Utanmadan 2.91 den bile gel gel yapıyorlar, şeref yoksunları. ytd
Printable View
Utanmadan 2.91 den bile gel gel yapıyorlar, şeref yoksunları. ytd
Tahtacılar, yılbaşı kutlaması için erken ayrılmış,tahtaya bina görevlisini nöbetçi koymuşlar. Akşama bizim paraları yiyecekler. ytd
Tahta sahipsiz. tahta yol geçen hanı gibi.Cebine üç beş kuruş koyan tahtanın anasını belliyor.ytd
Cebinde 500,600 bin paran varsa,gel polhoşa üç beş kademe işlem yap, 15,20 bin kazan git. Polhoşda son durum bu.ytd
İş Bankası, 6 bağlı ortaklığının hisseleri için 1 milyar TL büyüklükte geri alım programı başlattı.
İş Bankası'ndan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamaya göre,Banka Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören bağlı ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 1 milyar TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2022 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılındı.
Açıklamada, "Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir." denildi.
Pazartesi19 yılın rekor enflasyon verisi açıklanacak borsa çökecekmiş !! Yaktın lan bizi vestelimi bile verdim bu hissede giderse ben senin
Ben böyle adamın..... 50 tane mesaj atmış borsa çıkınca tık yok.borsa veya hisse eksiye dönsün yırtık dondan çıkar gibi ortaya çıkar.pazartesi 19 yılın rekor enflasyon verisi açıklanacak borsa çökecekmiş!!!
Burdayım söyle, kaşıntınmı var,varsa alayım. Nereye gitti , Bist %3 yukarda, çıktı ddediğn kağıt 1.35 artı. hele bie akşamıda gör. Biz iki senedir burdayız,kağıdın bir yere gittigini görmedik.
Dolar sabahtan %5 yukardaydı, şimdi nerde ona bak. Enflasyon 19 ayın en yükseği çıkmadımı. C.başkanı ihracaat rakamlarını açıklayınca, piyasa bunu satın aldı.
Denyo denyo yazarsan, payını alırsın, sanada kağıdınada başlarım.ytd
Hani borsa çöküyordu senin yüzünden vesteli bile kaptırdım.dua et bu 2.89 altı kapatsın
Vestel başlığında uyardılar zaten dinlememek lazım böyle her dediği ters çıkan veletleri etkileniyorsun sonra kol gibi zarar
89 dan bunu sat 96 gördü vesteli sat % 5 gördü ah ulan ah .okumasaydım o yazını bir lot vermezdim nerden okudum.
Vatandaşın biri, bir gece kulubune gider,gece kulubünde loş ışıklar yanmaktadır.Gördügü en güzel kızı çagırır masaya yerler içerler,arada kızın bacağına eller. Adam hissettiğini dili ile de söylemeye başlar. Kadının her bacagını oksadıgında " Daş daş valahi daş gibi" sözlerini söylüyormuş. gece sonunda kızı eve götürür,birlikte olurlar.Güneş doğar kadına bakar,akşam loş ışıklarda gördügü kadın gibi değildir, bacagına bakar,"Daş"gibi hissettiği sayıklşadığı bacak,takma bacaktır.
Polhoşu alanda, polhoşa bakar genç fiyat düşük, hemen anında %100 kar bırakacak gibi hisseder, baktıkcada kendinden gecer "Daş daş vallahi daş" der ama ,sabah olunca aradan bir kaç gün geçince tuzaga düştügünü anlar,sonra sağa sola sataşır.Polhoş bu gönlü geniş,gelene gidene vermesini sever.
Polhoş, Bir ayağı takma Sokak o rus bu su gi bidir.ytd
Sen burada harcanıyorsun.En yakın erotic shopta işe başla.ytd.
Niye benden başka kimse sinir olmuyor buna diyordum :) forumca engelliymiş :)
Elimden geldiğince buradan doğruları seslendirmeye devam edeceğim.kağıt gitmezse varsın gitmesin.ytd
Sayın acemşah Pendik deki projeden Polisan in payına düşecek M2 inşaat alanı yada daire sayisiyla ilgili bir öngörünüz var mıdır?
Uzak ara en kötü performans birincisi polho …
Aracı kurumlar şirket degerlendirme raporları yayınlamaya balşladı.Bilançosu iyi gelecek şirketler arasında polho yok. temettü verecek ,iyi temettü verecek şirketler arsında polho yok.2021 yılı içinde polho bütün olumlu haberlere,anlık şatış yapmadan başka bir şey yapmadı. Hisse senedine yabancı ilgisi %72 lerden %42 düşmüş. Dolayısı ile yabancı ilgisi yok. Şirkette yukarı gitme istegi yok denecek kadar az, yukarı giden endekse kayıtsız kalırken, düşüşlerde en başı çekerek tek başına bistte klavuzluk yapıyor.
2022 ABD nin tahvil faizlerini artıracağı, paranın tahvile gideceğini bilmeyen yok. Biz polhonun şapkadan tavşan çıkarıp yukarıngideceğini düşünüp bekliyoruz.
