JPMorgan, 'Türk Bankaları 2024 İkinci ÇeyrekGözden Geçirmesi: Çekirdek eğilimler daha da kötüleşecek, ancak ikinci çeyrekmuhtemelen dip noktayı işaret ediyor' başlıklı rapor hazırladı
23 Temmuz 2024 Salı 13:01
Printable View
JPMorgan, 'Türk Bankaları 2024 İkinci ÇeyrekGözden Geçirmesi: Çekirdek eğilimler daha da kötüleşecek, ancak ikinci çeyrekmuhtemelen dip noktayı işaret ediyor' başlıklı rapor hazırladı
23 Temmuz 2024 Salı 13:01
Kafalar karışık morgan raporlarından dolayı :)
bunuda oyun sahasında kullanıyorlar temkinli olun
Hisselerin Endeks değerlerini gösteren bir tablo vardı. X hissesi şu an 7500 endeks değerinde gibi. Bu tabloyu paylaşabilecek var mı?
https://www.cnbce.com/piyasalar/morg...ize-etti-h2043
evet var morgan stanley olanı da hedef fiyatları aşağı revize etmiş
Yabancılara MİT ve Interpol "Temiz" demeden vatandaşlık yok!
"Emniyet ve MİTin onay vermediği, Interpolün de "Temiz" demediği yabancılara vatandaşlık verilmeyecek"
Suheyl gelmiş öğreniyor musun :kahkah:
Morgan kardeşleri kim takar patron benim diyor herif
Garan artıya geçti geçecek :)
doğrusu bugün 11 bin altına sarkar hesabı yapıyordum
neyse yarını bekleyelim
ben yazarken yine vermişler sopayı garana
:kahkah:
la olm bi tek dur
Tcmb nin 5 dakika önce ki kararı çok anlamsız
Piyasa topyekun ralliye kalkıyordu
585 den yarı longlar flatledim
Kalanı izleyecegim
Thebıgşort uzak doğu vıop ustası bugun geldi Ankarada ev alın dedi gitti:)
o büyük ihtimal şortingen olabilir.
Bu karar da bozmazsa
Topyekun ralli kacinilmaz olur
Hala likitideyi cekicem diyor
ALİ ACER,sosyal medyada aktifti..Güzel eglenceli videolar da atardı.
Ama ELEKTRİK KESİLİR gibi mesajları kesildi.
Ne oldu-bilen var mı?
Millet burda paraları katlıyo
Bozkurt takılmış petoşun peşine ..illa öpcem de öpcem :drunk:
neyse benim geyiğim biter denize atlayıp kendime geleyim
TCMB'den sterilizasyon hamlesi
Banka bilançoları gelsin, benim eşşekler kıymetli maden ğibi işlem ğörür:)
Lüks otomobil markası Porsche'un Avrupa’da bulunan tedarikçisinin üretim tesisinin sular altında kalmasıyla üretimde yaşanan aksama şirket hisselerinin yüzde 5 düşmesine neden oldu
Gidelim dinlenelim akşam Fenerbahçemizin maçı var .
yarınki maça yarın bakarız 2 li tepe yi takip edicem.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Turhan Çömez
@ComezTurhan
AKP’nin iktidara gelir gelmez ilk gözünü diktiği yerlerden biri de araç muayene istasyonlarıydı.
Eskisini iptal ederek, kuralları kendinin belirlediği yeni bir ihale yaptı.
Türkiye’deki tüm araçların muayenelerini tek bir firmaya, 20 yıllığına, 512 milyon dolara verdi.
Ülkenin bu süre içerisindeki toplam kaybının 25 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.
Halen İstanbul’da 2200 TL olan araç muayene fiyatı,
Londra’da 1800 TL.
Bu korkunç rantı ve soygun düzenini gelin araştıralım; yazık olmasın bu ülkeye dedik,
@iyiparti
adına vekilimiz
@Yavuzaydn61
tarafından araştırma önergesi verdik.
İktidarın kalkan elleri olmaz dedi, rant düzeni devam etsin!
eyt konuşuluyor bunun gibi bir sürü var hele inşaat işinde .
daha bir sürü hikaye zaman gelicek tüyü bitmemiş yetimin hakkını duyduğumuz iddialara doğru ise tek tek hesap sorulup devletin kasasına konsun yerel genel yönetim iktidar veya muhalefet kim nerede yapılıyorsa yedi ceddinden hesap sorulsun.
