Reis %500e kütük degısmez ıskur %8000 memleket hıssesı kutpo %1500 erbos biraz daha cabalaması gerekir Kayseri yerine İzmir veya mugla ya yerleselim erken emekli olalım
Ytd
Printable View
Eblek dostum Gırgırı severim biliyorsun zor zamanların yarattığı travmaları defeder.
Ama an gelir ciddiyet gırgır dinlemez keser atar babasını tanımaz astığı astık kestiği kestik takılır. Artık erbos da gırgırı bir kenara bırakıp ciddileşmek evladır. Erbos 20 li rakamlardan 100 e dayandı ama İnan çok kimsenin dikkatini çekmedi çünkü piyasa da kaliteliden çok ne üdüğü belirsizler ve yılların sürüncemeli beklentisi bollar çok yüksek pirim yaptı. Şu sıralar piyasa pazarcıların pandemiyi bahane edip meyvalarda ki seçmeceyi kaldırıp çürükleri kakalaması modunda olduğundan. Bir çok hisse cazipmiş gibi alındıktan bir kaç seans sonra daha aşağılara iniyor. Bunu bilen piyasa kurtları puslu havada nasiplenen nasiplendiren kınalı kuzu Erbos u garip gurabanın elinden almadan maraşalın madalyalarının benzerlerini takmazlar bu nedenle 100 ü geçmeyi önemsiyoruz du bağalım nolcek dediğimiz noktaya geldik eskiden beri 00 durumları hep gıcıktır hakikaten du bağalım nolcek ytd
Spek degımız gıbı aynı 100 onemlı psikolojik direnc hısse nın mujdeyı fiyatlama si ve sonrasında satısın gelmesi de normal karşılamak gerekir trade edenleri cuma uyardık. Tavana giderken satmadıgınız malı tabana giderken elinizden alırlar .
Ytd.
kitleyip tavan gitseydi ne olacaktı???
yanlış yönlendirmiş olmayacaktın demi, nasıl olsa tavsiye değildir demişsindir demi...
öyle bir zamandayız ki, ben dediydim di yok dediydi di......bunlar hikaye ekrana bakıp haa düştü haa çıktı ile uğraşmayın arkadaşlar...
ytd.
Eblek, Kurtlar orada işini yaparken sırtlanlarda burada işini yapar bu sebeple 00 durumunu gözlemliyorsan enseyi karartma dik dur ytd
Ben cuma tavana gıdecegını 94 altında da yazdım sabahtan mujde sonrası satıs gelecegini de sen burda neyını begenmedın bırde trade edenler diye belirttim uzun vade sıkıntı yok diye de yazdım
20 lerden itibaren yorumları oku bız hancıyız her yukselen e atlarsan suclayacak birini arama bosuna biz malımızı ve spek efendiyi iyi biliriz bizi yanıltmadı hic bir zaman
Ytd.
Ytd.
Ytd.
gün.. dont push panic..
https://i.resm.im/SLZUBQe.JPG
hadi her şey olumsuz gitti, haftalık stop da 81 küsurdan 84,70 çıkmış durumda şu an..:)