Ben 6,56 ve 6,53 ten aldım sonra 6.19 dan sattım bir daha bulaşmadım
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Ben 6,56 ve 6,53 ten aldım sonra 6.19 dan sattım bir daha bulaşmadım
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Flap beyaz gibi uzunu bekleyeceğiz artık.....Hayirlisi olsun....!!!
Masallah o zaman.....Tekrar 5.00 üstü umut veriyor insana
Dün akşam zengindim bu gün fakir borsa bu işte
Gel gel yaptığını anlamak çok zor olmasa gerek.ytd
Allahtan borsa 1400 puan + da:))))
Ne yaptın Tatar
Peki genel olarak ne dususu bu? Hacimli dusuyor yoksa aciga mi satiliyor fikri olan var mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlısı. 1.40 dan 6,60 a zaten nerdeyse beş katı gelmiş. Cuma ve bugün yüksekten alan yoksa zararda olan da yok.
Tabana 9 kademe kaldı
6.60 tan 254 bin adet işlem yapmis
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taban oldu
Ne koydu la tabana
Neye girdiysem kuruyor,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 liralık kağıdı 6 tl de alan riskine katlanır
aşağı doğru her kademeye 2 şer lot yazarak indirmesinin bir sebebi olmalı ama ne işte?
tabana ne kadar koydu millet
Tabanda 800 bin elinde olanlara geçmiş olsun... Akşama kredili alım ve açığa satış kısıtlaması yada bürüt takas gelir
yatırım tavsiyesi değildir
bence yukarıdan açığa satış yaptılar(hatta yaptı).2 şer lot ile aşağı doğru 2 şer lotla indiren birden fazla kurum olamaz.şu anda da alttan toplayıp açıklarını kapatıyorlar.ytd kesinlikle
Cemas tan zararımı çıkartayım derken bu gün toplam 721 TL zarar ettim Allah’ın belası cemas adi herifler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merro olayını beklemeden 2,40 maliyetli hatırı sayılır malı 4,92 den verdim. haklarını yiyemem iyi ekmeklerini yedim. bugün içinse hatrı sayılır bir karımızı kendilerine bağış yaptık sayalım. inşallah hissede olanlar karla çıkarsınız. 5 üzeri kalamayacağını tahmin ettiğimde kardan zarar ederek vedalaştım. hayırlısı diyelim. sağlıktan önemli bir şey yok.
YTD.
en az 10 kere tabanı çözer bağlar
Ulan yılana sarıldık engerek çıktı.rahat ölüm denizde bile yok.hem yılandan kaç hem ölümden
.
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabanda ne kadar oldu lamba yakıyor habire
Acaba brüt takasa alınması gereken sadece Cemaş mı?
[QUOTE=qwerre;1848933]eminmisin.Bakiyorum 5.12 den 4.80 arası neredeyse 2milyon lot işlem olmuş.[/QUOTE keşke emin olabilsek üstad.
alalımmı ne var tabanda
zararda olan arkadaşlar. emin olun daha bugün 8'leri göreceği fikri vardı bende bazen nasip ayagına gelir ve insan oğlu doyumsuz olurya.. sabah 6,55 e 14,000 bin satış girmiştim geri çektim. gel gör ki 4.92 ye Elimdeki tüm malı verdim. hepsinde bir hayır var diyorum. lütfen zararda olan dostlar mal sizin beklerseniz bence bu hise de yine ekmek var. ama süre konusunu bilemem. inşallah Kar edersiniz. tek arzum lütfen sağlığınız bozacak meblağları bu tür hisselere değil bist30'a kaydırın. bu hisselerin heyecanı benim gibileri bile yoruyor. kimsE bu hissenin bir anda 100 kademe gitmeyeceğini garanti edemez. bunlarla dans zor iş. YTD...
düşüncem tabanı zaman zaman çözüp 5 liranın üstüne atacak