Aylık grafik bakın hep aynısını yapmış maalesef bizim borsa yatırım borsası değil yada bı tür kağıtlar değil bir lirayı buldummu satarım tren gibi dönüp dolaşıp tekrar gelir hamdolsun hiç yanıltmadı
Printable View
Aylık grafik bakın hep aynısını yapmış maalesef bizim borsa yatırım borsası değil yada bı tür kağıtlar değil bir lirayı buldummu satarım tren gibi dönüp dolaşıp tekrar gelir hamdolsun hiç yanıltmadı
Kardeş ben bu dökme hikayesini tam anlayamıyorum. Birincisi eğer bir kişi gerçekten yatirim icin aldi ise uzun vade bekler en az 1 yıl. İkincisi ise 1 liralardan almiş kişiler de yuzde 25 zarar oldugu icin yine beklemek zorundalar. Zararina zor satarlar. Bu durumda geriye al satçılar kaliyor ama zaten al satçılar da anlık dökülüyorlar. Eee eğer hisse gerçekten uçacaksa başka bunu bilen büyükler olur MAY onlara kaptirir o zaman hisselerini bu şekilde fiyat aşağı giderse. Ancak bir ihtimal var ki MAY satilan hisseyi topluyorsa işte o zaman bu dedigin ihtimal belki olabilir. Yani satilan hisseleri kim aliyor. Benim gordugum kendisi aliyor ve kendisi satiyor. Peki bu durumda kim nasıl dökülüyor veya dokulecek ben cidden anlamiyorum.
Kardesim bu soyledigin yurt disindaki yatirimcilar icin gecerli bizde uzun vaade yatirimci kac kisi var?? Bi asagi bi yukari yapan hissede en azindan?? Yani tektu ve benzeri kagida fazla sayida uzun yatirimci girmez bence.. Kaldi ki haberlerle bile duzgun yukselmedi tarzin da bi uyaniklik yapabilirler hersey olabilir.. Bu saatten sonra ben satmam ALLAH saglik versin ve o paraya muhtac etmesin bunlardan kisa zamanda fazlasini alicam insALLAH.. Y. T. D aman benden etkilenmeyin dostalrim.. Ben mipazda iyi kazik yedim bunda yedirtmem ALLAHin izniyle saygilar...
Toplu kağıtlarda hepsi kendilerinde olduğu için beyaz gibi alır başını gider ama siz alın hemen durur siz satana kadar bekler sonra yine yukarı işleri bittimi satarak gelirler amaç zaten sana bana vermektir tektı da ilk zamanlarda buişi yaptı artık belli marjda hareket etme zamanı geldi o yüzden prensipli olursanız bu kağıttan para kazanırsınız
O zaman kardeş, alanlar zararina satiyorlar diyorsunuz. MAY Birden de yukari verebilir ani bir baskinla. O zaman çok hizli hareket etmesi lazim. Avod da herşey iki ay icin de oldu grafigine bakarsaniz avodun Eylulde ani bir dusme sonra yavasca 0.65 e gelme ve Kasimda ani cikis yapti. Tabi su otel gercekten satilsa bun da da ayni hareketlerin olmasi kaçinilmaz ama yalan haber di bu otelin satilmasi sanki :( . Gerçekten cok can sıkıcı
Ya kardesim hepimiz icin can sikici bi durum ama Bu iste sabretmek gerek... 1 tlden satsak kagit 2ye giderdi satmazsak duser 0.75e nasil yatirimci olacaz ki?? Bazen spk ya sitem ederler yatirimci yi kollamiyo diye, Ya arkadas bizi ipleyenmi var buyukler kazanir bizde iste parazit gibi (kendimden bahsediyorum) arada kazanirsak iyidir.... Cok canim sikkin=(