Altın yine hareketlendi. $1884.61
Printable View
Altın yine hareketlendi. $1884.61
su akaryakit zammi bile piyasaya etkisi en az % 5 zam olacak..
daha bugun bile tedarikciler eklemeye basladi maliyetlere.
japonya'daki bir hızlı trenin bir dakika gecikmesi sonrası sürücüsü hakkında soruşturma açıldı.
https://eksisozluk.com/japonyada-1-d...3224?a=popular
Turkey 5Y CDS 401
21 Mai 11:30
Çok ilginç, AA muhabiri böyle bir şeyi nasıl sorabilmiş?
AA muhabirinden iki bakanı şoke eden soru
Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye sorduğu soru iki bakanı şoke etti. AA muhabiri, "19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?" dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...-soru-6443606/
Ya da,
Böyle bir soruyu kim sordurdu?
Birisi sordurmadıysa muhabirin yürek yemiş olması gerekir. AA muhabirinde öyle bir yürek olması mümkün değil.
Yani,
Soylu'nun suyu iyice ısınmış.
Sahi kim bu Millet veKili?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6fef863f6c.jpg
Geceleri yayınlanan resmî gazeteleri takip etme zamanları. Kabine değişikliği falan.
10 bin dolarcı metin külünk..
Aslında ben de öyle düşünmüştüm ama adamı hemen kovmuşlar, bu biraz karıştırdı işi...
https://tele1.com.tr/bakanlara-soru-...ovuldu-396330/
“128 milyar dolar nerede†pankartına gözaltı
HKP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Av. Tacettin Çolak, Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla gözaltına aldı. Savcılığın gözaltı talimatında “İma yolu ile Cumhurbaşkanına Hakaret içerdiği değerlendirilen pankartlar doğrultusunda…†denildi.
https://tele1.com.tr/128-milyar-dola...ozalti-396197/
Soylu’yu zora sokacak çıkış: “Hani failleri yakalayıp ezan dinletecektinizâ€
https://tele1.com.tr/soyluyu-zora-so...ktiniz-396224/
AA muhabiri olayında muğlak bir durum var.
Hızlıca görevden alındı ve nöbetçi savcılığa başvuruldu AA tarafından.
Ancak Süleyman Soylu'nun danışmanının AA müdürüne yüklendiği twiti de silinmiş ve danışmanın twitter hesabı kapatılmış.
Hafta Sonu resmi gazete okuyun diyenler çoğalıyor.
Bim'de satilan yesil islak mendiller sanirim dolara endeksli, simdi de 8.50 olmus.
Süleyman Soylu: “Bu milleti AKP’den kurtaracağız...â€
https://twitter.com/tevhidmuhendis/s...24817622949893
Çok anlamlı....
https://twitter.com/ArsivUnutmaz/sta...15085495111682
Arşiv Unutmaz
@ArsivUnutmaz
·
May 20
Ametal : Metal olmayan
Anormal : Normal olmayan
Apolitik : Politik olmayan
Asemptomatik: Semptomatik olmayan
Ahaber : Haber olmayan
adam icisleri bakaninin icinden gecti ? otoriteden tek bir ses gelmedi
burda bir uye diger bir uyeye bh kadar amiyane ifade de bulunsa o uyeyi bile burda kimse takmaz ?
adam icisleri bakani ile kedinin fare ile oynadigi gibi oynadi ! neler soyledi ! kim takar artik o icisleri bakanini kamuda ?
belli ki soylu donemi kapaniyor ! ne olursa olsun bu isler bu kadar kolay olmamali
Usulüne uygun harcama yapiliyor ,aynı saatlerde , Cumhurbaşkanı konuşması vardı , TRT haber yerine CNN Türk'te te Ahmet hakan ile yapsaydı bu kadar şüphe lenmezdim , burada mühim olan Soylu topa gerçekten sonradan mı girdi yoksa ana hedef miydi Ağar da yan hedef miydi bunu şimdiden bilmek imkansız ama kesin olan suyu isinmakla kalmamış kaynamış bile
Buna tarihte 2. Davidson vak'asi deyebiliriz /miyiz bı onu bilemedim .
Bı de Anadolu ajansının muhabiri soruyu sorup kovulup sonra Turkuvaz grubunda ise başlarsa 6 ay 1 yıl sonra ki muhtemelen arada kalan ayların maaşını peşin almış olabilir , tabii tahmin .
İlginç işler dönüyor.
Babanın Erbakan ve Fettullah güzellemesi yaptığı twit ortaya çıktı. Aynı zamanda AKP kadrosundan. Bir de oğlunun yaptığını desteklemeyen twiti var. Diğer oğlu da Fethullahtan içerde.
Hoş, soru sorduğu bakanın kardeşi de Fethullahtan içerde.
Soylu yerinde sağlam duruyor görüntüsü veriyor.
AKP de kimse konuşamıyor, kendisi hakkında da birşey çıkar mı korkusu ile.
İçişleri bakanlığı gibi kilit bir bakanlığı Soylu'ya veren şahsım bakanlıktan uzaklaştırabilir mi?
Yaparsa sonuçları ne olur?
Soylu'nun elinde kimin hangi pis işinin belgesi var.
Zor sorular?
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bittirgitcoin yine havada ters taklalar atıyor.
Yine fena çakmışlar.
35.916 (- 10,08 %)
Bahsi geçen şahıs tayyar'in gençlik arkadaşıdır, sirdaşlarından biridir..
