Ozaman whatsapp'dan dikkatli yazayım, yanlış bir hareket olur filan başıma iş almayalım :kahkah: :kahkah:
Bende eski & yeni forumda hiç ceza almadan yola devam ediyorum :bravo:
Printable View
Haklısın.. bazan kaptırıyorum kendimi..
Yoksa biliyorsunuz.. o üçgeni çok kullanıyorum.. Kendi yazımda bile kullanmışlığım vardır.. :he:
Bir de, o üçgenin yerini değiştirin yahu.... Kaç kere üçgene basacam diye yıldıza bastım.. :he:
Hele birine de yorum yazmıştım.. Allahtan sadece "Yazıya dikkat" gibi bir şey yazmıştım.. Adam da rep'i alınca o yazıdan.. ne gururlanmıştır.. :kahkah:
İşin şakası bunlar.. Ama...
Ben böyle birisi değildim.. İp ilk cezada koptu... O hikayeyi de biliyorsunuz... O cezayı almasam, şimdi hiç cezam olmazdı.. Emin olun olmazdı...
Benim telefonda otomatik düzeltme açık , bazen saçma sapan kelime düzeltmeleri yapıyor bundan sonra whatsapp'dan yazarken iki kere kontrol edeyim , durup dururken tatile gitmeyelim :kahkah:
Tanıdık olanlar daha çok yardımcı olmalı zaten , benim yönetici tanıdığım var diye rahat olmak yerine ona daha çok yardımcı olunmalı :bravo:
Ali beyde geri vites yok , yoksa özel mesajdan , ulasabilecegim heryerden yazıyorum aman uymayin etmeyin diye ama geri vites arizaliymis kendinde :kahkah:
Cezası da bitmiş gelse iki film paylaşsa de sohbet etsek, özledik :yes: