desene halka ''arz'' yapıyolar
böyle bi mantık mı olur zaten 12 milyon var sen 10 milyon satıyosun spk nasıl izin veriyo
Printable View
Yavsak kağıt. Endeks düşerken en önde gidersin. Endeks yükselirken hiç hareket yok. Sen nasıl bir yavsak kagitsin
HUAWEI G610-U30 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.72 den tekrar bi giris yaptim , bakalim ne olacak..kimseler kalmamis tenhalasmis buralar..ytd
BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU KARARI
KARAR TARİHİ: 23/03/2018
KARAR SAYISI : 2018/010
Gündem: Finansman veya Özel Sermaye Ortağı Bulunması İle Verilen Yetkinin Feshi
Karar: Şirketimiz Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanmak suretiyle aşağıdaki kararı almıştır:
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 30.05.2017 Tarih ve 2017/25 nolu kararı ile hızla gelişen Türkiye sanayisinin gelişimine katkı, yeni yatırımlara yönelme, yeni istihdam imkanları sunma ve şirketimizin yakalamış olduğu büyüme trendini üst seviyelere taşıma adına 30.05.2017 tarihinde Ali Pertek Sokak N3 Rumeli Hisarı Sarıyer adresinde yerleşik UP Capital &Strategy – Umut EMİRLER Kuruluşuna finansman veya özel sermaye ortağı bulunması ile ilgili olarak kurum gerekli özveriyi göstermiş ancak dünya ekonomik dengelerinde yaşanan olumsuz gelişmeler ortak bulunması konusunda somut netice elde edilmesinin önüne geçmiş olup UP-Capital ile yapılan müzakereler neticesinde yapılan anlaşmanın karşılıklı olarak 23.03.2018 tarih ve 2018/010 nolu Yönetim Kurulu kararımız ile feshine karar verilmiştir.
Yönetim Kurulu Başkanı
Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Yönetim Kurulu Üyesi
ADNAN ERDAN
FİKRET ÇETİN
MUAMMER BİRAV
bir ara girmeyi düşündüm iyi ki girmemişim borsada sağlam firmaya yatırım yapıp uzun vade bekleyeceksin
Pazartesi eksilere devam gibi o zaman.ytd.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeşil olurrrrrr sabır
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bencede... Patron çıldırdı..Yarı fiyatına satışlar..Kredi veya finans için gerekli ortağı bulunamadığı için 10.000.000 lot yok pahasına satılacak ve Gelen parayla yatırımlara yönelinecek..Yani, Arazilere çitler dikilecek..Koyunlar buradan geçerken yünleri çitlere takılacak ve buradan elde edilen yünler iplik yapılacak ve satılıp sermayeye eklenecek..Bizde yedik bunları.. He yav he he...Sen hisse 6 olmuş 7 olmuş ve yatırım için hisselerini satma sonra hisse gelsin yerlerde sürünsün..Sen yatırım yapacağım diye bu fiyatlardan satışa çık..Bu kadar lot satışa çıkınca hisse düşer ve şirketim piyasada daha fazla itibar kaybeder diye düşünme..Dedim ya patron çıldırdı..Aslında üç silahşör desek daha doğru olur.YTD
KARAR TARİHİ: 24/03/2018
KARAR SAYISI : 2018/011
Karar: Şirketimiz Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanmak suretiyle aşağıdaki kararı almıştır:
Şirketimiz 24.03.2018 tarihli Yönetim kurulu Toplantısında; Bantaş Bandırma Ambalaj San. Tic. A.Ş. ‘nin Ülke sanayisine katkı ve büyüme hedefleri doğrultusunda ortak arayışı için yetkilendirmiş olduğu UP-Capital şirketinin yoğun çabalarına rağmen dünyada cereyan eden ekonomik dalgalanmalar neticesinde müspet bir sonuca ulaşılamaması nedeni ile 23.03.2018 tarihinde karşılıklı olarak anlaşmanın fesih edilmesi kararlaştırılmış ve aynı tarihte kamuoyu ile paylaşılmıştır.
