Kor ona kafasi [emoji16]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
sayın sazeli beklentinin adı felaket tellalliği olmasa gerek. beklenti adı üstünde(bir finansal sabotaj=felaket yaşadığımız aşikar).
belki 2-3 ay kıramasa da 82 kırıldığında 72 dayanır 72 kırıldığında 68 altı olmaz sonunda 60 kırıldığında 50 küsürler devreye girdiğinde artık yıllarca toparlanamaz dendiğinde uzun vadeli alım zamanı gelmiş demektir diye not düşelim...
Dow 21 i kırmadıkça
Yön yukarı
Haftalardır sürekli para çıkıyor em lerden...sabahın köründe, birkaç haftadır ortada görünmeyen credit ve merill in alımda olması, Asya em lerdeki pozitif ayrışma, acaba em lere ufaktan para girmeye başladı mı dedirtiyor bana.
Not: hisse portföyüm hedge li, ayrıca kısa vade trade pozisyonum short...bunu yazıyorum ki, pozisyonum yönünde yazıyorum gibi düşünülmesin...zaten yabancı girişi var diye borsa düşmez diye bir kural yok...sadece dow un bu düşüşünde bizim neden daha az düştüğümüzü izah etmeye çalışıyorum.
ne demek rica ederim
detaylar aslında önemli ben bunlara dikkat çekmeleri açısından paylaşımlarda bulunuyorum yönlendirme etkileme vs. gibi bir niyetim asla yok eleştirenlerde kırıcı olmamaktan sonra canları sağolsun
ayrıca borsayı bile önermem aslında lakin bir umut misali tekrardan düşüşler bir fırsat mantığı ile girdik. hayırlısı ile.
bu arada sabahtan beri olumlu yapıcı tavır ve paylaşımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.
itibar veremiyorum ( daha önceden verilmiş :) )
saygılar
çüş yani dolar 6,6450...