işaretleri verilmeye başladı,zaten parti içinde sular hiç durulmuyor,kabine değişikliğide çare değil:notr: !!!
Bu resme uzunca süre baktım, Ataşehir olduğunu düşünüyorum. Sanırım en arkada ki bina Nida kule. Değilse bile şunu belirtmek isterim Nida kule her gece kırmızı beyaz aydınlatılan 81 katlı İstanbul Anadolu yakasında çoğu yerden görülebilen Türkiye nin en yüksek yapısı.
Çoğu İstanbullu bilmese de her katı bir şehri temsil eder.ADANA DAN başlar DÜZCE DE BİTER. bayrak gibidir. O GÖZLE BAKINIZ.
Ziyaretcisi bol olsun.
Hasta iyi olacaksa bile ziyaretçisi öldürür derler. Yok aslında öyle bir laf ben uydurdum.
Bosuna umitlenmeyin, bir tek The Rahmetliyi biliyorum vaktinde ölen.
Celal Bayar, 100 yaşını geçtiydi yahu.
Bir siyasetçi için, hele bir de Turkiyeye belaysa, kafadan 80'ni bir yazacaksın.
THe rahmetli kim Ecevit mi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi