İş malının malını yardı geçti bofa.Hadi artık hacı.
Printable View
Rallici başkanımız sn ayhan53 te buradalar.Hoşgelmişsiniz üstadım.Burası çilekeş yatırımcı diyarı.
İş malını ufaktan tahtaya alıma bekliyoruz ha ak ve teb de ekürüsi.
Deplasmanda 3 gol atarak Rövanşı aldık..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,60 ila 5,00 arasında sürünüyor neyse sağlık olsun.
Spk Bulteninde bu haftada basvuru sonucu YOK.
Bugün onaylanan Seyitler kimya 05.07.2022 de (GSDHO gibi),orçay 10.08.2022 de ve lidfa 26.05.2022 de başvurmuş ve geride 6-8 hisse (GSDHO dahil) kalmış.Eskiden olsa (Mesut Yılmaz iktidarda iken)hiç ikilenmez ve bekletilmezdi ama bugün spk nın öncelikleri!!!!! farklı.Bu durum aslında 4.60-5.00 arası ky nin çırpılmasına neden olsa da kağıdın da stabil kalmasına neden oluyor diyebilirim.Hakkımızda hayırlısı olsun.
.
Syg
Bu ölü taklidi yapan hisse ne iş. Bir el atalım, bi yoklayalım.
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Benden buraya kadar 3 kuruş karda olsa başarı kalanlara bol kazançlar.
Vakif dun aldigi 1.7M lotun satisini bitirmeden rahatlamayacagiz gibi.
Yay çok gerildi Guzel Gerildi..
Bistin cokuşleri ekmegine yag surdu..
Sinsice topluyor ne dusurebilirse ağına bu örümcek..
Hareket yakindir..
Kişisel hayali fikirlerimdir. YTD.
Kusura bakmada cok salaklastin spekcim..
Sana yakismayan caresiz hareketler..
Noldu goya 57ye kadar bastin son 20 dk kalaya kadar bu kadar mi caresizsin.. Kapanisin 66..
Artik yukari hareketlerle insanlara kar realizasyonu yaptirarak mal topla..
Yukseldikce satsin herkes sen topla..
Boyle canin sıkılmiyor mu hep cok satici yok hem surekli izleyene asadan mal aldiriyorsunn..
Hayali dusuncelerime devam ediyorum..
YTD.
Handsıze vede supramax artıda baltık geneli %11 + herşey lehimize tahtacı hadi loooo artık
Hayallerimi seviyorumSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az daha gıdıklim miiii?
Gıdıkladıkça veriyo bu... Yine doğrulamadı...
94-95 ti bi anda noldu öyle
Citi muhtemel blok mal sattı teb ile citi tahtanın içine ettiler
Ali cengiz oyunları turgut dan böyle hamleler her zaman olmuştur
Citi nin eline verdiler(bofa 4.96 aortla 822 bin lot) yapı kredi ve meksa bu işten yapı kredi en az 150 bin TL zararla ve meksa da 8.500 TL karla çıktı.İçlerinde en delikanlı teb di ve 1.083.000 lot 4.815 aortla tahta 4.9xleri görmeden verdi ve çekildi.Olan ümitle bekleyen bizlere oldu.
Deliriyorsun Salak Spek.
Tek satici yok kademeler bom boş yukardaa..
Ohh icimin yaglari eriyo izledikce..
O yukardan sattiklarini trade ettiklerini yerinede koyamadin..
bist coktu hacimsiz bos kademelerle asagi bastin..
Dun 4.95lerden 20 kademe birden asagi bastinn.. (Yapi Kredi zararina satis yapti gorunsede hepsi oyunun parcasi )
Yinede istedigini alamadin..
Sadece kredili tasiyanlara darbe vurdun ki onlar bile yine yerine koyup zararini cikardi muhtemelen..
Zamannda yedigin naneler yuzunden simdi mal almak istiyosan yukarDan miyetleneceksin..
Ohhh Salak Spekcimm ohhh.
Hayal urunu yazdiklarima bakip islem yapmayin.
YTD.
Gıdı gıdı gıdı.
Bu hafta perşembe ve yine yok bedelsiz🙁
bunun kasasinda usd mi vardi tezekmi
Bedelsiz fantezi,hayati değil bekletilse ne yazar,önemli olan karlılık,F/K,defter değeri..denizcilik tarafında dip yapan Baltık Dry endeksi düşen petrol ve konteyner fiyatlarına rağmen ay başından bu yana %80 civarı hızlı toparlandı,dünyada dolar güçleniyor Gsdhonun varlıkları,gelirleri dolar bazlı,fazlası var.
4.795 aortla 2 balya daha istifledik.Bu hareketler 'turpun büyüğü heybede' savını güçlendiriyor.Birileri yeni alarko holding mi diyordu.Bugün bu alışımıza vesile olanlara saygılar.Sağolasın izocam.
.
Syg
Sn aslan42,
.
