Hani döviz ve borsa için kredi açılmayacaktı, bence bu adam ve birlikte hareket edenler bu hafta sıfırlanır. Onlara kredi açan bankaya da baskı olur.
Printable View
Bunu bilse bilse pisyedili abim bilir..
İçerden biri.
Bu adamın akıbetini.
Kamu kağıtlarına da dokundu..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurum isim mi vermiş.. Heh..
>>>>>>>>>>
https://www.odatv4.com/ekonomi/borsa...in-isim-250749...
..
Söz konusu haberde, bu olayın belirtildiğini söyleyen Ahlatcı, işlemlerin bir yatırımcı tarafından yapıldığını ifade ederek, "Biz bir aracı kurumuz. Söz konusu işlemleri yapan kişi Mehmet Akdere, bizimle birlikte 11 yatırım şirketi ile daha iş yapmaktadır ve bizim özel bir müşterimiz değildir. Yapılan işlemler müşteri hareketidir. Bizim manipülasyon ile işimiz olmaz" ifadelerini kullandı.
Katedral bastıracak
Ahlat ağacı ses vermeyecek..
Hatta dediki
Tek kavakta
Tek kavakta...
Bilgi güvenliği mi önemli
Ağacın kuruması mı.
Bende onu diyorum.
Borsa içi.
Babaların borsa da at koşturmalarını.
Bizim bir komşumuz ticaret ile uğraşırdı. Çarşıda tezgahta veya kamyonetin arkasında bir şeyler satardı. Kendi adamları kalabalık ederdi.
Sürekli ver abime 5 adet, sar abime 3 adet vs der, yoldan geçen millet de kalabalık neden toplanmış diye bakar, herkes alıyor diye alırdı.
Tezgahta mallar bitince giderdi, adamları da aldıklarını dükkanına geri getirirdi. Ertesi gün aynı oyun oynanırdı.
AZ parayla KISA zamanda ÇOK kazanmak.....KOLAY para.
Bu üçlemeyi gördüğünüz an kaçın .Kolayı değil zoru mümkünse alınterini seçin.
Katedral tanımlaması cok hoş. Allah da seni güldürsün sahna abi.
Yalniz bu isim bana hiç yabancı gelmedi. Ulan akraba falan olmasin hahaha.
Harbiden, tam yazacaktım diğer forum üyeleri yazmış.
Açıklamada isim verilmiş, bu kurumların hukuk danışmanları falan yok mu yaw?!
Sıkıntı görmediklerine göre,
Sahne arkasında, durum hukukluk değil gugukluk.
sokakta fiktif hacim yapmışlar :)
operasyon denilince bence operasyon henüz bitmiş değil. borsa ahalisinin bile hiç haz etmediği bankacılık sektöründe hareketlenme oldu. bir hafta on günde buraya hemen müşteri bulmak imkansız. kısa bir moladan sonra devamı gelebilir. sonra ekonomi kanallarına hacivatları karagözleri çıkarıp bankacılık övdürürler. millet evini bile satıp üç ay önce yüzüne bakmadığı bankaları alır. orda kopar.
burda çok detaylı şekilde iş bankasını uzun uzun yazdım. hiç kimse önemsemedi. bir kere şakir bende de yüklü var iş ama boşver gibisinden yazdı.
neyseee. bu pilav daha çok su kaldırır.
Şuan da tahmin ediyorum şirket yada şahıs limitsiz krediye ulaşabilir
Mesela biri bir şey kurguladi kim katılır. Eskilerden galip Öztürk kaya Çilingiroğlu Orhan abı s.can eski kocası Trabzon eski başkanı bunlar eskiden film çevirdi şimdi niye olmasın limit de var bir iki de dayı varsa süper olur tek reis bu iş olmaz derse fişini çekerler. Bu işte öyle Sanki reisin kulağına gitmiş he mi demiş. Yo mu demiş görürüz
Bizde yedik 11 kurum deyip çık işin içinden :)
oyun 2 kamu bankası halk ve vak vak üzerinden kuruldu mu kuruldu.
