enpilasyon bayağı düşük gelmiş
bu abd borsaları neden fışkırtmıyorda, düşüyor ? :whistling:
Printable View
enpilasyon bayağı düşük gelmiş
bu abd borsaları neden fışkırtmıyorda, düşüyor ? :whistling:
hem abd borsalarıda 1-2 gün düzeltmesini yapsın
sonra topyekün fışkırtma,
şortçuları alalım karşımıza... yermisin yemezmisin, yermisin yemezmisin :drunk::kahkah:
dayuu bizim endeks ne yapar.....
tamamda dayu... ben uyurken geliyor bütün diplere :vk:
ben ekranı 9:30 da açarım.... geldimki 57100
ne yapayım sen söyle ? 56500 görmüş kağıdı 600 pips %1 yokardan mı alıyım ? :oleyo:
sen alırmısın ?
bence almazsın... bende almam... arkasından mal gibi seyrederim 58500 :kahkah:
neden BOĞALARI sevmediğimi, hep sövdüğümü bir örnekle açıklayayım
https://i.hizliresim.com/cd6sjr7.jpg
mavi kutulara bakmayın, onların dışındaki kırmızı ve yeşil oklarıma bakın şimdi
5 inde de... kırmızı çizginin altına geçince SAT gelmiş, düşmüş... kahverengiden veya ona yakın yerden tepki verip, sat verdiği kırmızı çizgiye ikili tepeye gitmiş (hemde 1-2 barda gidiyorki, kırmızı çok aşağı gelmesin ve longunun marjı çok olsun )
yani bu 5 oluşumu gördüğünüzde kahverengi yakınlarından long açsanız.. 200-250 pips alırsınız.. % 0,5 eder, hemde 10 takkada
şimdi mavi kutulara bakın (bir öncekinin tamamen tersi, öncekilerde sat geliyordu, bunda AL )
KIRMIZI üzerine geçip, kahverengiye kadar gitmişmi gitmiş
doğal olanı nedir ? kahverengiden düşüp, tekrar kırmızıya ikili dibe inmesidir, değilmi ? EVET
inmişmi ? HAYIR
yani kırmızıda longladın, kahverengide kapadın... dedin '' kırmızıya ikili dibe gider, şortlayım.. '' alırsın babayı :kahkah: :dvr:
zik verir o şorta para
longu kapadığın üçün aynı yerden açmayada elin gitmez, en soldaki mavi kutuda olduğu gibi, longsuz seyredersin yükselişi
işte bu yüzden sevmiyorum longçuları
piyasa al verdi ve tren döndü ise... ya seni pozdan indiriyorlar, yada şortlatıp stobunu patlatana dek bırakmıyorlar