-
ne dedisek o.tüm dünyada savunma hisseleri hemde dolar bazında % 5 üzeri kazandırmaya devam ediyor.borsaya aselsana bakıyoruz her zamanki aselsan da ralli peşinde aşşşaaaa doru .trajedi gibi .fena çöküşlemelerde .aselsanın acil bir koç holding gibi kurumsal alameti farikası olan bir güce devredilmesi büyümesi açısından mükemmel olacaktır.b usayede k.y larda mükemmel yatıırmlarının karşılığını alacaklardır.şimdi gelen vuruyo giden vuruyo kafaya easelsann .darmadaaan oldu garibim .iyi olsun diyelim de zor değil imkansız bu yönetimsel .
-
propolis bu Pd den mi devredelim? PD kaçtan devredelim sen bilirsin ederi ne bunun. 23 te çöp diyordun Şimdi koça devrediyorsun. Sen bu analizleri yaparken ne yiyip ne içiyorsun acaba.....
Senin tüm para TARKM dedir kesin. :)
-
45'leri görebilecek mi bugün bakalım, sabahtan beri defans yapıyor, forvet transferi lazım.:)
-
Malı alıp alıp 10-15 kuruma dagıtıyor arada seni beni de öpermiyim hesabında :)
15-20 sene önce Başka meslek mi bulamadın diye bir araba dolusu laf edenler şimdi hisse soruyor. Allah'ın sopası yok işte. E dedim hani kumardı bu iş? Bir kaç tanesi bir de sat dedim Coinde 50-60 bin USD de tokatlandı.
O yüzden bak tahtacı abi devir eskisi gibi değil. Daha ne kadar akıntıya karşı kürek çekebilirsin bilmem. Ben de zaman bol.
Kredi kullanmam borç kullanmam yok viop kaldıraç falan da yapmam ihtiyaç olan para ile borsanın yakınından geçmem.
Afedeersin bu piyasadaki herkesi de keriz sanma yani.
Bir de devletimin kurumlarına acıyorum. Örnek beni bir yere getirmiş olsalar olan biteni biliyorum devletsin ama müdahale edecek yetkin yok bu çok acı.
-
Öpmeye doyamadı mı hala, valla bu saatten sonra daha da öpeyim derse öperler tahtacıyı.:kahkah:
-
Bu saatten sonra aynen bende onu öpmenin derdindeyim. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış o hesap. Bu işlerde 40 gün kış olur 1 gün av olur. Maşallah bunun kışı hiç bitmiyor. :) Bu nasıl açgözlülükse.
Bir de Propolisimiz var. Malın % 80 nini vermişti geçen tamamen seni beni düşündüğü için burada. O kadar iyi niyetli.
-
ASELSAN yabancı oranı 10 Ekim 2023 % 25,38. 9 Ekim 2023 % 25,66.
Fark % -0,28. (Kaynak İş Yatırım).
-
Neredesin propolis patlat bir yazı bekliyoruz....