11.30 a kadar 62 ler verildi. Enteresan
DDKKM bozanlar ve TL ye geçenler için daha önce benimde kulaðýma geldiði üzere 55 60 oranlar vardý zaten.Bu sizin bahsettiðiniz oran düz mevduata mý dönene mi?
Zaten sýkýntýda orada DDKKM den bir seferliðine güzel oran aldýn çýktýn.Bir daha geri dönüþ yok.Elin mahkum düz dolar alacaksýn yada tl de devam diyeceksin daha düþük daha riskli faiz oranlarý ile.Þu son 3-4 aydýr DDKKM den dönüþ oranlarý dolarýn primini yendi bu net.Benim eylülde 27.03 den baðladýðým dolarý yenmesi için 30 tl olmasý gerek dolarýn aralýk 19 da.46 oran almýþ idim dönüþe .Geçen hafta sorduðumda yine yüzde 10 25 50 oran dönüþ gibi paketleri olduðunu 50 55 faiz alabileceðimi belirtti idi bankacým.
Çok ilginç.11.30 demeniz bende DDKKM dönüþü intibasý uyandýrdý .11 deki kurla yapýlýyor ve bankalar genelde öðle arasýndan evvel ddkkm mi devam tl mevduata dönüþ mü ne yapýlacaksa kesinleþtirmek istiyorlar.Aceleleri oluyor yani. .19 aralýk da benimde ddkkm dönüþüm var bakalým neler olacak.60 tl oran oldukça iyi bir oran.46 oraný bile yenemedi dolar son 3 aydýr çünkü.
yüklü ddkkm dönüþlerine tl ye dönmesi için çok iyi oranlar çýkabilir..
ama düz mevduatýna da 60 gibi oran alan varsa.. bol kazançlar deriz ne diyelim..
Dalton bu forumda görüntü nasýl ekleniyor denemedim. O yüzden ekleyemiyorum. Ýþin garip tarafý da zaten bunu gören kiþilerin tesadüfen farketmesi ve boþta kalan mevduatlarýný 59,5% ile baðlamalarý. 100k altý da baðlayan olmuþ. Ýnanýlmasý güç ama gerçek. Kafamýzdan atmýyoruz burada. Kime ne faydasý olacak bunun.
Garantide bende gördüm ayný oranlarý muhtemelen sistemsel bir hata oldu þuan güncellenmiþ.62 oran ile baðlayanlarý iptal edeceklerdir diye tahmin ediyorum.
Bendeki ekran görüntüsünü paylaþayým
https://i.hizliresim.com/mj3wv9l.jpg
Mahmut fonuna denk gelmiþler 62 faiz almýþlar þanslý arkadaþlarmýþ
hata gibi görünüyor. Hataysa daha vahim aslında
bu kkm stok düşüşü de son derece yavaş gidiyor raporlara göre
Bunu babuþçuya atmak lazým :)
Kurumsal firmalar 60 üstü baðlamýþtýr ...Normal vatandaþ ise içeride adamý olan mal götürmüþtür...Bizim gibiler ise SMS falan gelecekte boþta para olacakta bu faizden faydalanacan a.q....
garantide genel bir kampanya vardı, kkm dönüşünde yarısını düz vadeli yaparsan 1 ay 45, 3 ay için 47 veriyordu dün.
Adamlar yanlýþ yaptý...Dolarý salacaklardý 35 falan arkasýndan faizi direk 40 yapacaklardý...Millet dolarý basýp faize geçecekti...Ama adamlarýn bu faiz artýþ þeklini "pazarcý esnafýnýn dediði gibi millet parayý artýk harcamýyor faize yatýrýyor " þekline dönüþerek gýda sektörü hariç diðer sektörlerde ciddi iþ yavaþlamasýna neden olmuþlar diyorlar..
Burgan Bank Türkiye'nin yüzde 99,41 hisse oranıyla ana sermayedarı olan Burgan Bank K.P.S.C., Banka sermayesinin yüzde 52'sine tekabül eden payının Al Rawabi United Holding K.S.C.C.'ye devrini tamamladı.
Yapılan açıklamada anlaşmanın tutarı 57,8 milyon Kuveyt dinarı (187 milyon dolar) olarak belirlendi.
Açıklamada, Burgan Bank'ın Burgan Bank Türkiye üzerinde kontrolünü devam ettireceği, ve mali sonuçları içinde konsolide etmeyi sürdüreceği belirtildi.
İşlemle birlikte bankanın CET1 rasyosu 170 baz puandan 180 baz puana çıkacak. Sermaye yeterlilik rasyosu 190 baz puandan 200 baz puana çıkacak
58 60 faiz oraný bende bankacýmdan teyid ettim.Garanti harici bir banka.Yani var evet bu oranlar.
Sanki faiz oraný dünyada nadir bulunan bir deðerli elementmiþ gibi , nerede kaç olduðunu yazarlarsa birileri koþup gidecek ve O'na kalmayacakmýþ ..... Bu baþlýk oran paylaþým yeri. At yalaný ******* in***** gibi oluyor.
Fiba daki özel müþteri temsilcime þimdi sordum ; yok beyim, sizi keklemiþler dedi. nayýr nolamaz dedim. Kýz sordu soruþturdu dönüþ yaptý. yemin ediyor yok diyor. Belki diyor, çok yüklü dövizden dönen müþteri için özel verilen bir orandýr diyor.
Evet þimdi daha detaylý telefonda konuþtum.Ben garandaki orandan hareketle 60 var mýþ demiþtim oda evet bizde de derken DDKKM den dönüþü kastetmiþ.Full olarak DDKKM den çýkarsan 58 60 dedi. Normal düz mevduat için 32 45 güne 45 dedi.
GARAN tideki arkadaþ kesin mi düz mevduat / dönüþ konusunda?
Karýþýklýk için özür yeniden.