Olay ona kadar uzanırsa başka şeyler ararım. Yurtdışı dinamiklerin etkin olduğu gibi..
aslında döviz fiyatının patlaması (N.Ş.A.), ihracatı şahlandırması gerekiyor...
avrupaya yakın trakyada fabrikalar kapalı ...
tarlalar boş ...
asgari ücret nerdeyse 280 eur...
üniverte mezunu sayısız genç işsiz...
her yerde yeni yapılmış oteller
yani
yağ var
un var
şeker var
ama helva yapacaklar nerede ???
hemde enflasyon %35-40'kene TLticari kredi faizler % 20-24 arasında
yani senelikte 15 puan fark var ...karlı bir iş
tl mevduatçısını öpüp kredi kulananlara yıllık olarak şimdilik senelik olarak minumum 15 puanlık "artı" katkı yapılıyor ...
Soylunun hedef olmasının ilk sebebi elindeki güç. Adam tüm silahlı gücün sahibi. İçişleri bakanı uzun süre görev yaptığında bu güç kontrol edilemez. Bunu kayınpederi de istemiyor ama görevden almak MHP ve akp tabanı için tepkiye sebep olur. Onun için itibarsizlaştırılarak yiyecekler. Damat zaten bunu sevmez. Parti içindeki ilerde liderlik yarışında ayağına dolanır. Yoksa normal de bunlardan izinsiz bir haberin bile mahkeme kararı ile yasaklanırken soylu üzerinde tepinmeleri hiç mantıklı gelmedi bana. Diğer yandan akp yi kullanarak Ağarin servet elde etmesi buna göz yumulmasi da bu ekibin içinde Ağar dan başkalarının da olduğunu gösteriyor.
Karlı iş dediginiz bu buhranda yüzde yirmi üstü net kar bırakmalı kolay değil bence.gecen develinin patronu tv de konuştu açılma kapanma asi şu bu tamam da dedi bu salgından sonra bu işletmelerin kaçı ayakta kalır belli değil milletin cebinde artık para yok dedi.bence para var da para artık giderek çok daha az elde toplaniyor.sistemi ayakta tutan orta sınıf alt sınıf oldu alt sınıf hint fakiri oldu.
Bu arada Sedat Peker bu kadar parayı nereden buluyor. Adamın konvoyunda ki aracı saydım modelleri vs çok büyük bir para bunlar. Peker'in yaptığı iş haraç kesme olsa bir şekilde kokusu çıkar. Büyük para uyuşturucu da var. Dikkat dağıtmak için de olabilir paylaşımda bir birini tasfiye de olabilir. Uyuşturucu gelirinin bölüşümünde anlaşmazlık gibi bir seçenek olabilir. Ağarin elde ettiği servet emekli maaşı ile olabilecek bir şey değil.
Peker işine gelince peker akp yi bu gidişle yer.istedigi kadar reis iyi çevresi kötü desin bu pislikleri herkes seyrediyor.iyi kotu akpnin davasına inanmış dürüst akp liler de var bu ekonomik krizde onlar rusyanın dağıldığı zamanki devrimcilerin durumuna düşerler.hayatini devrim yapacağız diye geçirmişsin idolün olan sscb dağılmış kapitalist olmuş ne acı değil mi.
Geçen bir sokak röportajında karadenizli bir baba ile konuştular.adam ellerim kirilaydi akp ye yıllarca oy vermiyeydim dedi.uc oglu varmış ucu de üniversite mezunu ve işsizlermis.cocuklar her gün buna geleceğimizi çaldınız diye beddua ediyorlarmış.bu durumda bir ton akp li var.ustelik henüz ortada peker falan yokken adam bunları söylüyordu.
RTE için tek seçenek kaldı bol bol para dağıtmak. Bunu hibe olarak mı verir yardım olarak mı bilmiyorum. Bir aylık 3-5 kimseye yetmez. Ha versin dibi delik ekonomi de kimse hissetmez. Ben olsam cumhurbaşkanlığınin örtülü ödeneğinden veririm. İki gün önce hastane için şehir merkezine gittim. Orda Cumhurbaşkanlığı iletişim daire başkanlığı teknoloji parkı gibi dev bir çadır vardı. Koza altın yazıyordu köşede minnacık
Hiç sanmıyorum. Dubai de kaldığı yer belli. Bu adam orada 100 lerce kişi ile kalıyor yaşıyorsa bu kadar büyük bir para olmalı öyle bir ülkede devletin miti var istediğini alıp getiriyor. Peker'i de getirir. Burda başka bir hesap var eğer getirmiyorsa. RTE soyluyu geçen sene yiyecekti boğazında kaldı. Devlet Bahçeli MHP ve akp tabanı bunu çok seviyor görevden alamaz. Ama yemek için de böyle tepinecekler. Akp aleyhine zerre bir haberin onların haberi olmadan yasaksız çıkması mümkün değil. Cemaat savaşı da olabilir. Cemaatler arasında paranın bölüşümünde sorun da olabilir. Dün akşam arka sokaklar diye bir dizi var hanımin tek dizisi. Shell ve hepsi burada bir de yatak firması hariç hepsi kamu şirketleri. Reklam baya uzundu. Hele ki bankanın reklamı. Tüpçü zarar ediyor gibi.
O muhabirin o sorduğu sorunun bir bedeli var. Aa da onu işten atacaklarıni biliyordur. Böyle bir soru bir milyon dolar eder en az. Bunu ya mafya verdi yada feto. Ben bir milyon dolar diyorum 5 olsa hayatı boyunca kazanamaz o parayı.
Bundan önceki kripto para operasyonundan itibaren soylunun resimleri geziyor medyada. Ardından da Peker ile hedefte soylu tesadüf mü.