8,15’in altı yok gibi gözüküyor bende.
Tabi belli olmaz.
Printable View
özelden soranlar için yazıyorum. Satmadım uzun vadeli portfoyümün baş köşesinde artarak durmaya devam ediyor... Yeni başlayan ve satışta olan projeleri ile orta vadede güzel getiriler elde edileceğine inancım tam, özaksa koy sepete formasyonu aynen devam etmekte :cool:
8 in altınıda gösterdiler,yıl başında 10.40 dı, enflasyon karşısında zararımız neredeyse enflasyon dahil%80-90.tuvalet kağıdı kadar değeri yokmuş..
Eli yüzü düzgün gyo'lar içinde benim listede en ucuzları ozkgy ve ozgyo. Şu an pd/dd olarak ozkgy daha ucuz, ama yıl sonundaki yeniden değerlemeler sonrası ozgyo muhtelemen daha ucuz olacak (çünkü ozgyo yılda sadece bir defa yeniden değerleme yapıyor).
Hisselerin hikayeleri bambaşka tabii, hisse kodları dışında pek bir benzerlikleri yok, salt ucuzluk dışında bunu da dikkate almak gerek.
Ben her ikisine de bir miktar yatırım yaptım.
YTD
Çok ucuz olduğunu düşünerek 9 civarlarından yatırım yaptım.
Ucuzluğuna inat son bir kaç günde düşüşü iyice abarttı:(
8.35'in altına düşünce teknik görünümü de iyice bozdu, çok bariz bir OBO çizdi.
Bunu tahtacının dağıttığı malları toplayamaması ve kısa vadecileri bezdirmek için tahtayı baskılaması olarak yorumluyorum.
Bakalım kısa vadecilerin sinir uçlarını daha ne kadar zorlayacak?
YTD
Sn.linux Kemer tatil köyünün sezona yetiştirilmesi konusunda gelişme var mı?..Şirketin parası ve ekibi var,zaman hala yeterli,büyük turizm inşaatlarına başlamadan önce önemli miktarda gelir getirmesi beklenen çabuk tamamlanabilecek bu projeyi öncelikle devreye almalı..