duman ettin ortalığı baksana turnayı gözünden vurdun. sana bir şey söyleyimmi? sana bir çuval dolar verseler, kavurduk dibine yaktık derken yokmu başka diye gelirsin:)
Printable View
Balonu çok kötü patlattılar
tskb tutamadık nalet cıftlık oldu bu cem kımse tahmınen o kaldırdı dogan petkım tskb
Bugün long sevdasının gereksiz bir algı kasmaktan öte bi şey olmadığı açık bi şekilde görüldü
ah ulen bol kepce mallar
ikna edici bir satış değil.. dar alanda kısa paslaşmalar.. bazı hisseler ile endeks ve endeks ile diğer bazı hisseler arasında dengesizlik had safhada.. enteresan olaylar.. ama kazançlı aslında..
"bazı hisseler" ............... >> XU030 >>> "bazı diğer hisseler"
(krdmd, ve diğer ............................. (bankalar, bazı holdingler)
badem force kagıtları)
şeklinde son 1 senede oluşan şemamızı tamamlayalım. ">" büyüktür işareti olarak kullanıldı..
Hakikaten kavga çıkar sn. Discretus a iktidar yanlısı diyen forumdaki ilk ve tek numune olaraktarihe geçtiniz. En iyisi ne konuştuğunuzu kime ne dediğinizi kimin kim olduğunu filan anlayana kadar bir süre yazmayın.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hahahaaaa.. bu forumda yenisin galiba.. yannış anlamışsın.. satışlar resmen ikna edici değil.. buna satış denilemez.. 5 gün önce de buradaydı.. korkutması lazım satışlarla..ayrıca "ikna edici değil" kalıbı uzun süredir kullandığım bir kalıp.. olayı ve sentimenti net özetliyor..
makası normale cevırse 170k.....üç kagıt yapıolar resmen....makas 1200 oluyor...2400....keyfıne kalmıs
Esas xtumy balonlar kralı şişmeye de devam ediyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açığa satış yok, mal toplu...
Adamlarda azar azarda çıkmak için zamanda var...
Açığa satış olursa birisi çıkıp bu mal bu kadar etmez der mi?
Derse ne olur?
Bilsek köşe olmuştuk...
İşlem yaptığım kağıt sayısı 10-12 dir maksimum, gerisinde kazanana Allah daha çok versin...
haber akışına hakim olmak açısından da çok doğru bir karar.. ben de 8-10 civarı kagıt ve ayrıca endeks ve dolar kontratlarında işlem yapıyorum.. bu 8-10 kagıt sürekli aynı kagıtlar.. herhangi bir anda bazen hepsinde poz açmış oluyorum.. ama genelde 4-6 arası.. onlarda birbirlerine karşı ters işlemler içeriyor.. her 3-4 günde bir dengesizlikler oluşuyor genelde yeterli marja sahip şekilde..
Dün pınarsüt dedik bugün yüzde 8 pirimlenmiş :he:
sırf bu konuda spk'ya yazacağım, görüş öneri yazmak suç değil nasılsa, bu balonun şişmesine bu şekilde müsaade edilir ve uzay gibi genişlerse açığa satış başlayınca altında kalanlar komple ezilecek ve borsadan yine uzaklaşacaktır. ya bu açığa satış konusu komple kalkmalı endeks uzay gibi sürekli genişlemeli ya da bu yanlıştan en kısa sürede dönülmeli ve her şey olacağına bırakılmalı.
Altın viop da keşke bu kadar derin olsaydı.
karşılık bulurmusun peki ?? sanmam.. hükümet borsanın yükselmesini ve "dıjj gücjlerin" borsalarından daha iyi performans göstermesini ekonominin şahlanması olarak görüyor ve kullanıyor.. ayrıca makro hedeflerinden birisi paranın dolar yerine borsaya gelmesi, son 1-2 yılda 1 milyondan fazla yeni yatırımcı girmiş borsaya..
Con kavuruyor musun?
dow dan ayrildi dow yukari didiyor bizimki dusunuyo boyle bi firsati hic kacirmazdi
dolarda kipirdanma olacak musade etmiyorlar iyi baskilamislar kiprastirmiyorlar yalniz bi pirtarmirtarsa yakalamak zor olur
bende karşılık vereceklerini sanmıyorum ama okuyan kişi elbette olacak. sonrası onların vicdanına kalmış bir şey, onların hatası nedeniyle ezilen bir gariban bile olsa elbet karşılığı birilerini bir şekilde bulur. ne diyeyim, hani derler ya "vatandaşlık görevi" diye, öyle bir şey benim ki de.
FROTO Spotla vadeli ayarı bozulmuş [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bist 30 dan kaçan bist 100 alıyor gibi sanki, ne biliyim işte büüüle absürt fiyatlamayi daha önce görmemiştik
biraz daha gayret ederlerse ikna edici olmaya başlayacak.. full dolu kırmızı bar.. en güzel yöntemi işin..
yaprk süt ve besicilik var..
3-4 tl lerde idi 153 tl tavanda..
geçen bi 127 lerden gevşedi..
oradan yeniden tavan tavana oturdu..
inanılmaz şeyler oluyor..
alıcı bulamıyorlar deseeee 2 milyon adam yetmez mi..
yok hakkaten nasıl bi kafa ne fiyatlanıyor anlamadım..
malı yüklenen ler sıkıştı mı nedir..2 sene önce 4 tl etmeyen kağıt 153 tavan da..anlaşılır gibi değil..
Bist 100 de açığa satış yasağı kalkmalı bence büüüle olursa ilerde çok canlar yanar
167X style az biraz daha mayınlayıp üleşek piYasamızla kallavi shortlarımızı.. )
Hayırlısı..
bu arkadaşın 1.520 ye tekrar dokanma isteği var...
güçlü destek...
dokunur ve destek alırsa yine bir yukarı denemesi...
1.575 e kadar filan.
yine patinaj olursa...
yeter artık deyip güçlü bir düzeltme süreci masaya gelebilir delir diyorum...
Düzeltme illa ki olacak da önemli olan yön, bence yukarı gidecek gibi çünkü bu reel enflasyonla yatırımcılar sadece borsada parayı koruyabilir... bkz:1999-2000 rallisi