İngiltere hükümeti ödüyor transfer işini
Printable View
İngiltere hükümeti ödüyor transfer işini
Ingiltere hukumeti, Thomas Cook iflasini acikladiktan sonra devreye girdi. Iflas edene kadar ki faaliyetler icin muntazam tahsilat yapabilmis midir Celebi, henuz bir aciklama yok sanirim.
Bora jet battiginda da tahsilatta sıkıntılar olmuştur.
Pazartesi çook önemli hareketin devamı olacak mı? Bakcaz
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verenin malını alıyo Can Çelebioğlu. Şu BİST onun kadar kral patronu bir daha görürmü acaba
Kral şu borsada çelebi den dert yanan bi sen varsın ne yaptın trene 110 dan mı bindin.
1-110 danda binsen sadece biraz zaman kaybedersin ama para kaybetmen biraz zor.
2- adam bugünde aldı en az 27.000 lot.
3- Yani hesaptan kitaptan anlamadığını düşünerek yazıyorum 27.000 × 97 = 2.619.000 TL
4- pek yapabileceğini sanmıyorum ama adamın son bir yılda aldığı lotlara bak sonra görürsün sevinçler fakirmi zenginmi.
5-bu sayfada pegasus reklamı yapıp durmandan anlaşılıyoki ordada zarardasın
Haydi şimdi yallah pegasusaRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
28.042 lot almış beher 2.720,074 Tl yapar ortalama senden iyi okuyorum merak etme , senin kafanın almadığı kağıdın 4-5 aydır aynı yerde olduğu bunda sevinecek bir şey yok eğer uçankuş alsaydın %150 para kazanmıştın aynı süreçte bunu anlayamamışsın Çelebi nin ederi 100-110 arası ötesi yok yani şu anki seviyeler ,, 100 üstü ne attığı anda satışlar her zaman başlar,, tutunamaz,, sebebi de Bilançosu kötü geldi gene kötü gelebilir..
2.720 TL öylemi kral senin hesap harbi kötü tartışmaya gerek yok haydi bakalım pegasus
28.042 (yirmisekizbin kırk iki lot ) 2milyon 700 bin küsür virgüle mi takıldin vah vah carpsaydin anlardın
Borsa %4 sert yükselmiş Çelebi %-1.5 negatif ilginç çok ilginç Ters Köşe yapmış :) :) :) Abd ile yapılan Suriye Barışı Çelebi ye yaramamış :) :) :)
Sayin celebi holding herkes ezberledi artik 100 üstü bir kac gün yukari sonra satip tekrar 97.00 den toplama aylardir bıkmadılar spekler, pazartesi sali tekrar 97 ye düşer bu gün ben sattim maliyetine elinde hisse olana geçmiş olsun....bu arada pegasusla celebi kiyaslanamaz pegasus saglamdır 11.00 den 72.00 ye geldi
Alan alir satan satar yok su iyi su kötü
Haydi yallah pegasusa o zaman
hala bu vasıfsız çelebi den medet umuyorsunuz ya yazık 3 ayım gitti maliyetine sattım 104'ten Pegasus bu gün dahi %3 artıda eğer 3 ay önce Pegasus alsam %70 kar yazmıştım..bilançosu kötü gelecek o yüzden gitmez artık bu çelebicik,, para girişi de yok bu arada tek alıcı kendileri
iyiki cuma günü kızıp 104.00 'den sattım şu an 99,70 tekrar 97.00 lere sert şekilde düşüyor ben 3 ay sabredebildim buna :)
indistan'ın en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi olan IndiGo, sivil havacılık tarihinin en büyük uçak siparişlerinden birini verdi.
Avrupalı uçak üreticisi ile anlaştığını duyuran IndiGo, A320neo, A321neo ve A321XLR'ı içeren toplam 300 uçaklık sipariş verdi. Bir havayolu şirketi tarafından tek seferde verilen en büyük siparişlerden biri olduğu açıklanan anlaşma ile IndiGo'nun Airbus'tan temin ettiği uçak sayısının 730'a yükseleceği belirtildi.
Anlaşma hakkında konuşan IndiGo CEO'su Ronojoy Dutta, "Hindistan'ın güçlü büyümesine devam etmesi bekleniyor. Dünyanın en iyi hava ulaşım sistemini kurmaya, daha fazla müşteriye hizmet vermeye, düşük ücretler ile onlara karşı nazik, sorunsuz bir deneyim sağlama sözümüzü tutmak için çalışıyoruz" dedi.
Daha küçük kent ve kasabaları birbirine bağlayacak 1.000 yeni güzergahın başlatılmasını içeren önerinin 2025'te ihtiyaç duyulan altyapının gözden geçirilmesi için geçen hafta yapılan toplantıda görüşüldüğü belirtildi.
