Originally Posted by
alicemal
ata yatırımın entel şaban'i hakkaten çok boş konuşuyor.
24 nisan da abd başkanı "ermeni soykırımı derse mahfoluruz" filan diyor.
Bu konuyu abd, Türk halkına şantaj olarak 10 yıllardır kullanıp duruyor. Her seferindede ödün koparmaya çalışıyor. 150 yıl önce Tüm kuzey amerika yerlilerini katletmeye çalışmış olan ülke, bize soykırımcı derse mahfolurmuşuz. 150 yıl önce abd li toprak ağaları, kızılderili kafa derisi başına 1 dolar veriyorlardı. Katiller tüfeklerini alıp Kızılderili avına çıkıyordu. Son 100 yıldır yaptıklarınıda yazmıyorum henüz.
siyonist kanallar bu olayı sürekli kabartıyorlar, bize psikolojik baskı kuruyorlar. Medya büyütmese kimsenin umrunda olmayacak. Medya büyüttüğü için olay büyükmüş gibi görünüyor. soykırım derse ver mahkemeye, yüzdeyüz kazanırsın. Yüzlerce lehimize belge var, hem TR de hem ermenistanda hemde rusya'da. Bu kadar kolay bir iş. Siyasi partilerimiz abd üretimi olduğu için, özellikle bu işi harlı bırakıyorlar, söndürmüyorlar. abd zaten gizli açık bize saldırıp duruyor. soykırım dese ne olur.
siyonist kanallar abd ye çalışıyor. Ülkemizdeki tüm gizli açık siyonist şirketler bu yahudi kanallarına reklam veriyor bu sebeple batmıyorlar. Bizdeki tüm büyük şirketlerde yahudi kontrolunde bu sebeple siyonist kanalların reklamları eksik olmuyor.
Bir kaç yıl önce dmax ve sony kanalları aynı anda açıldı.
İki kanalda AB grubuna hitab ediyor. sony kanalın dizileri daha pahalı ve daha çok izlenen diziler.
sony kanal malum sony firmasının, sahiplerinin yahudilerle bağını bir dönem aradım bulamadım. Sanırım yahudi değiller.
dmax ise ibrani kökenlilerin elinde, siyonist yahudiler.
Ben 2 kanalıda sürekli izledim.
1 yıl geçti dmax biraz biraz reklam almaya başladı. sony de hiç reklam yok SIFIR.
3 yıl kadar geçti dmax acaip reklam alıyor, sony de hala reklam SIFIR. Bir kaç tane devletin mecburi reklamını gördüm hepsi o.
sony kapandı, dmax hala çalışıyor. Kaliteli kanal TR şirketlerinden reklam alamadı, daha az kaliteli yahudi kanalı ise tüm reklam veren TR şirketlerinden reklam aldı.
Bizde olay bu kadar bariz, net. Görene tabiki.