Kim devletin malını yiyorsa -hırsızlık yapıyor ve mazlumun ,yoksulun hakkını yiyorsa zehir zıkkım olsun.
Hele bu çirkin işlerine İSLAMI PARAVAN ediyorsa ve binlerce insanın dine bakışının menfi olmasına sebep oluyorsa;Öncelikle bu dünyada burnundan gelsin.Huzur bulamazsın...
Emekli 12.5 bin ile kara kara düşünürken bunları yapanlar 2 cihanda çeksin..
100 kere de HACCA gitseniz paklanamazsınız..İDRARLA ABDEST ALINMAZ...Yani o haram para ile hayır ,ibadet yapılmaz..
Ama akıl oyunları ile kendinizi kandırırsınız.
''pistimizin ederi 11150... destaaamızda 11050...'' ciler
https://i.hizliresim.com/sfvwz7p.jpg
akbank sayesinde bugünü savuşturdu.. yarın nolacak bakem
Yapı Kredi, Alman Bankhaus J. Faisst hisselerinin tamamını satın aldı
- Yapı Kredi CEO'su Gökhan Erün: - "Yapı Kredi Almanya olarak, ülkemiz ekonomisinin en önemli paydaşlarından Almanya'da, bankacılık hizmetlerimizin yanı sıra iki ülke arasında ithalat ve ihracat yapan firmalarımız için de güçlü bir çözüm ortaklığı sunacağız"
İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi bankası, Avrupa Birliği içerisinde faaliyetlerini yürütecek ikinci iştiraki için Alman Bankhaus J. Faisst ("BHF") hisselerinin tamamını satın alma işlemini tamamladı.
Bankadan yapılan açıklamaya göre, satın alınan bankada 60 milyon avroluk sermaye artışı gerçekleştirilecek ve unvanı ağustos ayı itibarıyla "Yapı Kredi Almanya" olarak değiştirilecek.
Yapı Kredi Almanya'nın genel müdürlük eş sorumluluğunu üstlenmesi için banka yöneticilerinden Abdullah Kutucu ve Didem Öget atandı.
- "Almanya'da da güçlü ve emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz"
Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi CEO'su Gökhan Erün, bir adım önde vizyonu ve sınırsız hizmet anlayışıyla 80 yıldır müşterilerine sundukları öncü hizmetleri Almanya'ya da taşıyacaklarını ifade etti.
Erün, satın alma süreçleriyle ilgili şu bilgileri paylaştı:
"Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Avrupa Merkez Bankası ve diğer Almanya düzenleyici otoritelerin de onayını alarak BHF'nin hisse devir sürecini başarılı bir şekilde tamamladık. Bu satın almanın ardından Yapı Kredi Almanya olarak, ülkemiz ekonomisinin en önemli paydaşlarından Almanya'da, bankacılık hizmetlerimizin yanı sıra iki ülke arasında ithalat ve ihracat yapan firmalarımız için de güçlü bir çözüm ortaklığı sunacağız. Yapı Kredi Almanya'nın Genel Müdürlük eş sorumluluğunu uzun yıllardır kurumumuzda pek çok başarıya imza atmış Bankamız yöneticilerinden Abdullah Kutucu ve Didem Öget üstlenecek. Yapı Kredi Almanya'nın da ailemize katılması ile birlikte, 80. yılımızda öncü hizmetlerimizi sınırlarımızın ötesine bir kez daha taşımış olmaktan dolayı çok gururluyuz. Ana hissedarımız Koç Holding'in de vizyonu doğrultusunda Yapı Kredi olarak Almanya'da da güçlü ve emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz."
Yapı Kredi ve BHF arasında yürütülen satın alma görüşmeleri, yaklaşık 7,5 milyon avro bedel karşılığında anlaşma ile sonuçlanmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Conflict
@ConflictTR
·
3s
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski:
İnsanların hayatını kaybetmemesi için savaşı bir an önce bitirmeliyiz.
trump talimatı vermiş:)
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi