tekstil teşvik ...var esemde tekstil firması ...ama nerede bizde o patron vizyon ya da paraaaaa
Printable View
tekstil teşvik ...var esemde tekstil firması ...ama nerede bizde o patron vizyon ya da paraaaaa
Tekstil bilindiği üzere Türkiye'nin ana ihracat sektörlerinin en önemlilerinden biri, hem sağladığı istihdam, hemde döviz girdisi nedeniyle ülkemiz açısından vazgeçilmez değerde. Bu nedenle bu alanda çok sayıda şirket ve bu şirketlerin üretim yaptığı pek çok üretim tesisi var. Halka açık olmayıp borsada işlem görmeyen şirketlerin yanısıra Bist bünyesine kote olan tekstil şirketlerini bu yazımızda derlemeye çalıştık. 3 Milyar TL'ye yaklaşan değeri ile Mavi Giyim listemizin zirvesinde. Borsada yer alan diğer önemli tekstil firmaları ise piyasa değeri açısından bu şirketimizi takip ediyor.
Borsada işlem gören tekstil şirketleri ve borsa işlem kodları (Firmalar, Piyasa Değeri Büyükten Küçüğe Sıralanmıştır - Kasım 2017)
MAVI - Mavi Giyim,
SASA - Sasa Polyester,
KORDS - Kordsa Teknik Tekstil,
YATAS - Yataş
VAKKO - Vakko Tekstil,
BOSSA - Bossa,
SONME - Sönmez Filament, SNPAM - Sönmez Pamuklu,
ATEKS - Akın Tekstil,
SANKO - Sanko Pazarlama,
MNDRS - Menderes Tekstil,
ARSAN - Arsan Tekstil,
YUNSA - Yünsa,
HATEK - Hatay Tekstil,
DAGI - Dagi Giyim,
SKTAS - Söktaş,
KRTEK - Karsu Tekstil,
BLCYT - Bilici Yatırım,
ROYAL - Royal Halı,
DESA - Desa Deri
LUKSK - Lüks Kadife,
DERIM - Derimod,
BRKO - Birko Mensucat,
BISAS - Bisaş Tekstil,
BRMEN - Birlik Mensucat,
RODRG - Rodrigo Tekstil,
DIRIT - Diriteks Diriliş Tekstil,
DMISH - Mish Dekorasyon,
ESEMS - Esem Spor Giyim.
Bizimki üretim yapıp yapmadığı bile belli değil. Ne yaptığını bilen yok. Allah'ınızı severseniz söyleyin buna teşvik verilir mi?
Ek 17403 :vk::vk::vk:
Bence 50'den aşağı indirecek de mal kaptırmaktan da korkuyor. İstiyorki fiyat insin ama kendisinden mal çıkmasın. Sanki biryerlerden çekiniyor. Ortamı yokluyor gibi. Bak indiriyorum satın demeye çalışıyor gibi.
:vk::bravo::vk::bravo::vk:
kararsızlık:esn:+karamsarlık:box:-->>sürprizler:party:
Noluyoruz yine
https://resmim.net/f/oT34LX.png
Dar alanda kısa paslaşmalar ile oyun kurmaya çalışıyor bizimki..