hiç alakasını olmadığını yakında yaşayarak göreceksin sn temyah.
Printable View
şeker i...sini sildiler tahtadan, veriyor yukardan alıyor, sürekli böyle..
Bilanço yarın mi
gençler salı günkü globalin tüm alışları DOÇE takasına gitmiş...Dünkü de oysa 3,5m yabancı alışı oldu yani.
bilginize..
Global doçeye çalışır
Aman şeker oğlan yandım şeker oğlan. Doçe kuyruğunu kesti şeker oğlan.
Bu şeker oğlanın şansı yine yaver gitti . Mallandırdılar yine.
Bilanço geldi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço nasıl beklenti altımı üstümü
2020/9 dönemi karı gayet güzel, yıl sonu 600 milyon kar hedefine doğru hızlıca ilerliyor.
Ancak benim için bu bilançoyu mükemmel yapan şey başka bir şey;
Ek 26245
Şirket daha bir sene önce -1.3 milyar tl seviyesinde olan yabancı para pozisyonunda bu dönemle birlikte artıya geçmiş. Yıllardır lineer bir şekilde eritilen bu açık nihayet kapandı, daha net anlatmak gerekirse;
Ek 26246
Artık hem döviz borcu olmayan hem de favök'ünün %80ini dövizle elde eden bir şirketimiz var.
Hayırlı olsun tüm yatırımcılara.
Tessekkurler bilgi icin. Twittede yazeim beklentilerimiz olan ozbekistan irak uganda kongo olursa seneye 1000 milyon kar 2022 kari ise sanirim tek kalemde borcu siler. Yani 2022 ortasindan sonra temettu firmasina doner. 12 mlyar bilanco 2 mlyar kar yapan firma olur.
Bilanço tüm yatırımcı dostlara gelsin 😀😀
Şirketin kendi borçluluk oranları düşüyor, kârı artıyor ancak TRİ miktarı değişmiyor hatta nispeten artmış bile. Çok tuhaf bir durum.
gençler eğleniyormuyuz?:halay::halay::halay:
Disko zamani
Şirketin dokuz aylık finansal performansını değerlendiren Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Cemil Kazancı, "Tüm dünyanın zorlu bir dönemden geçtiği bu faaliyet ortamında, güçlü finansal yapımızla sürdürülebilir büyümemize devam ediyoruz. Yaklaşık 6 yıl önce başladığımız uluslararası yatırımlarımızla karlılığımızı sürdürürken borçluluğumuzu da her geçen dönem azaltıyoruz. 2015'te 860 milyon dolar seviyesinde olan borcumuzu 2020'nin ilk dokuz ayında 366 milyon dolara düşürmeyi başardık" dedi.
Bir Türk şirketi olarak küreselleşme vizyonuna sahip olduklarını belirten Cemil Kazancı, "Sürdürülebilir büyümemize uluslararası arenada yatırımlarımızla devam etmeyi hedefliyoruz. Mayıs ayında Özbekistan hükümetiyle 240 MW'lık doğal gaz çevrim santrali için anlaşmaya vardık. Sahip olduğumuz deneyim ve uzmanlıkla bir yıl içerisinde bu santrali faaliyete almayı planlıyoruz. Acil enerji ihtiyacı olan bölgeler her zaman önceliğimiz. Ayrıca, enerji ticareti faaliyetlerini gerçekleştiren %100 bağlı ortaklığımız Aksa Aksen Enerji Ticareti A.Ş. ile Irak'a enerji ihracatı yapmaya hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.
Şeker oğlan 6.6 tut veriyor hedefi kendisi 7.20 alıyor. Ne ayak la bu.
Spek kardes yapay zekaya parametreleri girerken 50 adet 12 adet lotu gelemyecek emin olarak gir. Ha acik acik yazatim 6.83 asagisina dusursende artik satmam ama aldiracagim bir kac akrabam var onlari sevindirirsen burdan tessekkurlerimi iletirim. Bugun öldurdun beklentiyi biraz. Ama iste vurucu darbeyi vuramadin. Pazartesi denersin olmassa en iyi 9 ustunde kapatmalisin haftayi. Kardes zamanin daraliyor. Yakinda yazmaya baslariz ozbekistan santrali irak satisi ugandasi kongosu hep beklentiler on plana cikti. Zaten bu bilanco guzelligi ile en erken 25 araliga kadar kimseyi dokme isini unut
https://uzmanparam.milliyet.com.tr/k...-etti/1705143/
Bir sürü haber sitesinde var
Google da aratabilirsiniz
Özellikle 2019-3. Çeyrek ten sonra yatırım yapıp sabırla bekleyen aksen yatırımcıları dertsiz tasasız günlerin başlangıcı olacaktır bu bilanço diye düşünüyorum neden derseniz önümüzde beklenen ıraka elektrik satışı ve özbekistan yatırımı ayrıca afrika dan gelecek haberler belki yeni yatırım haberleri v.s. Ayrıca doların bu seviyede olması sebebi ile 4.çeyrek beklentileri hikayesi olan şirkete yatırım yapmak [emoji106]İyi hafta sonları aksen yatırımcılarına
Aynen öyle kerkenez kardeş
Hafta sonuna doğru onay gelebilir. Gelince bence asıl fiyatlama o zaman başlayacak.
Irak işinin büyüklüğü tam olarak belli olacak. Konuşulan yıllık 150-200m usd tutarında ihracat.
Hedefler usd bazlı grafik 3.75 lere dogru
30'lar diyorsunuz yani. İnşaallah
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yasin kardeş inan anladığımdan değil kuş lu siteden grafik veriliyor Dolar bazli yukarı doğru
Sıkıntı yok abi. Her grafik hedefi tutmasa da kulağa hoş geliyor. Teselli işte.
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kontrolmatik'in Aksa Enerji Üretim'in Özbekistan'a taşınacak Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'ne dair işler için verdiği teklif kabul edilerek sözleşme görüşmelerine başlandı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Şirketimizin, Aksa Enerji Üretim A.Ş.' ne ait, Antalya'da kurulu ve Özbekistan Taşkent'e Taşınacak olan toplam 240MW büyüklüğündeki Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali için
"110 kV Substation ; Kontrol ve Koruma Sistemi, Haberleşme Sistemi, Elektrik ve Mekanik Ekipmanları, Mühendislik, Kurulum Test ve Devreye Alma dahil Anahtar Teslim İşleri" kapsamında Aksa Enerji Üretim A.Ş.'ne verdiği vergiler hariç 3.650.000Euro tutarındaki teklif kabul edilmiş olup sözleşme görüşmelerine başlanmıştır.
Sözleşme görüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/885533
organize olmuşlar....kontrolmatik kap açıklaması
https://aksainvestorrelations.com/me...m20_0611tr.pdf
inceleyin gençler
Niye endekse uymadı acaba?
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106]
Arkadaş böyle birgün de bile döküpte toplamayamı uğraşıyorlar takas okumayı bilen arkadaşlar değerlendirirmi.
Takasları paylaşabilecek var mı?
#AKSEN #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...11091945408390