Lakin 2022 aynı zamanda dolar bazlı zirvesidir ve bir daha orayı hiç görmemiştir. Son 5 yıllık periyot için bahsettim. Geçmiş zirvelerini zaten ben görmedim, o süreçte soda dayken izliyordum bunu. O da şişe oluverdi akabinde. Ytd
Printable View
Lakin 2022 aynı zamanda dolar bazlı zirvesidir ve bir daha orayı hiç görmemiştir. Son 5 yıllık periyot için bahsettim. Geçmiş zirvelerini zaten ben görmedim, o süreçte soda dayken izliyordum bunu. O da şişe oluverdi akabinde. Ytd
Eğer 2022 dolar bazlı zirvesini baz alırsam yine dolar bazlı diğer ucunun çanağı tamsmlaması ve akabinde katlaması olur mu diye bekleyeceğim o kısımda ağ kısmı olacak kendi adıma. Ytd
Ha tabi öncelikle buraları bir halledelim, bahsettiğim süreç hemen olacak süreç değil, benim hayalime benimle katılmayın. Petkim bu sonuçta ne yapacağı hiç belli olmaz. Zaten yazmışım 2022-23 yılını ve sonrasında neler yaşattığını.
O zamanda böyle hayal kurmuştum oldu mu olmadı. Dikkat etmek lazım her türlü. Kendi anektotlarımı aktardım. O kadar bekleyişin hikayesi. Ytd
Aman diyim bir anda tepetaklak olur ne me lazım!
Yalnız buradan ayrılıp gidenler olmuştur, eğer hisse geri çekilme yaparsa! Göze çarpma yaptığı içinde hem yeni girecekler hemde eski çıkanları geri gelmeye çalışması momentum da kazandırabilir. Gerek hacim gerekse cazibe yaratmış olacağı sebeple. O momentum. Ytd
21.62 guc testi. Buralarda oyalanma realizasyon olabilir.
Aylık dirençi 2260 olarak gözlemliyorum, tabi yanlışım olmasın. Çok teknikçi değilim, ana dalım Petkim’de psikoloji.
Ha 1-2 liranın lafımı olur ha 21 ha 22 düşse de çıksa da farketmez. Küçük mutluluğun kafasını gösterdi ya! Haftalık direncinde üstüne attı bugün. Ytd
Hadi aramızda 1-2 değilde 2-3 liranın lafımı olur be tahtacı. Spenc sana kurban olsun. Şişik indikatörlerle ne yaparsan bugün kabul eksi de kapasan artıda kapasan söz klip gelecek. Ytd
saatlik kapanıslar yaklasıyor. Artık cıkısın devamı icin 21.56 altında kalıcı olmamalı
Gözlemci tahtacı, gözleme yaptı çıkanları. 19 hadi 20 de çıkanlar belki daha öncesi de vardır bilemem, saç yoldurup, tırnak yedirmiştir. Saçı olmayanlarında kafası çizilmiştir. Girerler belki yine ama verdikleri fiyattan alabilirler mi? Yırtıldık dediydim üçüncü çeyrek için, magazinlerden aktarımla. Harbi iyi yırttık. Ytd
Once 22.06 ardından 22.38 denenecek gibi. 22.38 denenirse mutlaka zorlanma beklerim. Asagıda 21.68 ve 21.82 destekler.
Endekste varmış bunun gibi bir tane derdim hep, harbiden yok. Atıl kurt vaziyetleri var son süreçte. Ytd
Babababa 7 ziyaretçiye çıktı torpil uzun zamandır sinek avlıyordu. Hahahahha
Tahtacı mazlumu getirin dedi. Ben ise votkamla erik kısmındayım. Arnavut nerdesin.
Eğer şuan yatırım fonları, fark toplamdan alıyorsa malı geri vay ki ne vay.
An itibari ile tabi akşam değişmezse. Ytd
Açıkçıları pert etmişmidir. Beder olsun açık yapan her kimse. Ytd
Yıllıklar haric PETKM/XU100 grafiginde her vade PETKM lehine döndü zaten.
Geçmişteki sayfaları mutlu insanlara adıyorum, o sayfaların benim için acı tatlı hatıraları var. Zorlukları, hammalliklari, saadeti, bu ve diğer sayfalarda yaşadım, öğrendim.
Birşey daha öğrendim! Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor... Ytd
https://youtu.be/fi2UfcIgRNM?si=1PPVW_544g-EVPw7
Türkan abladan gelsin, bugüne özel.
Ytd
Orhan baba iyi geldik nitekim öyle ya da böyle ve bugün o muhteşem 9 yeşil çubuğu hacimli olarak egale etti. Yarın ve sonraki günler için çubuk rekoru devam eder mi diye bakıcaz. Ytd
Bugün uzun zaman sonra haftalık ichimoku bulutunun üzerine attık. Nazar değmesin. Ytd
Bekleyebilen için oldukça kolay oldu. Satanlar için aynı şeyi söyleyemem. Düşünsene hergün ha buradan döner, ha döndü diyen tayfa da çok olduğunu düşünürsek, ağacı iyi salladı tahtacı. Armut gibi dökmüştür. Çok iyi marj yarattı, buradan yüzde 10 düşse bile koymaz. Hatta yineliyim, düzeltmeye geçerse alıcı bulur, momentum artar kanımca. Düzeltirse tabi. Ytd
Bugün 7 üye vardı. İzlemeye mi gelenler yoksa eskiler mi bilemiyorum. Yakında genel mevcut ve kazan yoklaması yaparız.
615 Salim, 510 cemar, 104 trscirip, 112 Cemil, 444 spenc ve sınıfa son katılan 100 Orhan Ytd
Topik hiçbir zaman lingo topiği gibi olmadı kalabalıklık açısından. Sonunda lingo topiği buna döndü boşaldı. Belki bir günde bu onun eski halleri gibi olur. Hiç sanmasamda. Kimbilir. Ytd
Evet cok tenha. Bazen kendimiz calıp kendimiz oynuyoruz hissine kapılıyorum.
Dediğin gibi kapanış kötü olmuş orhanozzz abi, herif 2210 u kendine direnc yapıcak ellam
https://youtu.be/iUh8_TJYTTU?si=zEeLpKD6ain3CQu2
Sayfa 0 ziyaretçiye döndü yine. İyi silkelemiş demekki. Ytd
Makas 305 olmuş yüzde 2.2 düşüşle. Ytd
Ağaçı sallıyorda olabilir, yenileri kucaklıyorda.
Adamım benim. Kralsın be tahtacı. Ytd