Ancak şirketimizin büyüme ve ülke sanayisine katkı ilkesi doğrultusunda mevcut kapasitelerin artırım çalışmaları,
22.03.2017 tarihinde toplamda 14.486,96 m² alanda binaları ile birlikte alınan mevcut tesislerimize sınır bir başka tesisin katma değer oluşturması ve yeni istihdam alanları açması amacı ile faaliyete geçirilmesi,
Mevcut iş kolumuz metal ambalajda kapasite artırımı ve metal olmayan ambalaj ürünleri üretimi konusunda yatırımlar yapılması,
Mevcut teneke ambalaj ürünlerinde ürün çeşitliliğinin artırılması konusunda ar-ge yatırımlarının ticarileştirilmesi amacı ile şirketimizin mevcut öz kaynaklarının kullanılması, elde edilen ve edilebilecek öz kaynakların söz konusu muhtemel yatırımlar için kullanılabilir halde bulundurulması ayrıca yatırımlar ile ilgili yurt dışı ve yurt içi firmalardan teklif alınması, alınan teklifler ve görüşmelerin verdiği bilgiler çerçevesinde yönetim usullerine göre, Yönetim Kurulu'na bilgi vermek şartıyla sonuca erdirilmesi; bu konular ile ilgili resmi ve özel kurumlarda her türlü çalışma, müracaat ve işlemlere başlanılması ve Yönetim Kurulu'na bilgi verilmek şartıyla sonuçlandırılması için Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan ERDAN'a yetki verilmesine karar verilmiştir.
Yönetim Kurulu Başkanı
Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Yönetim Kurulu Üyesi
ADNAN ERDAN
FİKRET ÇETİN
MUAMMER BİRAV
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/670391
[QUOTOriginally Posted by Kapucim Yazıyı Oku
Yeşil olurrrrrr sabır
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildiE=ŞEKERLİ;1916896]Bencede... Patron çıldırdı..Yarı fiyatına satışlar..Kredi veya finans için gerekli ortağı bulunamadığı için 10.000.000 lot yok pahasına satılacak ve Gelen parayla yatırımlara yönelinecek..Yani, Arazilere çitler dikilecek..Koyunlar buradan geçerken yünleri çitlere takılacak ve buradan elde edilen yünler iplik yapılacak ve satılıp sermayeye eklenecek..Bizde yedik bunları.. He yav he he...Sen hisse 6 olmuş 7 olmuş ve yatırım için hisselerini satma sonra hisse gelsin yerlerde sürünsün..Sen yatırım yapacağım diye bu fiyatlardan satışa çık..Bu kadar lot satışa çıkınca hisse düşer ve şirketim piyasada daha fazla itibar kaybeder diye düşünme..Dedim ya patron çıldırdı..Aslında üç silahşör desek daha doğru olur.YTD[/QUOTE]
her iki arkadaşta haklı gibi. dünkü haber olumsuz bir algı oluştururken, bugünkü haber gayet olumlu, bu adamlar ne yapmaya çalışıyor? iyice bunalttılar milleti. bu durumu iyi analiz edecek tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyoruz. görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir.
P.tesi muhtemel oluşabilecek hissenin aşağı yönlü gitme ihtimaline sanırım set çektiler. Bişeler olacak gibi. Asla Yatırım tavsiyesi değildir
Forum da ne kadar az yorum ne kadar olumsuz yorum o kadar iyidir 3-5 katı olcak diyen goy goycuda yok daha ne olsun beklicez sessizce
Birde başka tesisin faaliyete geçirilmesi durumu var galiba. İnşallah olumlu algılanır. Asla Yatırım tavsiyesi değildir
Yeşil olmuşuz 😀👍 günler sonra
tahtayı gedik yapıyor ama burda ky kalmamış gedik 3,50 üstune atmadan ky gelzmez gedik uğraşma ytd. değildir
Yaptığınız işin ta
Bugünde yazayım. Sizin yapacağınız işin ta .....