Valla bir yerde bi gariplik var. Ya bizler çok akıllıyız, O kadar yatırım şirketler, aracı kurumlar ve yatırım danışmanlarının görmedikleri,öngörmedikleri bir şeyi bekliyoruz,yada hepten salağız.ytd
Bu kağıt neden gitmiyor biliyormusunuz.
Şirketi oyle bi pazarladılarki, uçacak kacak arsa,dap yapı v.b haberlerle o kadar çok pompaladılarki, bu kağıdı geneli küçük yatırımcıya sattılar. Bir seneden fazla bekleyen ve bu kağıtta gerçek bir beklenti olmadığını anlayanlar ve gelecekte bir beklentisi olmadığını düşünenler kağıttan çıkmaya başladı. çogu zararına olmak üzere maliyete gelen kağıt yukarı hareket ettikçe satışa geçtiler. Bu yüzden kağıt yukarı harekete geçtimi baskı yiyor. endeks aşağı döndümü, alıcı olmadıgından düşüş fazla oluyor.Bi haber ,alım satım yatırım ve ortak haberi gelmezse 2022 de de sürünmeye hazır olun. Böyle bir haber gelecek diye bekleyenler şayet haber gelmezse yine enflasyon karşısında %50 bir risk almış olacak, olacağız.ytd
Şöyle bir örnek vermek istiyorum:
Beklentisi olan kağıtlarda.Alt kademeye alış verdiğinizde, tahtacı akğıdı yukarı sürüyor,sizi, yukardan almaya zorluyor. Polho da alt kademeye alış girdiğinizde pat dan yapıştırıyorlar,aman alıcı kaçmasın yada ben vereyim diye. İsterseniz deneyin. Şöyle 50 bin bi alış girin kendine güvenen varsa.ytd
Bu firmanın yönetimi ile ilgili Kamil beyin çok dikkat çekici tespitleri vardı. Bunlar "üç koyunu bile otaramazlar" gibisinden. Hatta DAP yapının bunları kandırdığı anlamında paylaşımları vardı. Kamil bey artık burada gorunmedigine göre o da pes etti diye düşünüyorum. YTD.
Hani pazartesi son 19 yılın en yüksek enflasyon rakamı açıklanıp çökecektik senin yüzünden 2.89 dan kaptırdım.hala yok basıyorlar yok patlatıyorlar lan hisse 3.10 oldu **.ne basiretsiz adamsın batmadınmı hala realiteeeerrrr.engellisin diye kimse etkilenmedi sanma bizi fena çarptın.
polhonun 2020 yılında muazam reklamı yapıldı. kagıt 4.90 gördü. 4.20 lerde patron satışları oldu. şirkete payları geri alım kararı alarak,ellerinde ne varsa sattılar,sonra geri alım kararlarını geri çektiler.o gün bu gündür kağıt yerlerde. Adamlar cin gibi, şeytanlığa kafaları muazzam çalışıyor.ytd
Sayın Realiter şu Polho'yu satsanız ve hem siz hem de biz kurtulsak nasıl olur?
Bence süper olur
Bu ....ne zaman kötülemeye başlasa en geç bir gün sonra hareket oluyor maaşlı elamanmısın oğlum sen? 2.89 dan sattırdın 3.10 gördü senin ben...
Satarmı görevi 3 altından alanlara sattırmak maaşlı elaman gibi çalışıyor. Kim hem hisseyi kötüleyip hem hissede posizyon taşır.kim ?
Bana kızanlar, bana iftira atanlar,günlükçüler sigara parasına bakanlar. Ben ikisenedir buradayım , hem polhodan zaradayım hem dolar ve enflasyondan zardayım. Ben büyük resime bakarak değerlendirme yapıyorum onlar günlükçü haftalıkcı. Ben kar edeyimde başkası ne olursa olsun derdinde.
Çok güveniyorlarsa 3.08 'e ellibin alış girin.
Ben kağıdı kötüleyice kağıt gidiyorsa, neden sıkıntı yapıyorlar,yapıyorsunuz. O vakit (onlara göre ben kötülüyorum,bana göre doğruları söylüyorum)Daha çok alsınlar,alın.
Biliyorum sizin sıkıntınız,benim doğruları söylediğim. Ya zardasınız, zararı kurtaramayacağıınz düşüncesiyle bana saldırıyorsunuz. yada,ben doğruları söyleyince siğara parasını kazanamayacak korkusu ile bana saldırıyorsunuz.ytd
uuuu Bu arada 3.08 de vermişler. ytd
Adama bak 3.08 e vermisler 2.89 a sattırdın oglum titre kendine gel
2.89 a girdim 50 k vermezlerse akşama kulaklarını çınlatıcam burada
Ne içiyorsun 2.89 dan sattırdın 3.08 al diyorsun **.2.89 a bile razıyım lotlarımı geri ver.hatta 2.90 1 basamakta senin gibi adamdan kurtuldugum için sadaka olsun.
19 yılın enflasyonu gelecek endeks göçecek polho yu sat 2.89 a nerden okuyup etkilendim ** .2.89 nere 3.05 nere
Bu arkadaştan okuyupda alan satan varsa kusura bakmasın hata onda belli ki realiter burayı Whatsapp grubu zannediyor aklına ne ediyorsa doğru yanlış yazıyor.