Acemi yatırımcı usta tespitleri yapmışsın katılıyorum
Mahkemenin ertelenmesi için uygun ortam ve neden varken bankanın erteleme talep etmemesi bir an önce sonuçlanması açısından umut verici.
Printable View
Acemi yatırımcı usta tespitleri yapmışsın katılıyorum
Mahkemenin ertelenmesi için uygun ortam ve neden varken bankanın erteleme talep etmemesi bir an önce sonuçlanması açısından umut verici.
Sayın Browjn
bende 2002 yılında Sayın komutanım Kara Kuvvetleri Komutanı iken 1 yıl yanında yakinen görev yaptım. Söylediğiniz gibi son derece dürüst saygıdeğer ve ülkesini çok seven bir insandı. Allah gani gani rahmet eylesin , mekanı cennet olsun inşaAllah
Saygılarımla
Amin amin. O acıyı biz ailecek yaşadık. Gölcük değirmendere, yüzbaşılarda 1999 da deniz Asb. Öz kardeşim iki çocuğunu ve hemşire eşini kaybetti. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Bu acıyı iliklerimize hissettik. Yaşayan bilir. Kardeşim bir yıl gatada tedavi gördü, daha kendini toplayamadı.
Ahval'a topu yikmak olmaz. Yazinin icerigine bakacaksin. Yildiz Holding ayda 1 milyar dolar kredi oderken 2018 Subat'inda bankalar onu yeniden yapilandirmaya gidiyorlardi. Banka takir takir faiz aldigi musterisini niye 7 sene faizsiz otelesin, ilk taksidini 5 sene sonraya yapsin. Batik cunku, otelemeselerdi yanip gidecegini biliyorlardi.
Neler oluyor derken avhal'in bankalar ile ilgili yazisi cikti. Geldigimiz durum ortada. Herkes kafasini kuma gomerken haber yaptilar.
Gorsune saygi duymakla bilrlikte pek katilmiyorum. Bankanin herhangi birsey uzatma imkani yok, uzattikca uzatti zaten. ABD mahkemesi orda butun mal varligina el koyarim diye dislerini gosterdi. Yiyorsa. Yemiyor tabi. TC oter oter, bagirir cagirir, sonra gider ABD'nin dizinin onune oturur, onun mahkemesinde "Kara para aklayicisi" olarak yargilanmayi bekler. Koca ulkede bir tek beni rencide ediyor olamaz bu durum. ABD'nin yargiladigi siradan bir banka degil, Turkiye'dir.
K&S de cok iyi bir hukuk burosu. Yenisine guzel diyorsaniz, kac senedir K&S ile ne isi vardi, 30 milyon dolari ne diye odedi o zaman banka?
Acikcasi islgillendim avukat degisiminden. Umarim hepinizin istedigi gibi bir sonuc cikar da yatirimcisi sevinir. Benim secimim bankanin ABD mahkemesini tanimamasi yonunde idi. Maalesef o guzelligi yapmadilar.