Her gün IHLGM bakacak halimiz yok kardeş.
Sen neden bu kadar stres yapıyorsun anlamadım, zaten karda olman gerekiyor.
Peki zararda olan arkadaşlarımız ne yapacak? Bir de onları düşünsene.
Printable View
Bozulmadı. 1.45 altına inerse bozulur.
https://i.hizliresim.com/VMJ9DB.png
Başka bir alternatif sayım mevcut.
Onu da vereyim.
4 dalgalık bu sayımda 2.08 üstünde 1 zirvesi daha var.
1.32 altında bu sayım da iptal olur.
ATPET'te 0.95 dip olup uzun vadede 6 TL'deki çanağı tamamlayacaktır.
Ama bu 1-2 yıl sonra da olabilir, 8-10 yıl sonra da olabilir.
https://i.hizliresim.com/aGZll2.png
Eyvallah Üstad, çok haklısın, teşekkürler
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANACM...
ORTA vadeli bu sayıma göre 2.44 üstünde 3 zirvesi kalmış.
https://i.hizliresim.com/RP5r71.png
YUNSA...
Umut vermiyor...
2.73 altında yukarı yönlü bu sayım iptal olur.
https://i.hizliresim.com/LnqlkZ.png
Bu hisseye 1 yıl kadar önce dolar bazlı bakmıştım.
0.60 USD altında 3 dibi daha var.
https://i.hizliresim.com/nWqQzV.png
Arkadaşlar gerek eski forumda gerek yeni forumda sürdürmeye çalıştığımız bu topikte güzel günlerimiz oldu.
Değerli arkadaşlar tanıdık.Takipçi dostlarımızdan pozitif izlenimlerini ve hayır dualarını aldık.
Yaptığımız analizlerden dolayı hayli hakaret, küfür yedik.
İyi kötü 2 yıla yakın bir süreci bitirdik.
Artık müsaade istiyorum.
Ben artık yoruldum ve bu topiği sizlere bırakıyorum.
Artık biraz dinlenmek, oğlumdan arta kalan zamanımı da sadece işlem yaptığım piyasalara ayırmak istiyorum.
Ara ara belki buraya ve diğer topiklere de uğrarım.
Ama artık bana lütfen sayım, piyasa yorumu gibi isteklerde bulunmayınız.
Saygı ve sevgilerimle güzel kardeşlerim.:wave:
Son olarak sonbaharda ağır bir kriz bekliyorum...
Çok kişinin canının yanacağı bu krizin; 2008 gibi V şeklinde bir kriz değil, U şeklinde, yani bir kaç yıl sürecek bir kriz olacağını tahmin ediyorum...
Bu topiği izleyen herkese teşekkür ediyor, sağlıklı güzel bir hayat ve bol kazançlar diliyorum.
Herşey için teşekkürler sayın Mohikan.
Güzel günler hep sizin ve ailenizle birlikte olsun.
Sağlıcakla kalın...
Mohikan usta netaş duzeltme mi yapiyor 15 66 ustunde bi zirve yapmadi ama henuz ama nasil dusunuyorsuz tskler hersey icin
SM-A800F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 dakika ile kacirdik soramadik sorumuzu yinede tskler hersey icin
SM-A800F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Mohikan bende kendi adıma, hiç bir karşılık beklemeden bizlere farklı bir bakış açısı sunduğunuz için size çok teşekkür ederim, sevgili yavrunuza şifa sizlere de huzur dolu bir yaşam dilerim, şimdilik iyi tatiller/dinlenmeler.
Hocam hersey için cok tesekkurler. Vakit buldukca bizlere destek olabilirseniz ne mutlu bize😊 hersey gönlünüzce olsun
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler hocam, hayatınızda mutluluk sağlık ve başarılar dilerim
Teşekkür ederim.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım öncelikle değerli bilgilendirmeler için tşk...Tire sayımı alabilir miyiz...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emekleriniz için teşekkürler üstadım 🙏
Emekleriniz için teşekkürler Üstad
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatta herşey istediğiniz gibi olsun Sn.Mohikan.
Hoşçakalın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın mohikan; bizler için ayırdığın kıymetli zamanın İÇİN can-ı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Bizleri yanlız bırakmayacağını biliyorum. Kritik zamanlarda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yeğenime sağlık dolu bir gelecek, sizlere de ailenizle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. GÜZEL İNSAN.....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sayın mohikan. insanlara yaptığınız yardımların inşallah her türlü karşılığını hayatta bulursunuz..temennim ayrılığın uzun süememesidir..
Emeklerin için çok tşk üstad. Döndüğünde biz yine burda olacağız
Sağlıkla, mutlulukla, huzurla kal Sv Dostum.
Emeğin ve ayırdığın zaman için çok teşekkürler.
Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim sayın mohikan
Emekleriniz için teşekkür ederiz Sn. Mohikan.Bol kazançlar
emek ve zamaniniz icin tesekkurler sayin mohikan, hakkinizi helal edin. aileniz ile size mutlu ve basarili bir hayat dilerim.
Zamanınızı, küçük bir azınlığın taşkınlığına rağmen T/A ayırarak verdiğiniz emeğe ve enerjiye saygı duyuyorum. Allah ailenizle birlikte sağlıklı huzurlu ve bol kazançlı günler nasip etsin.
