Sn reha kaya yanlış biliyorsun!:kahkah:
Bizim Adana'da kana rengini şalgam suyu verir, hatta acı da koyarsan yanında da iraki içersen kanın rengi açılır biraz, hatta grubu bile değişir:drunk::drunk::drunk:
Printable View
21 Agustos'tan beri aranan Narin'in cansız bedeni bulunmuş.
Amaç ordunun mizacını bozup güçsüz bırakmaktı bunu ergenekon savsatasında gördük,üstüne birde uyduruk darbe valla haberim yoktu eniştemden duydum demişti peşinden,sonrası malum 20 temmuzda esas darbe ohal ilan edişi tüm vatan için,fetöcü yobazlara karşı duran engelleyen yine Atatürkçü subaylarımızdı,yine peşinden bunların işine belli olmaz bunlar güçlüyken onlarada bir ders vereyim dedi,sesi çıkanlara kademe vermedi emekli etti, 29 şubat bahanesiylen son darbeyi vurmaya kalktı,yaşlı generallerimize eziyet etti,biz bunları hiç unutmuyoruz,yine yazıyorum su akar yolunu bulur edende cehennemin dibini bulur,bu vatan sahipsiz değil onu bilesinler,aniden bir tokat gelir felekleri şaşar.
Konya'da sulama sistemleri üreten bir firma toplu işten çıkarma yapmış. Malûm tarım ürünleri fiyatları afaki düştü enflasyon ile orantılı fiyatları artmadı ama maliyetleri enflasyon üzerinde arttı. Bu sebeple muhtemelen artık ekmeyi yatırım yapmayı çiftçiler düşünmüyor. Bu ülke için büyük tehdit. Bizim tarımımızın bitmesi ülke geleceğini tehlike altına alır. İktidarın hiç umrunda değil. Ben çevreme kendinize yetecek kadar arazi sahibi olun en azından açlıktan ölmeyin diyorum. Muhtemelen tarım ürünleri ekenler fiyatlara bakarsa maliyet kâr hesabı yaparsa bir çoğu ekmekten vazgeçerse kış aylarında tarım ürünleri fiyatları tavan yapacağını göreceğiz. Adamlara zararına ekin biz de ucuz yiyelim demek te insafsızlik olur. TÜİKle de bu işi çözerler ama bizim için zor geçecek
Türkiye de şuan okuyan ilk orta ve yüksek öğrenim öğrenci sayısı 24 milyon Bunun 7 milyon dan fazlası üniversite okuyor. Toplam çalışan sayısı 32 milyon. 16 milyon emekli. Çalışmayan Kadın ve çocukları düştük ten sonra çalışmaya müsait çok az insan kalıyor. O kadar yüksek öğrenim okuyan öğrenciye alanında iş bulma ihtimali yüzde ya da binde kaçtır. Bu eğitim politikası uzun süre ülkenin başına iş açacak gibi. İktidar değişikliği olunca o mezunlara alanında iş bulma şansı da yok. Çünkü okuduklarını bölümler ülkenin ihtiyaç duyduğu alanlar değil çoğu uyduruk üniversite ve bölümler muhtemelen bu sorun 10 senede çözülecek.