https://www.rtib.org/tr/rtib/yonetim-kurulu/10
Printable View
kusura bakmayın sayfaları biraz işgal ediyorum gibi olmasın
üstad falan değilim ama benim gördüğüm bu
1- 3 nolu yer kaçış boşlığu olarak %90 kesinleşti bir daha uzun süre oralar görülmez.
2- alttaki indikatörlerin 2 si bugun al verdi buradan daha yolu var nereye kadar diye sorarsanız o falcılık olur.
3- fibo ditrenci ve yanda işaretlediğim flama sapı aynı yerde 35 lerde burada dikkatli olmatra fayda var.
4- döviz yükseliyor bu ektra motivasyon sağlar.
5- yine yazayım bu moskovada yer aldım çıkışı değil.
6- örnek için söylüyorum benzer grafik petkim önce kırdı ısdemir bugun kırdı ltfn o grafiklere bakınız.
tavana atlayan çok olacak burada hiç görmediğiniz isimler olacak arada keskin dökmeler yapacaktr. örn. bugun 1 lira 30 kuruş bastı. tahtayı tanımayanların %50 si dökülmüştür.
bol kazançlar
Haydi hayırlısı... İnşallah güzel yatırım haberleri alırız... Şirketin gücü buna uygun.
Yarın ola hayrola...
Bir kaç gün başlığa pek yazmamakta fayda var , spek efendiyi kızdırmamak lazım sonrasinda gene sovmelere başlamak istenmiyorsa sessizce izlemek iyi bir stratejidir
Nerde bu millet bir benmi kaldım arkadaşlar
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji389][emoji389][emoji389]Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buradayız...bekliyoruz...fena silkeliyorlar,agacı...
13 yıldır burdayız bir 13 yıl daha bekleriz
Bu millet bu kadar konuştukça ve susup bekleyip sonunda para saymayı bilmedikçe bu spek bu tahtaya az bile yapıyor adam gene insaflı tepeden tabana çekmedi.
İnvestingdekiler heleki sabahtan beri tahtacıya sövüp duruyorlar sabah tavan tavan öğlen anamızı belledin pala akşam, malı bize kitledin oç pala. Pala ne yapsın bu millete vallahi billahi az bile yapıyor.
Oradaki seviyesizler brlirleyici olamaz
bu tahta merill lynch ilk gözağrılarından biridir.her zaman satış tarafındaysa ondan daha ıyı satanı (en yuksek) alış tarafında ise en düşükten alanı göremezsiniz .buna izin vermezler .adamın yazılımını bu tahtada öpecek birileri senelerdir yok.ara sıra bu işi ykb nın robotuna teslim eder .kısaca buranın horozu merill ynch tir .burada sadece merill takip edilerek işlem yapan biri günlükte para kazanır ,kazanmasa bile kaybetmez
İnvesting sığırlarıni hafife almayın, oradakiler ne zaman sabah tavan tavan dediyse o tahtanın pala canına okuyor.
Sabahtan beridir tavana gidiyoruz diye 31 üzerinden mallalip sözde tavanda günlük sigara parasını çıkaracaklardi akşama babayı alınca tahtacinin ne anası ne avradi kaldı.
Bugün sabahtan beridir pala diğer satıcıdan güzel mal çekti tepeden aldırdı dipten sattirdi hayırlısı artık sessiz sakin beklemek en temizi de burada da millet mazoşist olmuş artık açıdan zevk alır hale gelmiş.
Surda 27 den 23 e düşerken tahtaciya giydirip , yandım deyip kaçan bayaa kişi oldu sessiz sakin durmayı bilsek güzel olacak da nerdeee sonra pala tahta baskiliyor yok spek yedirmiyor bidibidibidiiii hisse alımında amaç para kazanmak olmalida neyse.
Sayın Alpcan1, aslında bu robotların hakim olduğu tahtalara hiç bulaşmamak gerekiyor ama şirkete ve performansına güvenerek geldik... Bu değerlerin çok üzerinde olması gerekir diye çıkmaya da kıyamıyoruz... Çok iyi birşeyler açıklansa da robotların hakimiyeti de yıkılsa... Yoksa buralarda çok zaman kaybettik zaten...