Sayin mohikan bahsettiğiniz kriz küresel sebeplimi yerli kaynaklimi tahmininiz varmi
SM-A700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikan usta lidfa sayımında bozulma varmıdır
Hocam ipeke forumuna ipeke ile ilgili geafik atarsanız çok seviniriz iyi çalışmalar
Arkadaşlar önceki sayfaları olursanız Mohikan Üstad, formdan ayrıldı.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Android mobile app
Madem topik sahibi gitmiş,şimdi onu yerden yere vuranların çalışmalarını görelim.Ne maharetleri varmış göstersinler bakalım.
Mohikani yerden yere vuranlar adam değil ki...Lafları olsun...Buyrun meydan boş...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Mohikan,
Karsiliksiz olarak verdiginiz emek ve harcadiginiz zaman icin tesekkur ederiz..
Allah oglunuza en kisa surede sifasini versin ve hep birlikte saglikli, neseli, mutlu gunleriniz olsun insaallah..
Tmpol icin yorum alabilirmiyim hocam.tesekkurler simdiden
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam seni tebrik ediyorum, geçmiş analizleri inceleme fırsatım oldu ve sizi bir kez daha takdir ettim.selamlar
Sn Mohikanla tek bir konuda soru sordum. Pegasus. Hisse 12 ile 13 arasındaydı. Bayağı yüklü miktarda almıştım. Gelecekten ümitliydim. Borsanın kuralında olduğu gibi hisseyi en kötü zamanında almıştım. Ne olur dedim sn Mohikan. Bi sayım yaptı yön aşağı dedi 8 lerden falan bahsetti kesin görecek diye yazdı.Korkudan sattım. Ne oldu 28 oldu. Kızdım mı hayır sebeb kendi salaklığım. Borsada kimsenin tavsiyesine uymayınız. Şimdide dohol aldım en son sayımında 37 lere düşecek diyor. İşte karar anı benim için.
Borsada genel endex yükselişe geçtiyse sayımlar yukarı dönüyor bu şekilde benimde zararım oldu ama mohikan hoca yanlış ben diyemem Allah razı olsun diye hep söylerim benim kendi yanlışım nice kağıtlar döndü Türkiye de ekonomide öyle! sağlam görünüyorsa da bir iç-dış kriz olsa gerçek durum görülür.Para bol herkes kazanıyor ve mutlu inşaallah devamı olur ben zararımı kurtarırım.herkese hayırlı ve bol kazanclar.
borsa şuan vatandaşa satamıyor piyasayı yükselten grup veya herif adamlarını buraya yönlendirmiş pazarlama istiyor piyasa çakılacak veya benzer yorumlar istemiyor mohican ustaya saldırıyor.
Son Tango zamanı şuan kaldır vur yaptılar vatandaş elini boşalttı tekrar aldıklarını satabilene kadar televizyonlar boş durmaz
televizyona çıkan yorumcular:
########
"daha yukarda yol var "
"daha yükseliş bekliyorum"
#######
gibi yorumlarla vatandaşın elini boşaltmaması için psikolojik baskı yapar
bir kaç tane hıyar da çıkar Türkiyenin tarihi altın ithalat rekorunu
aLTIN a yatırım yapan zenginler olduğunu açıklamaz ihraç etmek için almışız diye açıklar
kardeşim altın bu ihraç için alıyorsan edeceğin kadar alırsın demek altın işleyen kişilerin de gelecek öngörüleri ALTIN fiyatlarının yükseleceği tarafında o yüzden çok almışlar belki kredi çekip aldılar bilinmez
ancak vatandaşı altından uzaklaştırmak için yapıyorlar bunları vatandaş etinden sütünden faydalanılacak soyulacak enayi onlara göre
ne taraf şişkinse o tarafa çekmeleri gerekli.
#############
borsalar mı şişkin hadi gelin borsaya söz acıtmayacak demedikleri kaldı bir tek
############
bedava peynir fare kapanında olur
############
113bin-118bin e kadar hızlı hareket ettirilip vatandaşın satmaması sağlanacak mutlaka
kademeli olarak süreli emir girip ekrana Bakmamak sizi kurtarır ancak fakat adamlar kimin satışları olduğunu görüp özellikle almazlar
bir gün satış girmeyi unutun o gün alırlar aniden.
ben kişisel olarak o seviyeleri göreceğimizi düşünmüyorum ancak vatandaşta olmayan bankalar ilel kaldırırlar piyasayı ondan sonra vatandaşta olan hisseler düşer.
##########
#######
mohican usta vatandaşın hayır duasını almaya devam et bırakma buraları
########
teknik analiz zordur belli kritere göre hareket etmez daima hisse belli zamanlarda hızlı belli zamanlarda yavaş gider,yanılma payı mutlaka olacaktır
NOKTA atışı bekliyor anlaşılan size sataşanlar
########
nokta atışı bekleyenler Şu herif denen adamın buraya saldığı pazarlamacılardan yorum beklesinler
##########
çakılacak mıyız?
evet çok hızlı geldik buraya borsa tarihinde bu kadar hızlı bir çıkış yoktu.
ve çok hızlı çakılmamız gerekli
%15 faiz ile kimse mal taşımaz %6 olduğunda 2013 yılında çakılmışız bu zamanda mı çakılmayacaz?
yine birileri bir oyun çıkartır
bakın kuzey kore füze sallıyor medyanın habere bakın " tehlike geçti" şimdi bu haber satmak için değil de nedir?
#######
grafiklerim baştan sona:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=4804&page=4
#######
grafiklerim no 2 baştan sona:
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4535
#######
Birileri kına yaksın abuk subuk yazıp şu forumda adam gibi milleti hiç bir karşılık beklemeden bilgilendiren sacro gibi mohikan gibi ustaları bıktırıp topikleri terketmelerini sağladılar