Hindistan hükümeti önümüzdeki 5 yıl içinde havaalanları inşa etmek için 1 trilyon rupi yatırım taahüdünde bulunmuştu.
acaba bunlar içinmi baskılanıyor hisse
100.00 üstü güçlü bir işlem olmadığı sürece 110.000 a da çıksa tekrar çelebilerin geri alım olarak 97.000 noktasına gelmeye mahkum hisseniz , güzel bir haber düzgün bir bilanço açıklamaz ise bu böyle aylarca sürer ne yazık ki, bu gün yarın tekrar 97 ve altını test eder,, YTD .. ben karımı reale edip çelebi satıp pegasus alarak en doğrusunu yaptım aylar önce :)
Kazandıysanız kazandınız bize ne?
uzun vade kağıdı patron ne kadar alacak sorun orda nerdeyse yüzde 10 kaldı piyasada bugün 97.5 lere çekti merak ediyorum alan patronmu yarın kap a haberi düşer bu arada ist havalimanın köprüsünü işletiyor düşünsenize elektrik su klimayı çelebiden almak zorundalar thy bile olsa nisandan itibaren ful çalışıyor ve eylül sonu 219.403 uçak ist havalimanını kullanmış o nedenle kaplumbağa misali merak etme pegasusuda gelir geçer zaten yeterince milleti küstürdü artık cesaret edip alanda yok
Patron bu yılın başında ünlü menkulden alım yapıyordu. Daha sonra iş yatırıma geçti ordan devam etti bugün alan phillip capital büyük ihtimal patron değil
belki iş yatirimdanda vaz geçmiştir:)
Çelebi Havacılık, yolcu biniş köprülerini üç ayrı istasyonda sunmaktadır. Çelebi şu anda Avusturya'da Viyana Havaalanı, Macaristan'da Budapeşte Havaalanı ve Türkiye'de İstanbul Havaalanı'nda yolcu biniş köprülerini işletmektedir.
İstanbul Havaalanında tüm köprülerin işletilmesi ve bakımının yapılması için Celebi Hava Servisi ödüllendirdi ve tüm havayollarının bu hizmeti kullanması zorunludur. Bu imtiyaz kapsamında 10 sene boyunca Çelebi İstanbul Havalimanı'nda aşağıdaki hizmetleri sunacaktır;
##143 adet yolcu biniş köprüsünün havaalanında işletilmesi
##220 çalışan
Köprü Ekipmanları
imgÇelebi'nin yıllardır sunduğu köprü operasyonları hizmetine yeni eklenen İstanbul Havaalanı'nın istisnai bir farkı var. İstanbul Havaalanında tüm köprülerin kurulması, işletilmesi ve bakımı yapılması için Celebi Hava Servisi sorumlu.
##Uçaklara ACU (Air Conditioner Unit) sağlanması
##Uçaklara GPU (Ground Power Unit) sağlanması
##Su hizmeti vermek
İstanbul ile birlikte aynı zamanda Mumbai ve Delhide de körük ekipman hizmetlerini Çelebi sağlamaktadır. Mumbai Uluslararası Havalimanı Mumbai’de köprü ekipmanları hizmetlerinin sağlanması için ÇelebiNAS Airport Services India ile anlaşarak, tüm köprülerin kurulması, işletilmesi ve bakımı yapılması için Çelebi’yi ödüllendirdi ve tüm havayollarının bu hizmeti kullanması zorunludur. Delhi’de ise Çelebi bu hizmeti sadece kendi müşterilerine sağlamaktadır
faso fiso bunlar İşler güçler ,spek isterse alır başını gider , birincisi patronun alım yeri 97.00 ve 97.00 altı bu gün geri alım yok ,hayatta barnağını kımıldatmaz umurundada değil zati hisse 3 ay 5 ay yerinde saymış ikincisi ben 3 ay iddialaştım en sonunda 104 ten verdim ,,karı bırak bir sürü hisseden oldum hepsi aldı başını gitti ,, hisseye sevdalanmamak lazım ,,stoplas çalıştırınız,,bence patronun oyunu var sürekli baskıladı hep alttan topladı aylarca , ve hala oynuyor bu gün de
Çelebi holdingde can çelebioğlunun etkisi yok diyosun yani öylemi yani o istemesede çelebi holding alır mı ? Sonuçta alınan o lotlar tekrar satışa konulmadığı sürece kimin aldığının ne önemi var ayrıca. Bir dönem yine çelebi holdingin ( can yazmıyorum gönlün olsun) alım yerinin hep 49 olduğunu çabuk unutmuşun
Not: tamamen cevap hakkı doğdu diye yazdım. yoksa gerçekten zaman kaybı yallah pegasusa
herhalde patrona hazırladılar kâğıdı alan satan kim acaba
Neden almasın ki halka açıklığı dahada indirebilir su an yuzde 10.11
104.00 den sattığımı 88 00 den yerine koyacağım orta vadeli trend kırıldı yön artik kuvvetli aşağı 88.00 orta vadeli destek kırarsa 81.00 güçlü destek patron geri alımı durdurdu :) borsa %5 de yükselse iplemez artık :)
Yatırım finans tahtada at koşturuyor. İlginç
Çeviriyorlar yine bir dümen...
Patron gene 19.000 (ondukuzbin küsür lot almis) salmiyor alici yok birak iste düşsün 80-90 lara patron teknik grafigi bozmaya calisiyor ama nafile yön aşagı :)