Amerikan piyasaları iyi tepki verdi, acaba bize de yansır mı?
DJ Airlines (DJUSAR) +3,04%
Printable View
Amerikan piyasaları iyi tepki verdi, acaba bize de yansır mı?
DJ Airlines (DJUSAR) +3,04%
Bizim piyasada aslında bugün guzel alıcılı idi aslında. Ama American tüfe si bize göre biraz geç açıklandı (15:30 gibi) ve bunun bir kısmını fiyatladi bana göre. Bunun tepki alımının devamını yarın ve sonraki günlerde olacağını düşünüyorum ben. American piyasaları iyiydi.
Zaten bilanço lara göre hisse önerilerine bakınca THY de en önlerde adı geçiyor bazı aracı kurum değerlendirmelerinde.
Bakalım nasıl bir gün olacak yarın.
Bence güzel bir gün olacak gibi...
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
Hayırlı cumalar bol bereketli kazançlar inşAllah. Bugün Asya'da vursalar uzun zaman sonra ilk defa pozitif yükseliş var. Hayırlısı bakalım vizede yansıyacak mı acaba. Sabırla bekleyiş... Tombul kuş yeni pisten yükseldi daha yolun yarısı vardı ve daha bilancoya kadar yolu var.
Komisyonu düşük olan aracı kurumlar hangisi acaba komisyon düşüğü olan. Ben şeker banka dayım değiştirmek istiyorum.
Almanya'da yaşadığım için burdan araştırma yapamıyorum. Yardımı olan üstad abiler varda Allah razı olsun. Ve cümleten hayırlı cumalar..
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşmede 90’lara merhaba diyor, hayırlısı olsun. YTD
Ünlü yatırımın bu çeyrek 1.4 milyar dolar kar beklentisi var.
Türk Hava Yolları – Al, HF 133,7 TL: Türk Hava Yolları'ndaki Al tavsiyemizi aşağıdaki nedenlerle koruyoruz: 1) Türk havayolu taşımacılığındaki merkezi konumu nedeniyle THY sektörde devam eden güçlü büyümeden yüksek fayda sağlayacaktır; 2) kargo segmentine yüksek düzeyde maruz kalmasının, virüsün yeniden canlanması durumunda THY’nin aşağı yönlü risklerini sınırlayacağını düşünüyoruz; ve 3) Düşük yakıt hedge oranının (2023 için %5), petrol fiyatlarındaki düşüş trendi sırasında THY’ye avantaj kazandıracağını düşünüyoruz. Şirket için Hedef Fiyatımızı (HF) 74,1 TL'den 133,7 TL/hisse'ye yükseltiyoruz.
Pegasus – Al, HF 448,4 TL: Pegasus için Al tavsiyemizi koruyoruz; 1) Düşük maliyetli iş modeli, küresel havacılıkta olası bir gerileme olması durumunda önemli bir avantajdır; 2) Filonun A321Neo gibi verimli uçaklarla genişletilmesi, düşük maliyetli iş modelini güçlendirecektir. Şirket için Hedef Fiyatımızı 253,5 TL'den 448,4 TL/hisse'ye yükseltiyoruz.
TAV Havalimanları – Al, HF 113,7 TL: TAV hakkındaki olumlu görüşümüzün nedenleri: 1) Yolcu sayısına bağlı ücret yapısı nedeniyle TAV, havayolu şirketlerine göre yolcu trafiğindeki artıştan daha az riskle fayda sağlamaktadır; 2) 2021 yılında gerçekleşen Almata ve Antalya ihale kazanımlarıyla birlikte şirket, portföyünü önümüzdeki on yıl için büyük ölçüde hazırlamıştır; 3) Ankara Esenboğa havalimanı ihalesi (muhtemelen önümüzdeki aylarda) ve Nijerya Lagos ihalesi (teklif verildi) hisse üzerinde kısa vadeli katalizörler olarak hareket edebilir. 4) Hisse son bir yılda THY ve Pegasus’ hisselerinin oldukça altında bir performans göstermiştir. Şirket için Hedef Fiyatımızı 71,0 TL'den 113,7 TL/hisse'ye yükseltiyor ve tavsiyemizi Al olarak devam ettiriyoruz.
Sene sonu ise 2.4 milyar dolar kar beklentisi varmış raporda.
Bizim müdür doğru söylemiş, tüm zamanların Avrupa rekorunu kıracağız diye yani Lufthansa’nın.
@anteplinin bilanço tahminine yaklaştılar.