turizmde patlama yaptık parayı peşinen bozuyoruz
Printable View
Yönetimin zeki insanlara karşı aldığı tavırdan dolayı esef duyuyorum:
https://i.ibb.co/3f7x45G/Ed-T4zyn-Wk-AAt8r-W.jpg
sayın hayalım bey, bizim için bu saatten sonra bi iş miş vs bulup orlara gelmek hayal gibi de sen forumun yegane ve en bi yekten doğru şanslılarındansın.
kader seni savurmuş bi şekil amma, göç edilmeğe daha yahşi bi yer yok inan, diğerleri hep handikaplı yerler, ya soğuk ya başka sebepler vs. avrupada olsan zaten hemen diskriminasyon.
bi kere bi avrupa kültür var yani dedikodu az, herkezin hobisi fobisi var buna ayıracak vakit nakit, hava hep sıcak, lisan desen herkezin bildiği ingilizce , bi tek direksiyon sağda bende solağım zate vites atma sıkıntı değil. e daha ne istiyon be abem. fazla da kendini kapturmadan yani orda da olsan 30 yıllık hep yabancısın sende onun bilincindesin, yoksa oranın forumlarında olurdun hep burdasın demekki farkındalıkta tam. havan keyfinde yerinde . ooohh daha ne istiren be ya Allahtan. :))
ayrıyetten dünya anakaralarından uzak olması da cabası. huzur zamanı uçakla 4 saat fazladan yol gitsende, huzursuzluk zamanı oraya uğruyan olmaz. abi insan denen şey hep problemdir, ne kadar azsa o kadar da eyidir.
10 temmuz haftasında yabancılar 279,4 milyon dolarlık dibs, 101,7 milyon dolarlık hisse senedi, 5,4 milyon dolarlık özel şirket bonosu sattı.
Böylelikle 6,7 milyar dolarlık dibs, 24 milyar dolarlık hisse senedi olmak üzere toplamda 30,7 milyar dolarlık dibs ve hisse senedi stoğuna gerilediler.
17 mayıs 2013'te yabancıların sahip olduğu hisse senedi stoğu ve dibs stoğu toplamı 152 milyar dolar civarındaydı.
Bugün itibari ile, borsa yabancı takas oranı %49,18 ile mayıs 2004 tarihinin gerisine düşerek veri tarihinin en düşük değerini gördü.
Bazı tavırların insan doğası ve sağlığı için yararlı olduğuna dair makalelere rastlanabilir aslında.
Küfür etmek en azından bir terapi olarak görülebilir. Deşarj olunur.
Ayrıca dedikodunun insanları sosyalleştirip aynı zamanda tehlikelerden koruduğu üzerine savlar var . Klanlar döneminde insanların yeni bir yeri ve topluluğu tanımak için dedikoduya ihtiyacı olduğu düşünülür.
Dinlerin günah sayıp, muritlerinin amansızca peşinden koştuğu cinsellik hakkında konuşmaya bile gerek yok.
Barbarca ve ahlaksızca bulduğumuz birçok sosyal davranış motif değiştirerek hayatımızda yer almaya devam ediyor.
Sn Moruk, Yazin icin cok tesekkurler. Ben ulke ozlemimi ve gundemini buradan sagliyorum.O yuzden vakit buldugumda giriyorum. Buradaki bazi forumlarada da yaziyorum AussieTurk takma adiyla. Ev isleri, cocugun okulu ve isden fazla vakit de kalmiyor acikcasi. Iyi gunler sizlere.