bu 2 tahtanın %90 devlette zaten açın bakın gelecek bu vatandaş 10 tavan çektirecek .
bu kardeşi tükürükle boğmayacaklar:kahkah:
hadi boğmadınız insan biraz inandırıcılık katmak için 5-6 . tavanda devre kesici koyar oda yok:drunk:
Bu film bitti 2-3 gün daha konuşulur biter biraz tüylenirse bu operasyonu kuranlarlar ortalık durulsun diye 2-3 kişi seçilir bunlara ceza verilir göstermelik .Millet te çıkar bak gördünüz mü böyle böyle oldu der , kaldığı yerden sistem devam eder.
Sana katılıyorum. Millet bankalara noluyor normalde pek hareket olmaz izliyom falan filan derken tavanlar geldi dober diye bir çok kişi cesaret edemedi. Operasyon var o bu su derken millet yine izliyor zaten direk taban açıyorlar son gün taban olmayan is ak ve ykbnk yede cesaret edemez bir çok kişi garan vakıf halk tabandayken. Bu operasyon basit ve 3-5 günde biticek is değil, yapılan is dağa once borsa tarihinde hiç olmamış bankacılık sektöründe. Adamlar hemde kamu bankalarında yapıyor. Ahlatci alnur ve gedikten işlem yapan el bu kadar basit tongaya dusmese gerek. Yoksa tam acemi işi olur. Bu adamlar bir olan dahilinde yapıyor yada sıkışmış ollsunlar yine bankalardaki bu hareketi ve potansiyeli görenler bu tahtalara gelecek. Önceden endexin gideceğine İnan bir yatirimci bankaları en son severdi. Şimdi saniyilere ve diğerlerine baksa nerdeyse hepsi uçmuş durumda. Pandemide 7 girmys THY 70 kere gelmiş 25 giren Pegasus 250 üstü, hem teknik hem temel olarak bankalar cazip gelecek ve onlikleri bunlar olacak. Yabancı payı dip yaomis yukarı dönüyor. Bakalım nolcak :)
Abi bunlar Halk bank vakıf bank kaça halka açtı dolar bazında yada şuan para kazanan hangi İMKB 30 şirketi sana o paraya verirler. USD bazında faiz hariç tüp %50 ucuz. Koç 3 milyar dolara sana Arçelik verir mi bir de bu taraf var
Seçim yaklaştıkça beklentileri değişim olduğu yönde ise hisse değerleri USD bazında farklı olur. Bakmayın bunlarda kapasite yok şuan liyakatli kadro olsaydı bu sene borcu sıfırlardik.
Ben Mehmet Akdere olsam
Hafta sonu şöyle bir açıklama yapardım.
Değerli halkım.
Borsadaki şirketlerin değerinin çok düşük olmasına ve devamlı ellerinde olmayan hisseleri (Aynı ellerinde olmayan para ile dolar alıp doları yükseltmeleri gibi ) açığa satıp devamlı Türk şirketlerinin fiyatının düşük kalmasına sebep olanlar ve bunlara ses çıkarmayan batı uşaklarına bir ders verelim mi
Bizim borsamızın toplam değerinin bir Tesla etmemesine sesini çıkarmayanlar.
1200 dolar olan banka endeksinin 100 dolara gerilemesinden mutlu olanlar. Bir Mehmet akdereyi açığa satış yaparak belki batırırsınız.
Ama Türk halkı elindeki hisseleri sizlere ucuz fiyattan vermeyecektir.
Ey Türk Halkı
Bizim her değerimizi beleşe kapamak isteyenlere karşı dık dur.
Aynı Reisimiz gibi Dık duralım.
Elinde hisse olmadan manipülasyon yapanların, açığa satış yapanların olmayan hisselerini alalım.
Gelin Bu Memleketin kanını emen batı kurumları ve onların yandaşlarına hadlerini bildirelim.
