Bilgi toplumu olmadan, eğitim üretim olmadan her şey beyhude, bununları kaç kere daha deneyeceğiz??:vk:
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç beklemektir!
A.Einstein
Printable View
Bilgi toplumu olmadan, eğitim üretim olmadan her şey beyhude, bununları kaç kere daha deneyeceğiz??:vk:
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç beklemektir!
A.Einstein
Enflasyon patladı ve merkez faiz arttırımı yapmak zorunda.
Yapmazsa hadi yine iyisiniz.:yes:
Ben 150 baz puan geç likiditede bekliyorum artık.
Bazı işadamlarımızın varlıklarını yurt dışına kaçırma gayretlerini duyuyorum
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin 6.olağan Muş il kongresine katıldı.
http://odatv.com/bazi-isadamlarimizi...312171200.html
Reis ABD'deki davada kendisine destek vermeyen işadamlarına kızıyor. Onun için gözdağı veriyor.
Küreselde dolar geberik diyen arkadaş haklı. İkili tepe de yapdı. Trump hazretleri de gidici gibi.
twitterdan
1960 da alyanslarımızı aldılar
şimdi, dişlerimizi sökecekler
Bir mal üretirken-imal ederken en büyük katkı işçilikten gelir.
Bir ay sonra muhtemelen işverene toplamda % 22-25 oranında ekstra yük getirecekler.
(devlet katkısı olan 100 tl'yi artık işveren ödeyecek)
Maliyet artışı haliyle mamule de yansıyacak...
Faiz artarsa (300-400 puan ) döviz kısa vadeli düşer...
Enflasyon var haliyle döviz buna uyduracaktır...
Türkiye maalesef kendisne verilen FIRSATI Beton hülyası nedeniyle TEPTİ...
Sadece bir tek tutnacak dalımız var
anormal vergi artışları yoluyla
kamunun maliyesini sözde sağlam gösterim çabası içerisinde olmak
Oldukça saçma bir öneri gerçekten. Yunanistan euro kullanıyor da noluyor? Krizden koşturarak mı çıktı yoksa yıllardır çukurun dibinde mi?
Euro kullanmak demek aslında "Euroya endeksli drahma kullanmak" demek. Ha euro, ha altın, ha Hollanda ineği; dışardan bir şeye endeksleyerek merkez bankasının en temel işlevlerini kapatıyorsunuz. Ülkeleri devalüasyon ayağa kaldırır (çünkü krizi getiren şey, gereğinden fazla yükselmiş para birimidir en başta). Parayı bir şeye endekslemek bu köklü çözümü yok eder. Paranın güçsüzlüğü "neden" değil "sonuç"tur. Ana nedenlerle oynamadan sonucun orasını burasını kurcalamak hiçbir işe yaramaz...bir başka deyişle.
Para birimi olarak altın kullanmak da aynı sonucu doğurur.