Originally Posted by
kemosabe
Sayin Cumbakuka'nin ongorusu piyasayi da egemenligine alan genelgecer tez olarak kabul gormekte...Diger bir gorus ise, ayi piyasalarinda bu turden kagitlarin normal zamanlarindakinden cok daha fazla prim elde edecegi yonunde... Gecen yilki Gentas, bu yil Klimasan gibi... Bu sorunun yanitini ben de cok merak ediyorum acikcasi... Tabii once karini istikrarla artirmaya devam etmesi gerekiyor hem de her ceyrekte (yoksa Uluun, Silvr ve Cemts facialarini burada da gormek buyuk olasilik)... Oyle ki, piyasalarin Alka'nin, Demisas'in karini bile begenmedigi ortada... Daha temkinli hareket etmeyi denemek gerek belki de. Bir de tabii kagidin sigliginin bir cok kurumsal yatirimcinin onunu kestigini unutmamak gerek..
Not:Sayin Keko ile bir suredir ayni kagitlarda pozisyon aliyoruz, demek ki yontemlerimiz benzesiyor :-)... Bu tabii benim icin buyuk onur, cunku analitik zekasini takdir etmemek mumkun degil....Genellikle ben daha once girmis oluyorum. Hic birisinden kaybetmedim ama bekledigim kari da elde edemedim bugune kadar... Bakalim bu sefer ne olacak? Hayirlisi...
Saygilar, bol kazanclar...
Yatirim tavsiyesi degildir.