https://www.tradingview.com/x/kYr1sUuO/
Endex dün 1986 kapattı, bugün gaplı açılış yaptı, yukarıda 2066 var yine.
Printable View
https://www.tradingview.com/x/kYr1sUuO/
Endex dün 1986 kapattı, bugün gaplı açılış yaptı, yukarıda 2066 var yine.
Arabanın zorunlu trafik sigortası bitmiş bugün, sigortacı arkadaş aradı.
Geçen sene 450 tl ye yaptıkları sigortanın şu an en düşüğü 1200 tl dedi, niye öyle oldu dedim geçen sene pandemiden dolayı düşük tutmuşlar. Artış tam 3 katına yakın bu sene sigorta hisselerine bir bakmak lazım.:kahkah:
Yok Lütfü hocam hemen kabul ettik dahada artabilir dediler.
Hamd olsun Ayasofyayı da açtık nasılsa.
Benimki işin şakası hocam, zaten herşeyin fiyatı uçtu doğal olarak onlarda Sigortaya zam yapmak zorundalar, bizde Toros var normalde parçaları en ucuz araç ama sanayiye gittik mi en ufak arızada 500-1000 TL arası para bırakıyoruz, birde çarpılan bir arabanın tamir masrafı kaç olur kim bilir, belki seneye bakıp 1.200 TL aslında ucuzmuş diyeceğiz :)
Dostum, pkart için hayırlısı olsun kararın, ve geçmiş emeğin...içine sinmiyorsa gerek yok ver gitsin ... Ancak buralarda paylaşımda bulunan dalkavuklara verme kendini .
sn. Lütfü bilir , içine sinmedi , emeği vardı tahtada ... 200 bin lotunu 20 TL civarı aldım...
Nacizhane fiyatlamadan bağimsız unutacağın bin lot bırak. Unut onu...
Saygılar bol kazançlar
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benden aldığınız hisselerden benden daha çok kazanırsınız inşallah Sn. Thejacklav, Pkart ederi olmayan yada kötü olan bir şirket değil ama hem başlığı hem tahtası pek kolay değil, gerçi BİST’te pek kolay tahta yok ama olsun, ben şansımı banklardan yana kullanmaya karar verip ayrılmıştım,
Herşey gönlünüzce olsun.
Dostum, PKART 'a inancım var ama sayfasında etmediklerini koymadılar...! Ölüm bedduaları, hastalıklar falan. Hepsine şahitsin...
Ben tahtaya destek verirken bu şekil davranmaları çok zoruma gitti. Çok sabrettim, sakin kaldım ama durmadılar...
Zaten biliyorsun, sürekli hastalıklar ile uğraşıyorum. Annem, eşim ve ben dahil. Üstüne de bunların bu bedduaları beni bezdirdi...
Dün gece sen bu mesajı yazdığında hastanede acildeydim. Eşim rahatsızlandı. Mesajı gördüm ama cevap yazamadım...
Haksız yere de yapılsa beddualar tutabiliyor. Ben bir süreliğine köşeme çekilmek istiyorum...
PKART için 1.000 lot bırakmak az olmaz mı? Bıraktığıma göre ve beklediğime göre değmesi gerekir. O nedenle ben tavsiyeni dinleyeceğim ama biraz daha fazla bırakacağım...
İlgine çok teşekkür ederim. Müsait bir zamanında görüşmek üzere...
Selamlar, saygılar...