Son hlgyo yu da dün tavanda verdim hayırlısı olsun hakkımızda, sabreden arkadaşlara da helal olsun
Lenovo TB-X605L cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Son hlgyo yu da dün tavanda verdim hayırlısı olsun hakkımızda, sabreden arkadaşlara da helal olsun
Lenovo TB-X605L cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tarihte hissemizi yazdik kimse yoktu bakiyorum misafirimiz artmis bayagiMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyetimiz 1.39 bu saatten sonra yanima yaklasmazMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin için de hayırlı olsun. An itibariyle İFM hariç defter değeri olan ~2.80'e göre (iskonto oranı açısından) diğer emsal şirketler ayarına gelmiş vaziyette. Bu açıdan mantıklı bir karar gibi durmakta. Ancak İFM'nin mevcut bilançoda halen arsa değeri üzerinden göründüğünü, tamamlandığında değerlemelerin de ona göre artacağını hesap etmek gerektiğinden orta vadeli olarak -en azından proje tamamlanana kadar- elde tutmaya devam edeceğim. Yaşanan jeostratejik gelişmelerde geçen yıldan bu yana bahsettiğimiz İstanbul'un finans merkezi olması konusunda olumsuz hiç bir şey yok. Aksine özellikle korona döneminde çok daha avantajlı konuma yükseldik diyebiliriz. VKGYO'da yaşanan tahsisli mevzusunu da bu kapsamda değerlendirmekteyim.
Ben girdigim hisseden yüzde yüz almadan cikmam ornek mi pekeri paketledim global az kaldi bu benim rajonum MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kriz zamaninda hissede para kazanamayan varsa bir an once biraksin borsayiMI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.