Elz nin hakkettiği ilgiyi görmediğini düşünüyorum. Getiri olarak gayet iyi.
Printable View
Elz nin hakkettiği ilgiyi görmediğini düşünüyorum. Getiri olarak gayet iyi.
Evet, 1 yıllık getiride, katılım hisse yoğun fonlarda 1. sırada.
Buraya da ekleyelim,
Katılım Hisse Yoğun Fonlar
https://i.hizliresim.com/omrc9rn.jpg
ELZ'yi yöneten Qinvest Portföy'ün emeklilik tarafındaki Katılım Hisse Yoğun fonları;
https://i.hizliresim.com/25xxirf.jpg
ZPE'yi yöneten Ziraat Portföy'ün emeklilik tarafındaki Katılım Hisse Yoğun fonu;
https://i.hizliresim.com/70e5060.jpg
Geçenlerde teb portföyün döviz kira sertifikaları fonu olan TPZ'ye başvuruda bulunmuştum. Minimum alış adedi 5.000 adetti. Tek seferde en az 20 bin liralık alis olabiliyordu. Sağolsunlar önerim üzerine min alış adedi 1'e çekilmiş. Riski düşük ve döviz cinsinden getirisiyle portföylerde yer verilebilir.
Boyle giderse brent de 100 dolar gorecegiz saniyorum.
https://finance.yahoo.com/quote/NGAS....tsrc=fin-srch %14 yukseliste. TGE icerisinde mevcut.
Yorumlari alayim....
portfoy 1
DSP 1%
FFP 8%
GBV 16%
GTL 1%
GZL 7%
IJP 8%
IJZ 8%
KIS 5%
KRF 19%
MJB 10%
OJT 9%
RPD 6%
ZBJ 1%
portfoy 2
APT 5%
ARL 12%
DZT 7%
HYV 16%
IKP 2%
NRG 1%
NZH 17%
OFS 12%
TPC 12%
TZL 8%
TZT 6%
YLB 0%
ZBJ 2%
Sayın Servet bey 1, portföy ama DSP, GTL ve ZBJ yi çıkar onun yerine KİS i 7 ye RPD yi 7 ye çıkar süper olur yanlız toplam kaç paralık bir fon büyüklüğü olacak bunun 1 milyon TL gibi mi
Carsamba gunu fıt ve yot almistim
450k fıtten biguzel hos geldin zarari
1 k. Ne bicim bi fon hic vermeden anaparadan carpiyor.
Bi kere daha anladim NZH den sasmiycan ona sarilacan,ona nankorluk yapip satmiycan.
Bu arada 2 inci listedeki DZT ocak sonduren cinsten bi fondur.
Listeden cikarmaniz menfaatinizedir.
DZT tecrubeyle sabittir.kankasi HTT de aynidir.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nzh,gtf,hyv ppz de sanki eski gunlerine donuyorM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn juji
FIT fiba portfoy orta vadeli borclanma araclari fonu. Ve kvba larin icinde yer aliyor.
Bu fonun icinde hic kisa vade tahvil yok icinde 5 yilli ve 10 yillik tahvil var.
Bu fonu. Uzun vadeli borclanma katagorisine aktarmak lazim
Yanlis anlasilmaya neden oluyor
Sizden ricam bu duzeltmeyi yaparmisiniz.
Tesekkurler.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın cerento ve servet bey TZT ve YOT iyi fondur. Bunların içinde çok az yüzde 5 kadar viop var o işi bozuyor. Orada long veya şort pozisyonlar olduğu için eksi yazıyor. Devlet tahvilleri işi bozmuyor yani ayrıca ilgilenirseniz. TI6 da kötü değil burada işin sırrı T+1 gün alım ve satım olması zamandan kazanıyorsun ve risk seviyesi 2 ve 3 ü geçmesin bence
yerli ve yabancı borsalardaki fonlardan Mart sonuna kadar uzak durulmalı bence
Arkadaslar
DTahvili olan fonlarin gunluk fiyatlanmasi Bist Dibs endeksine gore
Saat. 16.00 dami 17.00 de mi baz aliniyor.
Bugun saat.16 00 dan sonra 2 ve 10 yillik dt leri faizi dustude
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahvil ve bono saat 16 : 00 son sayın cerento
Tşk.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1991 üzerine çıkar kapanış yaparsak bilançolarla yukarı gideriz belki. Niye çünkü zarardayım.Gitmezsek halim harap.
2053 ise yahşi direnç denmekte. Bu rakamları youtube videolarından aldım. Başkası başka söyler. Zaten anlamıyorum.
bist anlık sirkeleme cok oluyor sebebsiz ,devre kesici falan.o yuzden tedirgin ediyor
TZT uzun vadeli iş. dönem dönem portföyüne döviz katık eden delişmen fonları tercih ederimdir diyim forever...
ayriyetten ilginçtir acaba bir kişi dedi de mi akıllarına geldi alım adetini 5binden 1 e düşürmek , ilginç. yoksa çok talep mi olmuş...
yani portföy şirketinde çalışanların mantalitesini anlam ve anlamlandırmak içün diyorum.
mıyışıklık mı , yoksa cevval bir çalışma dopamini ile mi şirketteler ? alo
Dinlediğim youtube videolarına göre:
1. Rusya tehlikesi geçmiş petrolde ve altın da düşüş,
2. Nasdak ve SP500'da yukarı tepki,
3. Borsada bilançolarla beraber hareketlenme,
4. Dolarda stabilitenin korunması ve aşağıya doğru baskı (ziyaretler varmış artık),
bekleniyor. Yatırım tavsiyesi değildir.
İsbankasinin fonları gene eksi getirmiş genelde
Tkf, mac, nnf, oph, opı olarak böldüğüm portföye bu sene hvs fonunu ekledim. 8 yıl toplamaya arada yeniden düzenlemelerle devam etmeye karar verdim.8 yıl sonra 25 yıl primden emekli olup yaşı bekliycez artık.
Oph nin yönetim ücreti, Oph den daha yüksek olarak gördüm. Dikkatini çeken oldu mu? Son zamanlarda Opi performansı Oph den daha iyi. Sebel bu olabilir mi? Daha önce tam tersiydi. Bu arada Oph parasal büyuklük daha fazla.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.