piyasa yoruldu, bugün satış bekliyorum
alışa devam ederlerse çok şaşırırım
Printable View
Kaç kaplan gücü, hesaplayamadım.:)
çinde hrc fiyatlarının yüzde 6 düştüğü haberi vardı sabah
satış dalgasına ereğli liderlik eder
operasyonel anlamda iyi olması çok kullanılan bir arguman.. ama kendi başına yeterli mi? gelir çeşitliliği ve sürdürülebilirliği sağlamadan.. thyao gelir çeşitliliği sağlıyor: kargo operasyonu mesela.. ayrıca yurtdışı gelir kalemi ($ demek bu) daha yüksek thyao 'da.. özellikle yüksek yakıt masrafı şartlarında (artan petrol fiyatı) operasyonel maliyetler artarken bunu dengeleyecek usd gelirlerin artması daha pozitif thyao açısından..yolculara verilen suyun parasını bile hesaplamaktan farklı bir şey bu bence.. ayrıca 3. çeyrek normalde en yüksek gelir el ettikleri dönem..pandemi öncesi son yıl olan 2019 'un gerisinde kalmış pgsus..zamanla anlaşılır piyasa reaksiyonu nasıl olacak.. izleyelim..
Yalan, dolan, talan, hortum, hırsızlık, arsızlık gezegeninde. Tek işleri yukarıda yazdıklarım.
Oy oranları ne kadar düştü ise, "seçim de kaybetsek EYT olmaz" diyenler şimdi EYT için çalışma başlatıldı diyorlar. Yakında, muhalefetin engellemesine rağmen EYT'yi çözeceğiz derlerse şaşırmam.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eregl şuanda yapabilen için treda tahtası oldu zaten.
21.40 gap mevcut orayı bile dolduramadı ,
yukarı hareketlerde satış geliyor ,millet tutturmuş temettü , yav temettüye 7-8 ay var kadeşim.
neyin kafası bu anlamadım , çok altlardan maliyetlendiysen eyvallah ama şimdiden bu temettü hikayesi bana biraz farklı geliyor.
https://i.ibb.co/H7TxtK4/Screenshot-...satakippro.png
Aynen Devam
Kendi çapımda hala bozulma yok
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.