Printable View
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Önce bir uyarı veya kınama cezası vereydik oynak beyim? Dun defalarca uyardik Anlamadi odabasi! Kafa kesmeyi de bileceksin
Alıntı: Originally Posted by Batman buradayız ustadım şemsiyemizi aldık geldik. :oleyo: Semsiyemizi kilifina sokalim ustadim Yarin lazim olacak sanki Bakin tekrar ediyorum Tam yerlestirmeden semsiyenin dugmesine basmiyoruz Cok acir
Alıntı: Originally Posted by Webster Semsiyemizi kilifina sokalim ustadim Yarin lazim olacak sanki Bakin tekrar ediyorum Tam yerlestirmeden semsiyenin dugmesine basmiyoruz Cok acir üstad bizimki plaj şemsiyesiymiş gariban işi düğme yok :plc:
kadife + açtı eksiye dönüyor :)
Alıntı: Originally Posted by Batman buradayız ustadım şemsiyemizi aldık geldik. :oleyo: Yarın şemsiyenin cinsi belli olacak üstadım. İzleyip görelim :)
Alıntı: Originally Posted by Batman üstad bizimki plaj şemsiyesiymiş gariban işi düğme yok :plc: Ama o tam girmezki ustadim Kucuk orta birsey bulun bence
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu kadife + açtı eksiye dönüyor :) Ustadim ben simdi yorum yazmayayim Kahve almaya gidiyorum Simdi yazarsam Forumdan enaz bir ay uzaklastirma cezasi alirim Cunku kadifenin anasini.... Gittim
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Yarın şemsiyenin cinsi belli olacak üstadım. İzleyip görelim :) Ben yarini bekleyemedim Kadife semdiye buldum Bastim dugmesine ....