yabancı ortak isi tamamen iptalmi oldu yani simdi
KARAR TARİHİ: 24/03/2018
KARAR SAYISI : 2018/011
Şirketimiz 24.03.2018 tarihli Yönetim kurulu Toplantısında; Bantaş Bandırma Ambalaj San. Tic. A.Ş. ‘nin Ülke sanayisine katkı ve büyüme hedefleri doğrultusunda ortak arayışı için yetkilendirmiş olduğu UP-Capital şirketinin yoğun çabalarına rağmen dünyada cereyan eden ekonomik dalgalanmalar neticesinde müspet bir sonuca ulaşılamaması nedeni ile 23.03.2018 tarihinde karşılıklı olarak anlaşmanın fesih edilmesi kararlaştırılmış ve aynı tarihte kamuoyu ile paylaşılmıştır.
Ancak şirketimizin büyüme ve ülke sanayisine katkı ilkesi doğrultusunda mevcut kapasitelerin artırım çalışmaları,
22.03.2017 tarihinde toplamda 14.486,96 m² alanda binaları ile birlikte alınan mevcut tesislerimize sınır bir başka tesisin katma değer oluşturması ve yeni istihdam alanları açması amacı ile faaliyete geçirilmesi,
Mevcut iş kolumuz metal ambalajda kapasite artırımı ve metal olmayan ambalaj ürünleri üretimi konusunda yatırımlar yapılması,
Mevcut teneke ambalaj ürünlerinde ürün çeşitliliğinin artırılması konusunda ar-ge yatırımlarının ticarileştirilmesi amacı ile şirketimizin mevcut öz kaynaklarının kullanılması, elde edilen ve edilebilecek öz kaynakların söz konusu muhtemel yatırımlar için kullanılabilir halde bulundurulması ayrıca yatırımlar ile ilgili yurt dışı ve yurt içi firmalardan teklif alınması, alınan teklifler ve görüşmelerin verdiği bilgiler çerçevesinde yönetim usullerine göre, Yönetim Kurulu'na bilgi vermek şartıyla sonuca erdirilmesi; bu konular ile ilgili resmi ve özel kurumlarda her türlü çalışma, müracaat ve işlemlere başlanılması ve Yönetim Kurulu'na bilgi verilmek şartıyla sonuçlandırılması için Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan ERDAN'a yetki verilmesine karar verilmiştir.
Seni icat edenin ta amk
2.50ler görülebilir sanki.En sağlam destek orada.ytd.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekleyeceğim
Bende sabır kalmadı
Bugünde aynı temennilerimi ilgililere iletiyorum. Sizin yaptığınız işin ta .......
Bugün de ilgililere aynı temennilerimi iletiyorum. Sizin topunuzu topluca. ....
Bugün bir değişiklik yapıyorum peşinen bir gun onceden ilgililere aynı temennilerimi iletiyorum. Sizin yapacağınız işin ta .... topunuzu topluca
Yedi sulallenizin ta .....
Yıllardır borsada islem yaparim cok o. Cocugu gordum ama boylesini gormedim. Onun bunun evlatlari
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
twitter.com/adnanerdan denen ...... Ya yazabilirsiniz
Iyi partiden milletvekili adayi olacakmis galiba bu adnan erdan denen ...... Twitterdan yazin meral akseneri etiketleyip
Evet bantas klasik akşam kalayina hazirmisin. ... Senide seni icat edenin de ta ..... Ulan orman çocukları elimde biraz hisse var onuda eninde sonunda çıktığı yere gomecem
Ozaman sittin sene iflah olmaz. Ytd
Galip ozturkten beter cikti seref yoksunu
Ulan seni satmamaya karar vermiştim 2 gündür kıpırdama vardı. Ama sana değil bugün borsaya lanet olsun dedim ne var ne yok zararına verdim