2. gunde ve 4. denemede basarabildi :drunk:
ilk hedef 29 ustu :cheers::cheers::cheers:
Printable View
Pandora yerine benim 1 yasindaki kedimi CEO koltuguna oturtsak bu sirket daha cok alir , en azindan geri gitmez . Yas mama kuru mama idare ayda 1000 tl yakar . Bizim ihtiyar heyeti ve ise yaramaz surusu ayda 10 milyona patliyor bir de ustune zarar ediyoruz oradan buradan . Hisse yukseldi biraz diye susacak degilim . 30 luk solo tuvalet kagidi fiyati olana kadar yedi sulalenize sovmeye devam edecegim iblis surusu . Bilanco iyi falan diye beklentiye girmeyin ne sis yansin ne kebap bilancosuna hazirlanin. Bu sirket beklentinin uzerinde kar acilladigini ben gormedim , omrum da yetmez heralde . Bilanco vs ile olmaz bizim is , milyar dolarlik buyuk isler veya Toros Kap lazim , mersin arazi satisi lazim , 3. Sektor haberi lazim.
Hektas 2. Kez tur bindirip bizi 2 ye katlamaya Dogru gidiyor . Kicikirik tarim ilaccisi firma 3 tane Tekfen alip ustune 150 milyon dolar da bahsis birakiyor . Dua edin rezil bir bilanco gelmesin , Thy ve TAV bizi 3 e katlamis olacak o durumda . Sasa Hektas falan hadi uc ornekler , Traktorcu tumosan bile bizle ayniydi 60 tl oldu . Aghol , Asuzu bunlar bizim emsalimiz onlar da katladikca katladi . Tek iyi oldugumuz sirket var o da Ulker , Onun disinda her sey son 3 senede Tekfeni getiri olarak 4-5 e katladi . Hala cikmis Pandir ve ekibi dergilerde sov yapiyor . Gidin bu sovu yabanci yatirimciya anlatin de hisseniz degerlensin ortaklarinizin yuzu gulsun , ama yapar misin tabiki hayir . Sizler onursuz haysiyetsiz insanlarsiniz
Tekfenin bilanço açıklayacağı gece çin tayvana girer mi acaba önceki bilanço gecesi ukrayna savaşı çıkmıştı malum
% 100 katılırım
Pandorra bitmiştir benim için
Kurumsal şirketlerde caka satmaya alışık ve böyle bir gerçekten çalışması gereken ortama gelince motor yatak sardı
Capital dergisine Toros satışından bahsetmemiş bile. Anlamadım böyle bir strateji var mı yokmu?
Bilançoya gelince:
İnşaatta yazdıkları zararların bir kısmını tam denetim dönemine kadar silip, pembe gösterirler
Toros yine iyi bir şeyler yapar
Pandorra tam denetim olacak olan 2022 sonuna kadar etrafta gezerek tutarlılık arzetmeyen söylemlerle boşluk doldurur
2023 genel kurulunda pandorrayı sepetlerler
Kağıt da bir iner bir çıkar ve bizim gibi bir grup küçük yatırımcıyı çulsuz bırakmaya devam eder
Kansızlık hareketine devam ediyor. Etsin bakalım. Ben almaya, aldıkça da zarar yazmaya devam ediyorum. Mesele şu ki hepimiz bu fiyatlardan toplayıp üstüne yatarsak, isteyene kedimizin gübresini alırsın dersek onlara da dert olur. 3 basamaklı rakamlar gelmeden satıcı değil, alıcıyım. Ben batarsam onlar da batıyor. Hatta benim aldığım mallar onlara batıyor. Paldırmış küldürmüş anlamam ben. 3 yıl geçti 7 yıl daha buradayım ben.
YTD
Geri Alım yapsalardı, hatta açıklasalardı bu kağıdın şu anki değerini tahmin bile edemiyorum. Ayrıca bu şereflerin şimdiye kadar;
1. Yatırımcıyı kasten zarar ettirmekten
2. Bilançoları önceden sızdırmaktan,
3. Şirket mal varlıklarına konmaktan
dava üstüne dava yemesi lazım.
YTD
Beyler bu karaktersiz surusune maillerinizi atin , yuzlerine vurun , kalabalik oldugumuzu bilsinler . Her yerde karalayin . Bu insanlar paranizi caldi , calmaya devam ediyor ve edecekler . Oyle sus pus oturursaniz daha cok bilanco kurnazliklari ile elinizdekileri alacaklar .yuzlerine vurun