Teşekkürler. Senaryomuz işlerse daha da zorlayacagiz. Bakalım verimli olacak mı?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkürler. Senaryomuz işlerse daha da zorlayacagiz. Bakalım verimli olacak mı?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yokmu şöyle, paralı. twitter, telegram grupları, bu haysiyetsizlere kan kusturacak.... Trade de edip bu soysuzlara ders verecek...150-200 kişilik güçlü bir grup bu hırsızların anasını ağlatır....Aşağı vermeleri sıkar biraz.... 10+ yıldır hazırlık var, mabatları yemez aşağısı için. Bu soysuz sünepelere, operasyon evlatlarına ceza kesmek şart oldu...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Öyle grup gelse bu adamlar onları da donsuz gönderirler. Bunların parası bitmez. Bütün kalın kağıtların tahtaları aynı kişilerde sanırım. Yani hiç gelmesinler arada bizi de kaynatirlar. Çoğul konuştuğum için telegramci falan zannettiyseniz yanılıyorsunuz. Grup falan değilim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar sabah biraz zorladik. Tahtacı da biraz zorlasin artık.
Kap haberi: Fabrika arsası için 372 milyon tl bedelli yeni satış görüşmelerine başlanmış.
Menzil in bitmeyen çorbası gibi satışı bitmeyen arsası var devamlı
Doğru dürüst karı olmayan, bünyesinde dünya markaları, TOSHİBA ve CARRİER ı barındırmayan!!!! Petrokent denen hisse bile 23 e bölündü, bölündükten sonra 870 e gitti. yani bölünmemiş hali ile 20.000 TL. Evet 1 lotu 20.000 TL.(Şuan ki fiyatı 138.20 TL, bölünmemiş hali, 138.20 x 23 = 3.178 TL!!!!))) Bu haysiyetsizler 1.595 bin lotlu kağıdı 300 TL lerden istiyor. yok ya, sizin annnanız güzel mi????
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Şirketimiz aktifinde kayıtlı, İstanbul ili Ümraniye ilçesi Yukarı Dudullu mahallesinde bulunan, tapunun 70 pafta ve 6432 parselinde kayıtlı, 18.328 m² yüzölçümlü arsası ve üzerindeki taşınmazlarının satışı konusunda bir alıcı ile ön anlaşmaya varıldığı, ancak daha sonra alıcı ile yapılan görüşmeler sonucunda söz konusu satış işleminin iptali konusunda mutabakata varılarak satış ön anlaşmasının fesh edildiği ve bu konuda potansiyel alıcılar ile görüşmelere devam edildiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.
Söz konusu arsa ve üzerindeki taşınmazlarının 372.251.300 Türk Lirası bedel ile satışı konusunda yeni bir potansiyel alıcı ile ön anlaşmaya varılmıştır.
Konuya ilişkin gelişmeler nihai sözleşme imzalanınca ayrıca açıklanacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1057862
Önceki 329 milyon küsürdü.YTD
1 ay sonra vazgeçtik KAP ı gelir, güvenilir! firmamızdan. Bu arada %30 tahtadaki ekibe 3.tradeleri yaptırılır. İnsanların paraları itina ile çaldırılır... Sat arsayı satış ile birlikte gönder kap ı. Spekülasyona ALET OLMA!!!!.AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Valla bilmem iki günde çok mal aldım. Enteresan oldu peşine de kap attı. Şans diyeceğim ama bu kalın tahtalar başka. Eksi 7 de yapsa bunlar şaşırmam[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok be dünyanın en aşağılık şeyi bana göre paradır. Ekip mekip gerek yok.Borsada Önemli olan oyunda kalmaktır. Oyunda kalıyorsanız zaten para gelir
Önceki kaç paraydı
At hırsızları insider yapmadınız yoksa kap haberi biliyordunuz da salağa mi yattiniz böyle bir günde 352 tavandi yönetiminde sizinde çapınız yok At hırsızları ulen 1.590 bin lot var kaç şirket var BIST 100 3.500 gidiyor kağıt 1.000 li rakamları çoktan geçmişti siz sadece Trader yapanları zengin ettiniz ulen adam 400-500 den almış dökülmemis zoraki yatırımcı olmuş 2 yıl önce 566 olmuş hâlâ çelik çomak oynuyorsunuz Şu var Çimbeton tahtacıya devredin kağıdı görün tahtaya ilgi nasıl olur yoksa elinizde ki kağıt sıfır olacak
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
31.05.2022
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz aktifinde kayıtlı, İstanbul ili Ümraniye ilçesi Yukarı Dudullu mahallesinde bulunan, tapunun 70 pafta ve 6432 parselinde kayıtlı, 18.328 m² yüzölçümlü arsası üzerinde kurulu fabrikasının satışı konusunda potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlanıldığı daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.
