Kalan sağlar bizimdir arkadaşlar. Sıkıntı yok ve gidenlere yolunuz açık olsun.
Printable View
Kalan sağlar bizimdir arkadaşlar. Sıkıntı yok ve gidenlere yolunuz açık olsun.
dostum biz de her daim bunu başaramıyoruz...ama sonuç olarak kaliteli hisselerde bulunmak eninde sonunda kazandırır...cuma kapanışta çıktığımı söylemiş olmam hissenin panik yapmamasını sağladı..sabah iyi de çıktı aslında ama nedense öğleden sonra gevşedi...şu an için silver fena durmuyor dostlar...bence de sıkıntı yoktur...
Sıkıntı olmadığında zerre kadar sıkıntı yok onun bilincindeyim , mesele şudur , sn. keko yeri geldiğinde hızlı karar verebildiği için şuan yataş performansını yakalamış durumda , bizde bunu yapabilirsek elimizdeki hisse sayısını artırabiliriz....
E bizimkisi birazda züğürt tesellisidir itiraf etmek gerek....
Bugünkü hareket hiç hoş olmadı. 2.71 kapattığı 1.seans şimdi 2.60. Sabah zaten burada idi. 2.5 yolu açıldı kanaatimce. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok dostum o kadar da hızlı değilim...mesela elimdeki banvit 22,24 leri görmesine rağmen satmadım...şu anda 21,40 ta....satsaydım %4 civarında daha karlı olurdum...yine benzer bir hatayı da durdoda yaptım 4,14 ten aldım şu anda 4,05 te...zaten hatasız olsak şu anda çok farklı yerlerde olurduk..hata bizlere mahsustur dostum...tecrübe kazana kazana bu hatalarımız azalacaktır...umarım en kısa sürede silverline de göze hoş gelen hareketler ile çıkış yapar..:)
Al al daha tutamıyorum:) salıverin küçük enişteyi:)
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok dostum bizim işlemlerimizle hissede panik felan olmaz, oyuncular oyununu oynar sabreden parasını kazanır , startı ne zaman vereceklerini bilmiyoruz , temeli ve geleceği umut veren hisseleri önceden keşfedip by sabrıyla sabretmek kazandırır nasipte varsa , nasipte yoksa benim gibi hisseyi keşfeder alırsın sabretmeyip satarsın .
aselsan alış 9.5 satış 10.83
klgyo alış 1.62 satış 1.46
karel alış 2.51 satış 2.16
glyho alş 2.70 satış 2.64
bantaş bölünmeden önce alış 2.1 satış 2.ö1 performans süper bende