Bence açgözlülük pismanliktir :)
TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Aç gözlü olmasak/olmasam borsada işim (iz) ne?
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar 50 üzerini gördü.
Satanlar mi pişman olacak bekleyenler mi görecegiz.
Tekrar aşağı gelmez umarım.
Satmadım, satamadım,
Kıyamadım. :)
Ne oldu yine mi devre kestik.
Dustuk bi zalimin eline...
Syg,
indi çıktı bizi etkilemez
biz buradayız
Abuzer kadayıf bakalım ne diyor ;)
https://www.youtube.com/watch?v=9AxjFnIyo_Y
spk https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db3567a67f.jpg
SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada da basimiza is aldik...
Acimizi cekeris yine..
Acilarin cocugu Dudu dersiniz bana yakinda...
Syg,
Kötü bir bilanço..Bu F/K ya bu bilanço olmamalıydı..Büyüme hikayesiyle F/K yı büyüttü..Ama Ama bilanço tam tersi..Küçük bir market bile daha fazla kar ediyor....
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle bi isler donuyor.
Toplamayi kolaylastirmak icin bu berbat bilancoyu mu gonderdiler acaba?
Insan bu bistte belli bi sure olunca kesinlikle paranoyak oluyor.
Syg,
Gerçekten ne yapıyorlar anlamak mümkün değil.
Alanlar neden aldı acaba?
Bu bilanço alış değil satış bilançosu oysa.
5-10 bin alsalardı gel gel yaptılar mal çaktılar derdik.
Oysa 84 bin adet yaklaşık 4 milyon bağladılar. Bir günde 3-5 bin satamazsin. Bu adamlar deli değildir değil mi.
En masumu şöyle olur parası bol bir yatırımcı şöyle uzun vade bana güzel gelişime açık bir şirket bulun demiştir yatırım uzmanı da bu daha yolun başında ileride şöyle olacak böyle olacak diye pofpoflayip adamın aklını celdi belki, aman üstad ne bulursan topla bu da benim hayal dünyam :0)
Kısa vade için planlar yapılırsa, poltk sıkıcı hale gelebilir.Kalıcı bir müşteri için alım yapılmışta olabilir, mal kitlemek için harekette edilmiş olabilir.
Uzun vade bakın olaya, poltk 80 90 tl de olsa satmam,25 tl de olsa satmam.. Buradayız gibi ;)
POLTK benim için bes sisteminin taa kendisidir. ytd
Batuhan
Operasyon yapilan hisseleri hic sevmem..
Bi sey degil beni de sogutacaklar sirketten ve kusacam mali uzerine.. :)
Syg,
Bu kadar sığ bir hissede malı kime kitleyecekler. Zaten biz bizeyiz burada. Bizden başka kimse yok. Yeni ky çekmek için reklamı yapılması lazım. 2.5 yıldır biriktiyorum kendi çapımda. Hiç kârına bakmadım ne gelecek diye. Bu son gelen bilanço için bu hareketi yaptığını sanmıyorum. Başka bir şeyler dönüyor. Coventya satın alımında bile kimsenin ruhu bile duymamisti.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada 10 lotla trade edeyim dedim . 2 lot bedavaya geldi. [emoji2]
Bır brut takasımız eksıktı o da oldu ,:)
https://mobile.twitter.com/TEMELANAL...281856/photo/3.
Arkadaşlar şu eklediğim linki acabilirseniz politeknik in neden pahalı olduğuyla ilgili cok zihin açıcı bir çalışma murat arkadaşıma çok teşekkür ederim bu güzel calismasi için.
Bence alan bir sey biliyor...
Bizim bilmedigimiz bir sey...
Bilanco ile alakasi oldugunu dusunmuyorum.
Hayirlisi bakalim...
Syg,
Ben de öyle düşünüyorum ama A1CAPİTAL 83 binlerde kaldı. 1 Haftadır almıyor sanki.
Ya para bitti gücü bu kadar ya da tahtaya taze mal gelmesini bekliyor.
Umarım satışa geçmez. Gerçi geçse de olumlu bir beklenti olmadan o malı 50 üstünde yedireme.
Kendim ilave almak için yeniden alım yapmasını gözledim. Hatta o almazsa ben biraz daha alırım dedim, aldım da.
Neticede şirket olumlu bir haber göndermedikçe, yükselişler de bu bilanço performansı ile inandırıcı görünmüyor.
VBTS kapsamında POLTK.E paylarında bugün seans başından 3 Haziran seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında POLTK.E paylarında 20/05/2019 tarihli işlemlerden (seans başından) 03/06/2019 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
VBTS kapsamında POLTK.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 03/06/2019 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
Sevgil Arkadaşlarım; A1 boyle bekleyecek artık , ya iyibir gelecekteki Bilanco’yu,yada iyibir satış haberi falan.Satamaz cunku alıcı gelmez, Ben yaklasık 1 yıl bekledim. Bir Alıcı gelsinde malları cıkayım diye 🤣Sagolsun A1 geldi. Genede hepsini cıkamadım. Gecmiş yazılarıma bakarsanız daha 3 hafta once 54 TL üstü SATIS SERBEST DEMİŞTİM.
Giren cikamiyor, giden gelemiyor nedir bu cektigimiz? :)
Syg,
Bu bilanco ile herzaman 54-56 üstü sat, gifin Demsas alın , 3.02 kısavadeli hedef
23 Haziran seçimleri anketimiz de 1 hafta geri de kaldı...
İlginç sonuçlar var...
Erken seçim mi geliyor yoksa?
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
Unutmayın;31 Mart seçimlerini de büyük oranda doğru bilmişdi Hisse.Net seçim anketi...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post3468883
saygılar/başarılar
Arkadaşlar A gurubuna geçme şartları nelerdir. Bunun için bir uğraş falan var mı.
Saygılarımla
Biz böyle iyiydik yahu :0) aile gibiyiz A grubu olunca ailemiz bozulmaz mi?!? :0) şaka bir yana en sevdiğim yanı malın belli yerlerde toplu olmasi ve beklenmesi, çok karakteristik bir uzun vade kağıdı o yüzden bu seviyelerde durabiliyoruz hala ve ky de düzenli topluyor kağıdı bes gibi, tahminim yön ufak ufak da olsa düzenli yukarı olacaktır.
A grubuna zor gecer henüz cok erken, Halk A1 ile aynı grup, Satmayın bekleyin
Üstad valla satamayacaklari hisseleri bu sığ tahtada neden toplarlar aklım almıyor bı kokumu aldılar bir bombami patliycak anlamadım gitti, bunları en iyi siz taniyorsunuz. İş ki mali onlardan önce çıkmak becerebilirsek tabi ki :0) önerilerini bekliyoruz...
An itibari ile Poltk hisselerimin hepsini satmis bitirmis bulunuyorum... kamuoyuna saygi ile duyururum...
Kalanlara bol kazanclar..
Syg,
Hayırlı olsun diyelim abi. Olan oldu o zaman.