ne zaman yerli ve milli bir borsamız olacak boşkuş?
sen büle paranın üztüne yatarsan olmaz.
taşın altına baş koyma vaktidir.
yavaş al ama
garadumana da bikaç lot kalsın. asasds. :he:
Printable View
ne zaman yerli ve milli bir borsamız olacak boşkuş?
sen büle paranın üztüne yatarsan olmaz.
taşın altına baş koyma vaktidir.
yavaş al ama
garadumana da bikaç lot kalsın. asasds. :he:
ayarı kaçtı abi..bu son 5 yılda oluşturulan borsa eski borsa değil artık..
siyasilere güven olmadığı gibi borsaya da güven yok..
şimdi seçim olsa kim alır iktidarı..
hah..durum borsa için de aynı..bitik..
bunlar gittiğinde borsa da sönecek..ki bunu son 5 yılda fiyatladı borsa zaten..şişerek fiyatladı..
bundan sonra güven gelene kadar borsaya bulaşmak yanlış..
mayıs ayı içinde xbank takip edin bence .
birde şişen tahtalar var benim öngörüm önceden beri dile getirdiğim bir seneryom var imamoğlunun tutuksuz yargılama olayı bu seneryom çalışırsa mayıs veya haziran içinde V hareketi başlar , bu seneryo çalışmazsa mayıs sonu ,haziran,temmuz pıst 100 yatayda testere yalnız sahipli alt lig tahtalarında hareketlerle geçer diye düşünüyorum.
https://pbs.twimg.com/media/Ee1ZtaqX...g&name=900x900
Titanik de batarken kıç tarafta eğlenenler yükselmekten mutluydular.!!!
Fakat sonuç hüsrandı..!!!!
Kaos tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
adam beyni olmayan şahine parça atıp yazılım yüklemiş..şahin en fazla 150 basacakken 250 basıyor..ama tekerlek kaporta vs.. dağılmış..kıçından alev çıkarak asfaltta gidiyor..önemli değil bize hız lazım demişler..
hah borsamız büle..şimdi şahinin hızı 200 e düştü ama kıçı yanarak gidiyor hala..
ulen bu arabaya akıllı adam biner mi..
Bulut abi İmamoğlu ile ilgili senin gibi düşünüyordum ama sosyal medya da 100 tane paylaşım varsa 90 i İmamoğlu suç çetesi gibi hırsız gibi paylaşım yapmış şikayet ettim engelledim bitmiyor acayip örgütlü muhtemelen benim ve senin öngörün gerçekleşmeyecek hatta dışarda kimse kalmayacak. Belki kayyum atanamayan belediye de kalmaz dibini sıyırıp giderler.