USD bazlı çok güzel.... Önü açık.... Ama birinin yürü ya kulum demesi lazım....
YTD.
Printable View
Yavaştan hakkettiği popülerlik ve bilinirliğe ulaştı gibi, biri yürü ya kulum demese de piyasa yükseltiyor, sürü psikolojisi indikatörü daha çok etkili artık hisselerde.
Yüksek fk lı Popüler hisselerden çıkanlar gelse yeter :)
Valla erken inmişim trenden ama olsun yaptığım karları sıfır maliyet olarak ömürlük hisse olarak bıraktım ufakta olsa bizede bişe kazandırır hayırlısı olsun :)
Ne çalkalıyor beee, 1-2 lira aşağı yukarı gidip geliyor,.
Herkese iyi tatiller.
https://twitter.com/atalayferhatkah/...0SpXcIiRg&s=19
Bu cemts biz mi oluyoruz aceba bilgisi olan var cemtsin bole bi olayi var midir
Çok çalkalıyor yine, tam 60'lara dayanmışken hooop 57'lere, hacim falan da iyi, hayırlısı bakalım.
İyi bir hafta olması dileğiyle.
Utanmasa -(eksi) bitirecek......
Allah seni bildiği gibi yapsın tahtacı, tepeden 4 lira aşağı vermeyi nasıl becerdin, ayıptır günahtır yahu.
Sabah ilk yarım saatte 59.80 e kadar sürdü. Sonrada özellikle sahiplerini ve tahtacısının huyunu bilmeyen KY yi gel gel yaparak hisseyi ordan eksiyi kadar getirdi. Geçen haftakı yazılarımda zikzakların olacağı hakkında KY yı uyarmıstım. Bu yüzden bu gibi hisselerde orta ve uzun vade düşünmesinde fayda var. Sayın bawer Haklısınız Allah bunları bildiği gibi yapsın.Kendi düşüncelerimdir YTD dir.
Şu nda 3 USD
Direnç 3,39 USD fibo direnci
Hedef1 : 3,83 USD Çanak hedefi
Hedef2 : 4,79 USD oda şu anki kurla 89,22 TL fibo hedefi
YTD.
CEMTS çok güzel silkelediler.
Bugünde Al-Sat kazandırdı. Allah Bereket Versin.
bu firma kotu bir fimami ? neden patlatmiyor ortaligi , siparisler almiyor , butun avrupa kan aglarken, bu firmanin satis rekorlari kirmasi lazim
...........
Sasa nin sahibi son zamanlarda hisesinin aşırı yükselmesinden rahatsız olduğunu dile getirmiş 🙂 bizde 100 ü geçince patron rahatsız olmaz inşallah
Borsamızda bilanço, f/k, pd/dd, ve diğer temel verilere bakan çok az yatırımcı var maalesef, hele ki son zamanlarda girenler dere tepe düz giriyor, ne olduğu beli olmayan yeni halka arzlara dünya kadar talep geliyor.
Biraz bilinçli bir yatırımcı profilimiz olsaydı bu hisse buralardan işlem yapar mıydı hiç, kaçan kovalanır hesabı.
Birileri hisseyi taşımak istiyor ama fren koyuyorlar..
Muhtemelen patron ayar veriyor. Benim dedigim olur diyor
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
58.20'leri görüp nasıl oluyor da 56.40 kapatıyor arkadaş.
Borsa kumarbaza kumarbaz gibi davranıyor, yatırımcıya da yatırımcı gibi davranıyor, şimdilik kumarbazların boruları ötüyor maalesef.
Dün zaten 58.15 gördü, bugün prim yok sayılır, 60 üstü yapsa ancak prim var denilebilir, bu endekste de geçemese yazıklar olsun.
Hisse 2 ileri 1 geri gidiyor ancak bu karlılıkla yükseliş trendi devam eder.
Yeterki bilanço bozulmasın.
Son bir yılda 15TL den 55-60TL lere geldi.
Mükemmel değil ama iyi bir çıkışı var.
Ytd
Kimseye boş umutlar vermek istemem ama nen bu hisse de egeen e benzetiyorum.
Düşük sermaye aynı yüksek karlılık var
hatalı isem lütfen yazın bize sabır etmek düşüyor inşallah
Kral zincirlerini kıracak gibi, kapanışa kadar böyle kalabilirse süper.