kör cehalet valla.bende anlamıyom
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kör cehalet valla.bende anlamıyom
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seddulbahir kağıtta mısın sattın mi anlamadım. Hiç yorum yapmaz oldun..
Allahın belası kağıt. Endeks düşüyor en önde düşüyor endeks yükseliyor hic yukselmiyor. Ben böyle şansın icine tukureyim.kac defadır aldaniyorum tamam artik toparlanacak diyorum her seferinde elimde patlıyor...
Seddulbahir hocam içimizde en eskilerden tecrubelilerden olan sensin... Bildiğin göz altından çıkan hisseler oldumu ? İstatistiğini bir incelersek belki fikir verir bize... Bu kâğıt cikarmi cikmazmi komple kapanana kadar boyle surundururmu bizleri
Transtürk ve Makina Takım var bildiğim Murat hocam.Transtürk daha sonra tekrar göz altına alındı.O zamanki haberi sizinle paylaşayım:
http://m.borsagundem.com/haber/makin...coskusu/114086
Her iki şirketin göz altından çıkmasında,Faruk Süren'in etkisi büyük olmuştu.Makina Takım da büyük badireler atlattı.Göz altı pazarından,2.ulusal pazara alınmışlardı.
2017 dönem kârı çıkarabilirler mi bilmiyorum;zor ama imkansız değil.Meslek mensubusunuz,bilirsiniz.Kâr çıkarmak isteyen firma,bir takım giderlerini yansıtmayabilir.Kimse de,sen niye gider yazmadın demez.Neticede devlete ödenecek bir vergi doğar,hazinenin aleyhine olmaz yani.Fazla bir tutara gerek yok.Yalandan da olsa 2017 sonunda 15-20 bin TL yıllık kâr çıkarmak,kimseye dokunmaz.Bunun 3-4 bin TL kurumlar vergisi olur,geçmiş yıl zararı da olduğu için;ödenecek vergi çıkmaz.
Patronun bir sözüne bakar.2017'de kâr görmek istiyorum desin yeter ki.Mali işler,bunun ayarlamasını yapar.2017'de çıkarılacak 15 bin TL kâr bile,kotasyon şartının yerine getirilmesini sağlar.
Geliri yazmamak suç ama gideri yazmamak suç değil.Amortisman ayırmazsın,stokları düşük değerlersin,KKEG'ye atar sonra ticari kâr/zarara eklersin,olur biter.Patron,patron,patron...
Kesinlikle katılıyorum hocam... 2 yıl doldu ... 2 dönemdir de brüt kar yazdılar... Yılsonu bilancosunu göstermelik te olsa kar ile baglayabilirler bu imkan var ve kimse hesap sormaz cezai bir durum olmaz... Niyetleri iyi ise bunu göreceğiz en azından.... Ellerinde satamadiklari hisse var finans taki 2 mil 057 binlik çakılı hic hareket etmeyen hissede bunların.. Bilmediğimiz şahıslar üzerinden de toplamış olduklarını düşünüyorum... Hissenin bu fiyatta kalması gözaltında kalması hiç kimsenin isine yaramaz... Kafalarinda ne var planları ne bilemiyorum... Ama bir gelişme olsa paylaşmaya can atar durumdalar gibi... Siz yayla avro konusunu yazinca mail attım 5 dk içinde döndüler onun dışındaki sorularima cevap alamiyorum gecistiriyorlar... Arsa isini attılar ortaya hic ses soluk yok.. Bilemiyorum ama iyi yada kotu sonuç her hangisiyse sonuna oldukça yaklastik galiba...
Yil sonuna azda olsa brut kar ... Faaliyet kari iki dönemdir olduğu gibi ve de ilişkili alacak bakiyesini nemalandirarak gerektiği kadar ticari bilanço kârını çok basit çıkarabilirler... İlişkili alacagida biraz somutlastirip proje vs konularında somut adim atarlarsa ki yapabilecek imkânları var tadindan yenmez... Hisse fiyatı dleski seviyelerine gelince de stokladiklari hisseleri satsalar firmayı toparlamak icin sermaye edinebilirler... Bundan başka yol yok... Bunu mutlaka deneyeceklerdir diye düşünüyorum... Bir nevi ikincil halka arz...
Valla arkadaşlar sizin kafa yorduğunuz kadar yonetim çalışsaydi bu durumdan kurtulurduk demek ki iki senedir fiyat açisindan olumlu bir gelişme olurdu demeki bunlar sakizi boka düşürmüşler
Zaten 5__6 sene önceki halka arzlarda niyet baştan bozukmuş ky düdükleme umarim bu bataklıktan cıkarız
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.