Söz konusu arsa ve üzerindeki taşınmazlarının 329.372.000 Türk Lirası bedel ile satışı konusunda potansiyel bir müşteri ile ön anlaşmaya varılmıştır. Konuya ilişkin gelişmeler nihai sözleşme imzalanınca ayrıca açıklanacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
31 mayısta gelmiş
42.000.000 fark var
Sağolun sayın eliot.
Bu Tuzladaki arsadan altın, petrol çıksa inanın o gün eksi kapatırız. Bırakın artık şu atın yularını. Biraz koşsun artık dörtnala.
Şirketin tü, kaka beş para etmez dediği, Tuzla arsa muhabbeti 2018 yılında idi. Tü kaka dedikleri yeri bizim sözü özü güvenilir firmamız, 28 milyon dolara satışa çıkardılar, sonra esamesi okunmadı. Onu da başka trade de kullanırız!!! Anlayana...Bakalım bu ikinci dikiş satış haberi ile yüzde kaç vurgun yapacaklar!!!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Hissenin totalde 3 tavan acigi var bu hafta haberle bunu kapaticaktir tahminim. 450 480 arasina getirir kagidi. Ytd.
Hafatalıkta tobo görünümü var 360-370 noktaları haftalıklarda neredeyse 7 kez geçilememiş aylıkta ise 2021 yılını ait 8 ve 9. aylar 370 direnci var ayrıca aylıklarda ise bir küçük çanak mevcut yani haftalıkta ve aylıkta 370 rakamı önemli geçilir ise biraz daha hızlı ilerleriz gibime geliyor ve mum barların büyük bir bayrak gilaöaya gideceğini düşünüyorum
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Valla Eliot hocam At hırsızları ve Yönetim kağıda sahip çıksaydı 1.000 li rakamlar olurdu kaç kere teknik obo,tobo,flama fincan kulp ,fibo bu teknik göstergeler isleseydi kağıt 20 tavan çekerdi maalesef Türkiye'de BIST 50 dışında teknik işlemiyor şu anda Bedelsiz olursa ve yeni inovasyon olursa birde At hırsızları bertaraf edilip Şirket yönetimi hisse geri alım yaparsa Alcar bir Ege endüstri olur
sayın kakavan
yönetimin kağıda sahip çıkma noktasında haklısınız
ben teknik olarak hissenin hareket ettiğini düşünüyorum
bistte bi kaç kağıtta olmuştur bu hissede o kadar tavan olabileceğini zannetmiyorum
bedelsizi göstere göstere yapmazlar
geri alımı desteklemiyorum zaten dışardaki lot az
ytd saygılar
Sayın Eliot hocam tekniğe göre imkansız At hırsızları bizden daha iyi görüyor adamlar hâkim kağıda 8 kere 370 neden geçmesin bütün formasyonlar ve Eliot dalgaları geçen yıl 800 TL gösteriyor du adamlar paslasiyor hacmi momentum u bozuyor inşallah sizin dediğiniz gibi teknik İşler ancak Bu At hırsızları kağıdın yakasından düşme şartıyla
Eksi kapatacak bu gidişle
Gaddar patron[emoji16]
sayın Kakavan fikrinize saygı duyuyorum.Fakat ben hissenin tekniğe göre hareket ettiğini düşünüyorum şimdilik güçlü bir haber tabiki tekniğin önüne geçer fakat ben yine haftalkta tobo ve aylıkta çanak formasyonundan sonra neredeyde 2020 yılından itibaren gelen bir bayrak formsyonuna dönüşeceğini düşünüyorum bu olur yada olmaz olur ise ve fiyatlar herkesin beklentisi yönünde istediği nıktaya gelir ise oturur mutluluğun tadını çıkarırız olmaz ise yanıldık deriz bu bize tecrübe kadar ve hatalarımıx-zdan ders çıkarırız
