ilk taksit 42 kuruş, ikinci taksid 0,22 kuruş, ilk ödeme bu hafta içinde yapılacak şeklinde açıklama geldi....
Printable View
ilk taksit 42 kuruş, ikinci taksid 0,22 kuruş, ilk ödeme bu hafta içinde yapılacak şeklinde açıklama geldi....
ilk taksit olan 42 kuruşun bu hafta ödenecek olması iyi oldu... nakite ihtiyacı olanlar faydalanır en aznından….
Avm ler mart ayinda kira faturasi kesmeyecgini aciklamisti daha once. Suanda eczane ve migrostan aliyoruzdur buyuk ihtimal. 42 kurusun uzeri kasada buyuk ihtmal mevcut degil. Bakalim nolacak
geçen yılda 2 taksit halinde ödedi.......geçen yıl 2 taksit nisanın sonuna doğru ödenmiş..yine aynısı olabilir...tamamen taktiksel..beklentinin bitmemesi
Gecen yil 4 taksitte odendi. Ilk duyuru 2 taksit olacak seklindeydi, ama gercekte odemeler 4 taksit halinde oldu ve son taksit Haziran 2019 da odendi. KAP, ilk duyuruyu duzeltmeye imkan vermedigi icin degistiremediler. Para geldikce temettunun kalan kismini parca parca odediler. Yatirimci iliskilerini aradigimda aciklama bu sekildeydi.
Bu sene kalan odemeler daha ileri sarkabilir. Virus nedeniyle.
temettü ne zaman hesaba geçecek bende gorunmuyor
https://www.dunya.com/ekonomi/ankara...-haberi-465753
"....Panora'nin açıklamasında ise dayanışmayı güçlendirmek ve markalara katkı sağlamak amacıyla 15 Mart-30 Nisan tarihleri arasında kapalı olan mağazalardan kira ve ortak alan bedeli alınmayacağı vurgulandı.
uzun vade için bedava rakamlar da, kimse almaya cesaret edemiyor , bu kriz eninde sonunda bitecek....
temettü sonrası açılış 4.15 gün sonu kapanış 4.28.. %3 yükseldi.
hisse 4.57 yi bulursa temettü bedavaya gelir...
Bu taksıt nasıl olacak, sımdı 40 kuruş civarı, nisanda 20 kuruş civarı temettu nasıl oluyor, yani diğer taksidi almak için nisanda hisse de kalmak zorunluluğu var mı acaba, dun hisseler cok ıyı arttı bu ise rezalet kapattı, bir de persembe acıklamanın son gunu hesaba yatması da hoş olmadı, belkı temettu İle Baska hısse alacaklar vardı yuzde bes ıla 10 arasında kazanc olurdu dun yatsaydı, zaten dünya Zararda hissede kalanlar, ytd,,,,
her yerde farklı veriler var beyler. Bu hisse 2019 da toplam kaç kuruş net temettü verdi ? Yardımcı olan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum.
bu taksit olayı nasıl olacak diyen arkadaşlar 2018 de 2 taksit 2019 da 4 taksit olacak şekilde verdi temettüyü yeni birşey degil ki......ne zaman ödeyecem diyorsa son gün kapanışta ne kadar hisseniz varsa o kadar temettü verecek...şimdi alanlar mesela 42 kuruştan mahrum olup 22 kuruş verecem dedigi zamana kadar elinde tutarsa 22 kuruş alacak...
2019 yilinda hisse basinda toplam 57.75 kurus temettu verdi.
Ilk duyuruda ayni bu seneki gibi 2 taksitte odenecegi yazildi.
Sonra ikinci odeme yapildi, ama ilknikinodeme toplamin57.75 kurus olmadigi icin yatirimci iliskilerini aradim. Aldigim bilgi, kasada yeterli para olmadigi icin, para geldikce odeme yapiyoruz seklindeydi. Sonra 2 odeme daha yaparak Haziran 2019 da 57.75 kurusa tamamladilar.
Bu sene ilk 42 kurustan sonraki kalan 22 kurus bence biraz daha ileri sarkabilir. Malum Mart 15 ten sonraki 45 gunluk donem icin kira alinmayacak. Sonra bu virus isi devam eder mi belli degil. Kiralar geldikce taksit taksit 64.6 kurusu tamamlayacaklardir.
Selamlar
2019 temettüsü yazdığınızdan çok farklı değil ancak tam olarak 57,27...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haklisiniz,
46, 4.6, 4.6 ve en son da 2.07 kurus olarak odemis.
gecen sene ilk odemeyi daha fazla yapmislar, ben de simdi farkettim. Sene sonunda gecen seneye gore 2 milyon daha fazla para vardi nakitte. Bu yil ilk taksidin daha az olmasi da tedbirlerden birisi olabilir. kasada biraz para kalmasi icin.
Yggyo göre %50ucuz kaldı. Pagyo=yggyo/2 olması lazim
Yggyo göre %50ucuz kaldı. Pagyo=yggyo/2 olması lazim
Yggyo da artık pagyo hissesi alsa iyi olur hisse çok ucuzladı
Temettü henüz hesabımda yok
temettüsünü alabilen oldu mu acaba? iş bankası ile çalışıyorum, hesapta temettü gözükmüyor...???
Öğleden sonra temettülerin yatması lazım diye biliyorum.
Temettuler yatti az once. Ama bu zor belini dogrultur artik...
tacirler den hesaba yattı temettü az önce
ama işbankasından hesaplara yatmamış daha
iş bankası yatmamış daha??? hangi bankalar yattı acaba???
iş bankası yatmış. Allah bereket versin, ne diyelim başka...
hisseyi göçerttiler bu arada....
senette hiç tepki yok 6,5 dan beri düşüyor yükselişte zayıf kalıyor akfgy bile tavan oldu
Orta vade için kağıt çok ucuz kaldı. 30nisandan sonra AVM açılır. Piyasa duzelirse 6 TL'ye gider. Piyasa kötüye giderse kağıt 3.60-3.80arasi olur. İnşallah bu virüs biterde zarardan kurtuluruz
Mantıklı güzel bir yorum, hala kalan temettu var, elbet gece biter gündüz gelir, biraz alım yaptım buralardan temettulerıde ılave ettım, belki daha da düşer oradan alabilirmiydim, hayırlısı artık zaten 6 50 lerden buraya indi mübarek ramazan geliyor tahminim sene sonuna kadar 7 ila 12, param olsa ilave yapardım ama maalesef hepsi baglı, güzel bir hisse ederinin çok altında kaldı, yatırım tavsiyesi degildir
temettü için teşekkür ederim pagyo...alım için biraz daha düşmesini bekleyecegim 3,90 ve altından kademeli alım yapmayı düşünüyorum...
valla normalde gelmezdi ama normal zamanlardan geçmiyoruz bu aralar...her gün rahmetli olan vatandaşlarımızın sayısı artıyor daha en kötüyü görmedik bence o yüzden bu avmler kapalı kalacak bir müddet daha...kaba bir hesap yaparsak 66 yıllık karı 12 aya bölersek aylık 5,5 milyon kar yazıyor....mart ve nisan kesin kayıp ay mayıs da bence öyle ayrıca şirketlerin zararından dolayı zam olayıda bu sene zor...bence seneye ufak bir temettü verir o da verirse...o yüzden biraz daha düşmesi normal...
seansı izliyorum, 4.12 den sağlam alıcı gelmeye başladı... spek birden yukarı atabilir kağıdı... dikkatli olmakta fayda var....
Bu hissede tahta sahibi kimse hissenin yükselmesini istemiyor