31 Mart'a kadar birşeyler çıkmasını umuyoruz. Eurobond vadesinin 9. aydan 3. aya çekilmesinin mutlaka bir nedeni vardır. Krizdeki Avrupada ucuzlayan fiatlardan gayrımenkul alımı, hem yıllık değerlerme artışı, hem de işletme gelirleri olarak şirket blançosuna olumlu etkiler yapabilir... Hayırlısı....
Sayfada ikimiz varız sn stonhand yorum yokmu
Çırpıyorlar ama dökülen yok gibi
Dün fk sı şöyle ucuz pdd si böyle ucuz yok sağlam hisse diye 31-32 aralığında maliyet yapanların içinden geçsin pala, böyle kevgire çevirip bir daha algyo almamaya tövbe ettirsinde işimize bakalım.
Bu tahtanın speği çok insaflı ilk aldığım gündede demiştim ki ozaman çoğu kişi burda speğe sövüp duruyordu ama adam cidden insaflı vallahi ben olsam direkt 3 gün taban açarım tahtayı alarko amblemini göreni saygı duruşunda durdururdum elin oğlu gene insaflı dünden beridir sözde dökülen yok dediğiniz tahtada en az 250-300 bin lota yakın KY satışı var.
30 lira üzerinde yüzde 7 lik marj vermiş 250000 lot da dökülsün artık değilmi?
https://www.hisse.net/topluluk/searc...rchid=15513298
hisseye bu gurup girdi yazdıklarına bakarsanız küçük yatırımcı satışının nerden geldiğini anlarsınız
Sonuçta dün garantini 300 bin lota yakın mal çekti piyasadan ve maliyeti 31,50 de kaldı bofa baskıladı ve diğer satıcının malı alındı. Dün ana satıcı da diğer satıcıydı 300 bin lottan fazla mal sattı diğer satıcı, şu silkeleme işi biterse o dün satan kerizlere alım fırsatı vermeden yukarı vurmalı pala ama daha çok mal çekicem derse ha ozaman benim taktiğe döner burda yeniden palaya sövmeler başlar inşallah alım fırsatı vermeden sürer yukarıya çünkü artık dalga yapısı bunu gerektiriyor.
28.5 üzeri satış yok altına gelirse satarim
Şu an civ civ çıkacak kuş çıkacak modu
Bugün çok satış yapıldı, yarın akla kara belli olur,29 a kadar mal verdiler,kredili key i öptüler,zararına çok mal veren oldu sanırım,dikkatli olmak lazım,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Hisse de para çıkışı yok kaynak Halil buhur encok para cikanlar
sen neymişsin be abi... desteğe gel...
Hissede para çıkışı yok keriz çıkışı var, 31-32 den aldır 29 san sattır alım fırsatı vermeden de çek yukarı pala insaflı ama o insafda bir yere kadar.
Uzuncuyum,beni bekleme kaptan diyesim var,asla yatırım tavsiyesi değildir.
galiba,alcar,ı yakalamak için 70,e kadar gidebilir..kagıdı bırakmıyorlar..bu sefer alıcılar farklı gibi..ne dersin mcclark....ytd..
Olay bitti ellerini çok belli ettiler elinde olanlara bol kazançlar
Filmin sonunda grafik atarim nedenleri sıralarım
Ben uzuncu değilim her senedin belirli zaman diliminde belirli bir fiyati olur sonra o fiyatları yakalaması için uzun sureler geçer.
Bu söylediklerim büyüyen kar payı dağıtan sanayi şirketleri için geçerli değildir
Senin elinde bilimsel veri mi var nilkiz? Ege gübrede sen, burda sen. 215ten egegübreyi satıp bugün 230 civarı aldı bu arkadaş ? %2 kar görüp çıktı bugün, senin olayın bu. Buradaki çoğu arkadaş uzun vade bekleyen arkadaşlar, 30 olmuş, 31 olmuş çok da önemli değil, senin gibi dün yüksek maliyetle almadılar.
Kağıda göre hareket kar var mı var