Açığa sattıkları hisseleri gelip 3-4 katına geri almaya mecbur kalsınlar.
Bizim kanımızı emenlere pazartesi hep beraber bir ders verelim.
Varmısınız.
Benim gönlüm Türk şirketlerinin bedava fiyatta olmasına razı değil.
Benim mücadelem bunlarla.
Tüm Türk vatandaşlarına borsamızdan hisse almaya çağırıyorum.
Batı kurumları ve onların uşaklarına hadlerini bildirelim.
Parasını dolara bağlamış kardeşlerim.
Dolarlarınızın % 5 ile Türk şirketlerine yatırım yapsanız (% 95 i yine yanda dursun ) Bizim şirketlerin değeri 5 katına çıkar.
Açığa satış yapıp devamlı fiyat düşüren çakallar batar.
Gelin Memlekete bir faydanız olsun.
Paranızla Abd ye hizmet edeceğinize beğendiğiniz şirketlere ortak olun.
Ben olsan yaparım
Tam zamanı
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemekci abi redditte boyle bir sey mi yapmışlardı? Gamestopmuydu neydi:)
Fon ile muzikte ayarlanırsa, 1. Sarıyer muharebesine sebep verebilir..:bravo:
Sonradan oyuna davet edilirse ya adam bulamamışlardır.
Yada hesap son gelene ittirilecektir.
O abim önceden haber verseydi
Belki gelirdik savaşmaya
Gerçi geldik...
Ama yemekçi abim zamanın ruhuna uygun bir söylem olmuş..
Hırsıszsa benim hırsızım..
Sonuçta bu adam mimli ise zaten bu amaç için seçilmiştir...
Sedat Peker gibi..
Mal paylaşılmıştır...
Suç çaycıya kalmıştır...
AynenSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kişisel bakışım şöyle
Sasa diye bir şirket el değiştirdi.
Patronda sanırım iyi iş yapıyor.
Almadım
Satmadım.
Her şirketimizin öyle olmasını ve fiyatın yükselmesini isterim.
Yanı bize şhort tuşunu yasaklayacak duruma getirsinler.
Şirketlerin değeri yükselsin.
Fakat düşüşlerde de en azından küçük yatırımcı satabilsin.
Taban işi sakatSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan taban en azından bist100 hisselerinde yüzde 20 olsaydı böyle çocuk oyuncağına dönmezdi burası. rezil etti ********ler piyasayı...
bu ülkenin çivisi heryerde çıkmış... daha henüz net kararımı vermedim.ama...
çocukların okulunı biz seçtik özenle !!,okul kitap aldırmış..arka sayfası ilginç geldi dedim hanıma içini bir oku...
1-2 saatdir okuyor nasıl gidiyor dedim...
çocuk babasının kafasının suyuna hidrojen peroksit karıştırıp saçlarıının rengini değiştiriyor..
sesler duyuyor abi (8 yaşında ) beyzbol sopası ,anne şömine demiri , babası lamba çocuk bıçak alıyor eline (çocuk 4 yaşında sadece dört) .
okul müdürünün sürahisine kertenkele koydular...macera devam ediyor hanım bana okuduklarını anlattıkca youtuber videolarından öğrendikleri küfürler yanında masum bir ninni gibi gelecek töbe töbe.
para say özel okula gönder en iyi ihtimalle saçlarım civciv rengi olur gibime geliyor bu çocu bu kitabı okursa.
(henüz net kararımı vermedim kitabın sonunu merak edenlerle paylaşırım.Belkide sonunda herşey tatlıya bağlanır )
Bankalar tavan tavan giderken de hiçbir işlem yapılmadı burada da en çok sorulan soruydu başka hisse olsa çoktan bişeyler gelirdi diye şimdi bahsi geçen kişi tek başına yapmış algısı ilginç
Olayı yapan meczuptur.
Arkadaşlarıyla masada alkol almıştır..
Cebinde bir miktar parası vardır.
Cinnet geçirip hisse almıştır..