Nezdinizde tüm ortaklara soruyorum.Bugünkü fiyattan bedelsiz onaylansa yaklaşık 2.18 TL ye geliyor fiyat.Siz bu fiyata bakarak 2,50-3.00 lü fiyatlardan satar mısınız ya da ucuzluğundan geç bedavaya düştüğünü söylemez misiniz?Bir adet tuvalet kağıdının tanesi 7 TL olmuş ki işlevi çok önemli.Takdiri size bırakıyorum.
.
Syg
Bugünün onun bunun aracı kurumu yatırım finansman ve maaşı da şerefi kadar traderı seçilmiştir.Tahtanın içine nasıl mıçılırı sergiliyor.Rastgele lan hergele.
Ben guzel bir hazirlik asamasinda oldugunu dusunuyorum..
Herkesin bizi konusacagi gunler cok yakin olabilir.
Kisisel hayali dusuncelerimdir..
ulan bistteki en cakal sirtlan yilan ekibi burdaymis yav tahtayi izlemeyin adami hasta eder burasi...tam firildak ekibi ...mecbur gideceksin evladim bokunu cikarma
1 eylülde dip yapan Baltık Dry endeksi 25 günde %90 civarı(1816) yükseldi,dünya ticaretinde daralma beklenirken,düşen petrol,konteyner fiyatları maliyetleri de düşürürken,hem de dolar güçlenirken..Böyle giderse Gsdho denizcilik tarafında da karlılığnı artırmaya devam edecek gibi..
Sevgili ortaklarım,
.
Size bu tatil gününde memleketim Gayseri'den bir kıssa anlatacağım.Umarım kıssadan hepiniz hisseyi alırsınız.
.
''Zamanın birinde İstanbul'da mükim bir gayrımüslim Kayserili bir tüccarla iş tutar.Gel zaman git zaman ahbap da olurlar ve hemşerim de kendisini memleketine davet eder.Şayia'ya göre her ne kadar Kayserili ile ticaretin zor olduğu,2 ile 2 nin toplamının (Kayseriliye göre) alırken 3 satarken 4 şeklinde tezahür ettirildiği söylense de bu zat teklifi kabul eder ve uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra Kayseri'ye ulaşır.Burada hemşerilerim tarafından hoş bir şekilde karşılanıp ağırlanan Zat-ı muhterem şaşkınlığını da ifade ederek çok memnun olduğunu belirtip (bu ticaretten çok iyi kar ettiğinden) alış-verişlerinin daha da artarak devamı konusunda temennilerde bulunur. Hemşehrilerim de bunun memnunluğu içerisinde kendisine Kayseri'nin güzelliklerini ve değerlerini gezdirirler.Bir ara zat-ı muhterem siz işinizden olmayın giderayak ben de biraz gezeyim dolaşayım bu kadim kenti der.
.
Neyse lafın kısası eski mahalleleri ve yerleşim yerlerini gezer,yorulur ve bir mahalle çeşmesinden kana kana Erciyes'in suyunu içer ve sırtını çeşme duvarına dayayıp dinlenirken birden gözü faltaşı gibi açılır.Mahallenin çocukları bilya (yeni deyimle misket) oynamaktadır.Oynamaktadırlar da bir tanesinin bilyası diğerlerinden hem büyük,hem de sapsarı ve parlaktır.Bunun altın olduğunu anlayan zat,bunu nerde bulduğunu vs sorduktan sonra çocuğa ''sana bu bilya için arkadaşlarınınkinden 10 tane versem bana onu verir misin?'' der.Bizim afacan da 'tamam ama bir şartla der''.Adam da kabul eder,söyle bakalım der.
.
'' Amca şu beyaz örtülü dağı bilin mi?O Erciyes Dağı dır ve memleketimin yakışığıdır.Eğer ona doğru dönüp 3 kez affınla merkep gibi Aİ,Aİ,Aİ dersen sana bu bilyayı veririm.'' der.Adam kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyecek bir zat olduğundan sağa sola bakıp Erciyes'e dönüp 3 kez merkep gibi anırır ve çocuğa dönerek ''hadi ben şartını yerine getirdim sen de sözünü tut ve bilyanı bana ver deyince bizim bebe şu tarihi cümleyi kurar.
.
''AMCA AMCA SEN MERKEP OLARAK BU BİLYANIN ALTIN OLDUĞUNU BİLİYON DA BİZ İNSAN OLARAK BİLMEYECEK MİYİZ?''
.
Evet sevgili dostlar ve benim kankim güççük durgut ''Altın yere düşmekle pis olmaz,mutlaka onun değerini bilen alır ve baştacı yapar.''
O günleri acıyla ve cefayla beklemeye devam ediyoruz.
.
İyi pazarlar.
Bir Cisim Yaklasıyor..
sabahtan beri beynimizi dübür ettiniz amma yine de bir guzu parası çıktı.Şu kadar yıllık borsacılık geçmişim var (ya da kaldırım deyimiyle şu kadar yıllık or..pu yum böyle m.kiş görmedim.) böyle tahta görmedim diyebilirim.
.
Rastgele.
Aksam pazarinda tum gunlukcu satislarini karsiladi +2den..
BİR CİSİM ÇOK YAKLAŞİYOR..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 ****** bir araya gelse boyle o cocugu doguramaz ....
Hadi biraz daha... Gıdı gıdı gıdı...