370 noktasını tam 7 kez geçememesinin nedeni ise biraz geçmişe bakmak gerekiyoır
01.12.2020 tarihindeki aylık mum barına bakmamız gerekiyor
açılış : 217
en yüksek :407
en düşük :215
kapanış :362
küsürat rakamşları yazmadım
yani bizim geçmişteki en büyük rakibimiz diyelim bu mum barıdır ALARKO CARRİERİN tahtasındaki en büyük ve güçlü mum barı budur yıllık olarakda zaten 220 lerin altına düşmeyişimizin nedeni de bu mum bardır
habere göre bu gün gaplı açılış oldu ve fiyat geriledi aslında doğru olan da bu idi her gap dolacak diye bir kaidede yok ama ben genel olarak doldurulmasından yanayım
haberin ardın dan sayın ceo habere çıkacağını sosyal medyadan duyurdu dinleyelim baklım neler diyecek
saygılar
yatırım tavsiyesi değildir
İnşallah altın madeni falan bulmazlar mazallah on taban yedirir bize [emoji16][emoji16]
Güven meselesi. Şirket sahipleri ve tahtadaki ekip güvenlerini yitirdiler. İşleri güçleri dalavare ile para çalmak. Sermayesinin 37 katı satış haberinde normal bir tahta en az 3 tavan görür. Tabi normal DÜRÜST, AHLAKLI olunması şart!!
Örn.BFREN. Bir anlaşma yapıyor, kap haberi sonrasın 4 hanelerde (1.200 lerde) 2 gündür direkt tavan, açmıyor!!! Bu zübükler alavere, dalavere peşinde...!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Vay ayu vay. Ruhuna işlemiş
Başarılı patron, başarılı tahtacı sermayesinin 37 katı satış haberinde devre kestirdi! Yadırgamıyorum diyorum ama sözümüde esirgemek, içime atmak istemiyorum... Allahsız kitapsızlar...
Allah muhafaza yanlışlıkla binalarının altında maden bulsalar 10 gün TABAN yaptıracak haysiyetsiz hırsız operasyon evlatları...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bir oyun yapıyorlar. Bir haber daha patlatacak bunlar... Kör göze parmak olmaz. Var bir alengir
Noldu formasyon falan anlamaz bu At hırsızları 347 den 328 tam Trader mantığı kendi aralarında vakit geçiriyorlar Şirket şimdi Kendi kağıdını toplasa kağıt nereye gider kısaca alttan al yüzde 3-4 gördümü sat adamlarda 400 TL 800 TL değer mantığı yok eğleniyoruz hep beraber At hırsızları devam oyuna
Bit yavrusu adamlar, bist hergün artı kapadı siz hiç uyum sağlamadınız eksiye hemen uyumlu, zaten dün sabah eksi kapatacağını yazmıştım. Allah sizi sürüm sürüm süründürsün, kıçınızdan nefes alın.
BIST 3.500 geldi BIST 2.000 de ALCAR 385 TL idi dediğimiz gibi bu At hırsızlarında Endeks ve formasyon işlemez ne var ki paraları pul oldu hadi 20 tavan abarttık 10 tavanı hak edecek temel ve teknik var kağıtta bı söz vardır nereye kadar eninde sonunda 1000 ve üzerine gider bu gün At hırsızları trade şansı vermedi 320-340 arası
Herhalde bugün seans kapandıktan sonra sattık haberi gelir.. böylece sıcaklığını bitirirler [emoji16][emoji16]
İyi hareketlendirir biraz ... Boş beleş konuşmada bari. Yatırım falan filan geyik yapsa. Moda olan kripto işine girecegiz falan desin[emoji16]
Yok bu müdür ucurmaz bizi