Adamlar sizin iş olur ama derlemeyi adam gibi yapın diyor.çakallık yapmayın diyor.olumsuz bişey bence yok.spek bunu olumsuza yorarmı yorar haberi kullanmak isteyecek.ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adamlar sizin iş olur ama derlemeyi adam gibi yapın diyor.çakallık yapmayın diyor.olumsuz bişey bence yok.spek bunu olumsuza yorarmı yorar haberi kullanmak isteyecek.ytd
Spek kullanır mi kullanır, peki burada bu kadar bilinçli yatırımcı varken sonuç alır mi? Kendisi zararlı çıkmasın da:) 3 altında bu kağıdın her zaman alıcısı olur, altı ayliklar da bu kadar yakinken, önümüze yeni bir transit yol konmusken ... Ytd.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
San
Sanmıyorum onlarda bu derlemenin düzgün yapılmadıgını biliyordu ama ne kopartırsam kar hesabı oranı az bişey yukarı taşıyarak tekrar sundu oranın hatalı oldugu bariz belliki spk anında olmaz dedi 3 altı spek için tehlikeli evet katılıyorum ama adam her türlü korkuyu salmaya çalışacak mal toplaya bilmek için. Gün içindeki aliş satış arasındaki farkA baktığında ucurum var.tek beni rahatlatan zamanın daralması yasak kaktığında bu hareketleri yapamayacak olması .birde spk nın birleşmeyi tamamen reddetmemesi kaldıkı spk bunlara yeni bir şartta koşmuyor sadece adam gibi yapın derlemenizi diyor.kusura bakmayın yazı biraz uzun oldu .ytd
spk bu yaptı işlem hiç iç acıcı olmadı artık erciyesinde belki bu karar aşamasını düşünmeye başlamıdır belki spk madem bu kadar birlşemelri adil düşünmesı bımız şirkete yoksA BAŞKA ŞİRKETLERE uyguluyormu acaba yok ana pazar yok b pazar elimzde 30 000 lıralık özabl bu spknın midem bulandı site bulun artık erciyesı macere aramaz
nede güzel başlamıştı halbuki hafta sonumuz:((
bugün arayan soran oldumu şirketleri.veya nasıl ararız.