ortodokslar kkm yi yerden yere vuruyorlardı kur farkı ödenecek diye
Geçen sene mayıs ayında dolar 19.5 iken yıllık yüzde 40 net faizi güzel bulup bağlayanlar dolar da 27.3 başabaş noktası.Oysa dolar şu an 31.72 serbest piyasada ise 32 ve daha mayısa 2 ay var.Hadi orası kötü temmuz da 26 dan bağlayanlar için 36.4 tl. Temmuza 4 ay var ve dolar 32 .Temmuz kadar 4 tl daha yükselir mi ? Yoksa yükselmez mi?
BurganBank dijital kullananlar sakın DDKKM falan yapmayın. Sabahtan beri sinir harbi yaşıyorum. Müşteri temsilcileri dövize dönüş istediğimde uzaydan gelmiş muamelesi yapıyorlar. En son biri limitiniz yetmiyor dedi. Saati de geçti şikayet oluşturdum.
Ddkkm'den tekrar dövize geçmek istiyorsanız yapmak zorundalar limitiniz yetmiyor ne demek?Ddkkm yaparken hesabınızda ki döviz miktarı neyse kesinti olmadan eksiksiz güncel kur üzerinden dövize çevirmeleri lazım.Hocam bunun saatini kaçırmayın.Şube yakınsa dayanın kapısına şikayetle yetinmeyin sadece.
konuyla ilgili lütfen foruma da bilgi verirmisiniz merak ediyorum sonucu eğer mt ile ilgili bir sorun değilse bankalar ali cengiz oyunu yapıp ddkkm dönüşlerini dövize çevirmek istemiyorlarsa iş başka bir boyuta geçer.
Aynen öyle. Maalesef dijital şube olduğu için şubeye gidemedim. Bir gün önceden ne olur ne olmaz diye bilgi almıştım. Sözde mobil bankacılık döviz alış kısmında otomatik olarak seçenek görünecekti . Tabii ki böyle bir seçenek yoktu. Gelişmeleri yazarım
Pixel 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi